Το παράξενο ανθρωποειδές του Τέξας (βίντεο)

Κατηγορία NEWS, Παράξενα

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ένα παράξενο ανθρωποειδές φωτογραφήθηκε από εργαζόμενο σε εργοστάσιο φυσικού αερίου στο Τέξας.


ν

ΕΝΑΣ εργαζόμενος στη νυχτερινή βάρδια ενός εργοστασίου διανομής φυσικού αερίου στο Τέξας, εντόπισε με την άκρη του ματιού του κάτι περίεργο στον περίβολο του εργοστασίου. Όταν συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν η φαντασία του που του έπαιζε παιχνίδια, πήρε τη φωτογραφική μηχανή και αποθανάτισε αυτό που έβλεπε.
Μερικούς μήνες αργότερα έστειλε τη φωτογραφία στο site Phantoms and Monsters με το ακόλουθο σημείωμα:

Νοέμβριος 2012 – Δούλευα νυχτερινή βάρδια με το συνεργείο ακτίνων Χ στο εργοστάσιο φυσικού αερίου. Αυτό συνέβη γύρω στις 3:00 π.μ. και υπήρχαν μόνο τέσσερις από εμάς στο εργοστάσιο εκείνη τη στιγμή. Πήρα αυτή την εικόνα, όταν είδα κάτι να κινείται με του ματιού μου. Ήμουν στο καλάθι του ανελκυστήρα που εκείνη την ώρα κατέβαινε όταν πήρα την φωτογραφία. Μέχρι να σταματήσει ο ανελκυστήρας και να βγω, το πλάσμα είχε φύγει. Κλήθηκε η αστυνομία και ερεύνησε τις εγκαταστάσεις. Ο επικεφαλής αξιωματικός μου είπε ότι είχαν δεχτεί 26 τηλεφωνικές κλήσεις για θεάσεις UFO εκείνη τη νύχτα. Αν κάνετε μεγέθυνση, θα μπορέσετε να δείτε το σχήμα των ματιών και το επίμηκες στόμα. Δεν έχω καμία αμφιβολία για το τι είδα εκείνο το βράδυ. Ο συνάδελφος που ήταν μαζί μου έτρεξε προς το φορτηγό για να φύγει.

Αυτά ανέφερε ο μάρτυρας. Δείτε την αρχική εικόνα για να αντιληφθείτε το μικρό μέγεθος του πλάσματος σε σχέση με τον περιβάλλοντα χώρο.
ν

ν

Η μεγέθυνση πάντως της φωτογραφίας δεν δείχνει κάποιο πρόσωπο, πόσο μάλλον αυτό ενός εξωγήινου. Το περίεργο μικρό πλάσμα θυμίζει περισσότερο γιγαντιαίο έντομο, ή τα μικρόσωμα ξωτικά που ονομάζονται Γνώμες, για τα οποία υπάρχει πλούσιο λαογραφικό υλικό στη Νότια Αμερική.
ν

Small Humanoid Creature Photographed Creeping Texas Gas Plant!

ν

ν

 


Translate this post