Δυτικό Λονδίνο: Άνθρωποι καίγονται ζωντανοί (vid)

Κατηγορία Ευρώπη

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Youmagazine Newsroom

 

ΖΩΝΤΑΝΗ ΡΟΗ. Τεράστια καταστροφή! Ανίσχυρες οι πυροσβεστικές δυνάμεις βλέπουν τους ανθρώπους να καίγονται!

50 άτομα νοσηλεύονται ήδη σε 5 νοσοκομεία του Λονδίνου. Οι αρχές αγνοούν πόσοι έχουν παγιδευτεί στο εσωτερικό του φλεγόμενου κτιρίου.


Δεν έχει τέλος η τεράστια πυρκαγιά που ξέσπασε σε κατοικημένο κτίριο στο δυτικό Λονδίνο. Image: Supplied
ν
ΑΓΝΩΣΤΑ παραμένουν τα αίτια της τρομακτικής φωτιάς που κατακαίει τον πύργο Γκρένφελ. Υπάρχουν φόβοι για εγκλωβισμένους και για κατάρρευση του πύργου.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου έχει κινητοποιηθεί με περισσότερους από 200 πυροσβέστες και 40 οχήματα που βρίσκονται στο σημείο καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες για την κατάσβεση της φωτιάς που κατακαίει τον πύργο από κάτω προς τα επάνω. Ταυτόχρονα εκκενώνονται γειτονικά κτίρια.
Πρόκειται για τον πύργο Γκρένφελ (Grenfell Tower) που βρίσκεται στην περιοχή Lancaster West Estate στο δυτικό Λονδίνο.
Μερικοί ένοικοι έχουν εγκλωβιστεί από την φωτιά στον πύργο, ενώ κάποιοι άλλοι ζητούσαν βοήθεια από τα παράθυρα των ορόφων που βρίσκονταν πιο πάνω, καθώς η φωτιά εξαπλώνονταν σύμφωνα με αναφορές βρετανικών ΜΜΕ, χωρίς να έχουν επιβεβαιωθεί οι πληροφορίες αυτές.
«Ένας αριθμός ανθρώπων δέχεται ιατρική βοήθεια τραυματισμούς, ενώ συνεχίζεται η επιχείρηση εκκένωσης του πύργου» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους:
v

ν


Translate this post