Αόρατη οντότητα επιτίθεται σε μικρό αγοράκι (βίντεο)

Κατηγορία NEWS, Παραφυσικό

ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΟ

Posted by Youmagazine Staff

 

Αόρατη οντότητα επιτέθηκε σε μικρό αγοράκι την ώρα που κοιμόταν κι άρχισε να το σέρνει στο πάτωμα, μπροστά στην έντρομη μητέρα του.

Τα φαντάσματα χρησιμοποιούσαν το σώμα ενός μικρού παιδιού για να επικοινωνούν με τον κόσμο μας. Image: Supplied
ν
Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ είναι η κατ’ εξοχήν χώρα των φαντασμάτων. Είναι όμως η πρώτη φορά που ένα φάντασμα καταγγέλλεται ότι επιτέθηκε σε ένα μικρό αγοράκι.
Το περιστατικό, που θυμίζει σκηνή από την ταινία “Ο Εξορκιστής” συνέβη στο Dorset Crescent του Μπίλιγχαμ κοντά στο Στόκτον της Βόρειας Αγγλίας.
Όπως αναφέρει η Sun, ένα πνεύμα μπήκε στο δωμάτιο όπου κοιμόταν ο μικρός Κίραν, τον άρπαξε από το πόδι και άρχισε να τον σέρνει στο πάτωμα. Οι στριγκλιές του μικρού ξύπνησαν τη μητέρα του, Κίρστυ Λι, που έτρεξε στο δωμάτιο του γιου της κι έμεινε άγαλμα από το αφύσικο θέαμα.
Με την είσοδό της η αόρατη οντότητα εγκατέλειψε την προσπάθεια να πάρει μαζί της τον Κίραν, που έκλαιγε γοερά. Σε κατάσταση υστερίας, η μητέρα του τον πήρε στην αγκαλιά της και τον μετέφερε στο δικό της υπνοδωμάτιο.
Την άλλη μέρα, κάλεσε τους ghostbusters – μια ομάδα εμπειρογνωμόνων σε θέματα παραφυσικού, οι οποίοι χρειάστηκαν δύο ώρες για να απαλλάξουν το σπίτι από τον ανεπιθύμητο επισκέπτη.
«Είχα μείνει σαν στήλη άλατος, δεν μπορούσα να κουνηθώ», ανέφερε η μητέρα στην τοπική εφημερίδα Evening Gazette.
Τα τρομακτικά συμβάντα άρχισαν από τότε που η οικογένεια μετακόμισε στο καινούριος της σπίτι. Τα βράδια ακούγονταν παράξενοι θόρυβοι, ενώ σύμφωνα με τον πατέρα της Κίρστυ Λι, Ντέιβιντ, μια παράξενη μυρωδιά απλωνόταν σε όλο το σπίτι.
«Μπορείτε να μυρίσετε ένα πνεύμα», λέει. «Τα πνεύματα αφήνουν μια μυρωδιά σαν ιδρωμένη κάλτσα».
ν
Η Κίρστυ Λι με τον γιο της Κίραν. Photo: Evening Gazette. Πηγή: Supplied
ν
Τα παράξενα φαινόμενα συνεχίζονταν, με πόρτες να κλειδώνουν μόνες τους, ενώ η οικογένεια έβρισκε το πρωί διάσπαρτα παιχνίδια στο πάτωμα.
Όταν τους επισκέφτηκε το παιδί μιας φιλικής οικογένειας, φεύγοντας είπε στη μητέρα του: «Μαμά, τα τέρατα δεν είναι τρομακτικά – υπήρχε ένας μεγάλος παχύς άνθρωπος εκεί».
Η μητέρα του Κίραν, Κίρστυ, πιστεύει ότι τα πνεύματα άρχισαν να χρησιμοποιούν το σώμα του γιου της από τότε που ήταν ενός έτους για να επικοινωνούν με τον εδώ κόσμο – αλλάζοντας μάλιστα ακόμη και τη φωνή του.
Η ομάδα των ghostbusters που κάλεσαν, τους είπαν ότι στο σπίτι είχε βρει καταφύγιο το πνεύμα ενός νεκρού, ο οποίος όταν ζούσε ήταν βίαιος και τρομοκρατούσε τα μέλη της οικογένειάς του και μάλλον είχε μαχαιρώσει κάποιο.
Τελικά, μετά την επέμβαση των ειδικών, την οικογένεια δεν την επισκέπτεται πια κανένα πνεύμα.
ν

Top 5 Scary Ghost Videos Caught on Tape | Creepy Videos 2017
ν


ν

 


Translate this post