ΕΚΤΑΚΤΟ: Πολλαπλές επιθέσεις στο Λονδίνο με 7 νεκρούς (video)

Κατηγορία Ευρώπη

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Youmagazine Newsroom

 

Νύχτα τρόμου έζησε το Λονδίνο λίγες μέρες πριν από τις βρετανικές εκλογές. Επτά οι νεκροί και σαράντα οκτώ οι τραυματίες. Νεκροί και οι τρεις δράστες των επιθέσεων.

Η αστυνομία του Λονδίνου έχει συλλάβει 13 άτομα ως ύποπτα για συμμετοχή στις φονικές επιθέσεις.

Φωτογραφίες και βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης.


Πανικός στο Λονδίνο ύστερα από την πολλαπλή τρομοκρατική επίθεση στην καρδιά της βρετανικής πρωτεύουσας. Photo: AFP. Πηγή: Supplied
ν
Ο ΤΡΟΜΟΣ βασιλεύει στη Βρετανία ξανά. Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ, ακόμη ένα αιματηρό γεγονός έρχεται να σημάνει συναγερμό.
Όπως μεταδίδει το Reuters, περίπου στις 22:08 ώρα Λονδίνου (00:08 Ελλάδας) και ενώ στην περιοχή της Γέφυρας του Λονδίνου βρίσκονταν εκατοντάδες άνθρωποι, ένα μικρό λευκό φορτηγό ανέπτυξε ταχύτητα, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και άρχισε να παρασύρει πεζούς σε μια τρελή πορεία.
Η αστυνομία επιβεβαιώνει ότι υπάρχουν τρία επεισόδια, ένα στη γέφυρα του Λονδίνου, ένα στο Μπόροου Μάρκετ, πολύ κοντά στη Γέφυρα και ένα στο Βόξολ!
Σύμφωνα με την Telegraph, μετά τα χτυπήματα στη Γέφυρα, το λευκό βαν κατευθύνθηκε προς το Μπόροου όπου οι τρεις επιβαίνοντες βγήκαν έξω και άρχισαν να μαχαιρώνουν όποιον έβρισκαν μπροστά τους! Πολλοί διαβάτες έπεσαν στο έδαφος χτυπημένοι στο λαιμό.
Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα περιστατικά είναι δύο, καθώς αυτό στο Βόξολ ήταν συμπλοκή μεταξύ δύο συμμοριών και δεν σχετίζεται με τις τρομοκρατικές επιθέσεις.
v
Χάρτης του Λονδίνου με τα σημεία όπου έγιναν τα χτυπήματα. Image: Supplied
ν
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν τρειε από τους δράστες της επίθεσης, ενώ άλλοι επτά αναζητούνται.


ν

Η αστυνομία του Λονδίνου αναζητά επτά άτομα που συμμετείχαν στις επιθέσεις. Photo: AFP. Πηγή: Supplied
ν
Τραυματίες δέχονται ιατρική βοήθεια κοντά στη Γέφυρα του Λονδίνου μετά από το τρομοκρατικό συμβάν. Photo: AFP. Πηγή: Supplied
ν
Ένα από τα θύματα στο Μπόροου Μάρκετ μεταφέρεται τραυματισμένο. Photo: AP. Πηγή: Supplied
ν
Συντρίμμια διασκορπισμένα έξω από ένα καφέ στην Thrale Street κοντά στη Γέφυρα του Λονδίνου. Image: Supplied
ν
Αστυνομικοί σπεύδουν να εξετάσουν δύο από τους τρεις χτυπημένους δράστες της επίθεσης. Αυτός που βρίσκεται σε πρώτο πλάνο φαίνεται να είναι ζωσμένος με εκρηκτικά που δεν πρόλαβε να πυροδοτήσει
ν

The guy that the police knocked down after 1 min #live #police #dead #man #london #terroristic #attack

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gabriele Sciotto (@fried_chicken) στις


ν

Police Make Arrest in Chaotic Scene during London Bridge Incident
ν

v


v

 


Translate this post