Φάντασμα παρουσιάζεται σε selfie νεαρού κοριτσιού

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Παράξενα

ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΑΤΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ένα φάντασμα παρουσιάστηκε στη selfie μιας 13χρονης κοπέλας, δείχνοντας ότι και οι νεκροί δεν διστάζουν να φωτογραφηθούν δοθείσης ευκαιρίας.

Πίσω από την Χέιλι Όγκλετρι φαίνεται ο αδελφός της, δίπλα του όμως εμφανίζεται μια σκοτεινή φιγούρα από έναν άλλο κόσμο. Πηγή: Facebook
v
Η SELFIE που τράβηξε μια 13χρονη κοπέλα με το κινητό της τηλέφωνο δημιούργησε αναστάτωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς στο φόντο της φωτογραφίας, και πίσω από τον αδελφό της κοπέλας, εμφανίζεται το πρόσωπο ενός νέγρου με κασκέτο, που φαίνεται να κοιτάζει έξω από το κάδρο χαμογελώντας.
Η φωτογραφία ελήφθη το προηγούμενο Σάββατο στην κωμόπολη Τίφτον της Τζόρτζια των ΗΠΑ, όπου η οικογένεια είχε συγκεντρωθεί για να γιορτάσει τα γενέθλια του Κόλτον, μεγαλύτερου αδελφού της Χέιλι.
Τα μέλη της οικογένειας, μαζί με τους παππούδες της Χέιλι και του Κόλτον, είχαν πάει ολοήμερη εκδρομή σε κάτι λίμνες κοντά στην πόλη για να ψαρέψουν. Εκεί η Χέιλι τράβηξε τυχαία αυτή τη φωτογραφία, ενόσω βρισκόταν καθισμένη στο πίσω μέρος του ημιφορτηγού της οικογένειας.
Στη φωτογραφία φαίνεται ο αδελφός της, Κόλτον, με πράσινη μπλούζα, την ώρα που σκύβει, δίπλα του όμως εμφανίζεται μια εξωπραγματική φιγούρα με σκούρα στολή και καπέλο του μπέιζμπολ.
Οι περισσότεροι, απ’ όσους είδαν τη φωτογραφία, είπαν ότι είναι photoshoping. Για όσους γνωρίζουν, το Photoshop είναι ένα βαρύ επαγγελματικό πρόγραμμα που δεν το έχει ο καθένας ούτε μπορεί να μπει σε κινητά τηλέφωνα, ενώ οι γραφίστες που το χρησιμοποιούν παγκοσμίως, δεν έχουν κάνει ποτέ τέτοιου είδους απάτες.
Άλλωστε είναι δύσκολο να δεχτεί κάποιος ότι έγινε ηθελημένη αλλοίωση από μια 13χρονη κοπελίτσα, παρουσία μάλιστα όλης της οικογένειας.
ν
Μεγέθυνση της σκοτεινής φιγούρας στη selfie της Χέιλι. Πηγή: Facebook
v
Αξιοπρόσεκτο είναι επίσης το γεγονός ότι η σκοτεινή φιγούρα έχει λάθος ύψος αναλογικά με τον αδελφό της Χέιλι, την ώρα που αυτός σκύβει, σαν να στέκεται σε διαφορετικό επίπεδο. Είναι σαν να έγινε διπλοτυπία δύο διαφορετικών κόσμων.
Η Τζέσικα, η μητέρα της Χέιλι, που ανήρτησε στο Facebook τη φωτογραφία, είπε ότι κανείς τέτοιος άνθρωπος δεν βρισκόταν στην γύρω περιοχή.
«Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε από την 13χρονη κόρη μου νωρίτερα σήμερα στο Paradise (αλιευτική θέση) στο Τίφτον της Τζόρτζια», γράφει στο Facebook. «Παρατηρήστε τον γιο μου, Κόλτον, στο παρασκήνιο και κατόπιν δείτε τον κύριο που στέκεται στα δεξιά του!!! Φρίκη! Αυτός ο κύριος δεν ήταν μαζί μας σήμερα και δεν υπήρχε κανείς άλλος στις πίσω λίμνες όπου πήγαμε για ψάρεμα! Οι μόνοι άνθρωποι εκεί σήμερα ήταν η Χέιλι, ο Κόλτον και οι παππούδες τους Ντένις και Βέρα Μπαλντρή. Όταν η Χέιλι είδε κατόπιν τις φωτογραφίες της και το είδε αυτό, φρίκαρε και μου τηλεφώνησε. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλό, επειδή ήταν τα γενέθλια του Κόλτον, ο οποίος έπιασε το μεγαλύτερο ψάρι που έχει αλιευθεί ποτέ! Μοιάζει ο άνθρωπος να είναι χαρούμενος γι’ αυτόν!»
Ηθικό δίδαγμα: ποτέ μην τραβάτε φωτογραφίες όταν βρίσκεστε σε δάσος.

 


Translate this post