Ποιοι ήμασταν στην προηγούμενη ζωή μας

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Μετενσάρκωση

ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ

Από την Ελευθερία Καλλέρη

 

Μάθετε τι είδους πρόσωπο μπορεί να ήσασταν σε μια προηγούμενη ζωή, σύμφωνα με τον προσωπικό αριθμό σας.

H θεϊκή επίγνωση κάνει αισθητή τη παρουσία της με πολλούς τρόπους. Εμφανίζεται, όπως και οι πλανήτες, για να απονείμει στους ανθρώπους τα αποτελέσματα των παρελθόντων πράξεών τους. Mε τον τρόπο αυτό, τους διδάσκει να αποκηρύττουν τις αρνητικές τους τάσεις και να πράττουν μόνο το καλό.
ν
Η ΘΕΩΡΙΑ της μετενσάρκωσης υποστηρίζει ότι όλες οι μεγάλες εμπειρίες της ζωής μας, καλές ή κακές, οφείλονται στο πεπρωμένο ή αλλιώς κάρμα που έχει διαμορφωθεί βάση των προηγούμενων ενσαρκώσεών μας. Μπορούμε όμως να μάθουμε τι μπορεί να ήμασταν σε μια προηγούμενη ζωή σύμφωνα με τον προσωπικό μας αριθμό.
Για να βρούμε τον αριθμό που αντιστοιχεί στην προηγούμενη ζωή μας, προσθέτουμε τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησής μας. Για παράδειγμα, για κάποιον που γεννήθηκε στις 22 Ιουνίου 1955, ο αριθμός της προηγούμενης ζωής του είναι 2+2+6+1+9+5+5 = 30, 3+0 = 3. Το 10 γίνεται 1. O αριθμός 11 είναι ο μόνος που παραμένει διψήφιος.
Αν πάλι θέλουμε να βρούμε τον αριθμό που χαρακτηρίζει την ανάγκη για εσωτερική έκφραση, προσθέτουμε τους αριθμούς που αντιστοιχούν στα φωνήεντα του ονόματός μας. H αξία των γραμμάτων ξεκινάει από το 1 έως το 9, μέχρι να τελειώσει το αλφάβητο. Δηλαδή:
ν
A = 1, B = 2, Γ = 3, Δ = 4, E = 5,  Z = 6, H = 7, Θ = 8, I = 9,
K = 1, Λ = 2, M = 3, N = 4, Ξ = 5, Ο = 6, Π = 7, Ρ = 8, Σ = 9,
Τ = 1, Υ = 2, Φ = 3, Χ = 4, Ψ = 5, Ω = 6.
ν
Για παράδειγμα, ο αριθμός της εσωτερικής έκφρασης της Αγάπης Κουρή είναι: A+A +H+O+Y+H: 1+1+7+6+2+7 = 24 = 6, που σημαίνει ότι ίσως νιώθει μια εσωτερική ανάγκη να διαδραματίσει το ρόλο του γονέα ή να εκφραστεί μέσω της πίστης και της συμπόνιας.
ν
1. Ηγετική φιγούρα, βασιλιάς ή βασίλισσα, κυβερνήτης, διοικητής, υπεύθυνος αποφάσεων, στέλεχος, επαναστατικό άτομο, εφευρέτης, εξόριστος, ορφανός.
2. Άνθρωπος που ζει μέσα από τις σχέσεις, δίδυμα αδέλφια, άνθρωπος που είναι αναγκασμένος να κάνει επιλογές, δυσκολία στη λήψη αποφάσεων, νοοτροπία θύματος.
3. Κηπουρός, βοτανολόγος, μάγισσα, Δρυΐδης, αρτοποιός, συγγραφέας, καλλιτέχνης, δημιουργικό άτομο, μητρικό ένστικτο, αγρότης.
4. Δεσμοφύλακας, τύραννος, καταπιεστής, σκλάβος, φυλακισμένος, στρατιωτικός ή ναυτικός, πολιορκημένος, κάτοικος σε γκέτο, ανακριτής, απολυταρχικός, άνθρωπος που αποκτά δύναμη.
5. Κάτοικος σε εμπόλεμη ή ταραγμένη περιοχή, αντάρτης, οικοδόμος, μηχανικός, κάποιος που δουλεύει βάση σχεδίου, αποφασιστικότητα στη μάχη, ικανότητα στην επικοινωνία και τις διαπραγματεύσεις.
6. Γονέας, ψυχαγωγός, ηθοποιός, άνθρωπος που αγαπά άνευ όρων, που συγχωρεί, ειρηνόφιλος, πιστός, διαφωνεί με επιχειρήματα, από τους πρώτους χριστιανούς.
7. Μεγάλος δάσκαλος, σοφό άτομο, “γέροντας”, λόγιος, ακαδημαϊκός, δικηγόρος, μέλος θρησκευτικής κοινότητας, θρησκευτικός φανατισμός, θύμα θρησκευτικού φανατισμού.
8. Θεραπευτής, γιατρός, οικονομικός αναλυτής, ευκατάστατο άτομο, κάτοχος μεγάλης περιουσίας, έμπορος, τραπεζίτης, ή αντίθετα φτωχός και θύμα λιμού.
9. Άνεση στην επικοινωνία, δημοσιογράφος, περιηγητής, ανθρωπιστής, κωφάλαλος, ερημίτης, νοσοκομειακός υπάλληλος, δουλεύοντας με ετοιμοθάνατους, άτομο με ψυχικές ικανότητες, πρωτόγονος.
11. Οραματιστής, προφήτης, μέντιουμ, διάμεσο, αρχιτέκτονας, δικαστής, λαϊκός ποιητής ή μουσικός που δουλεύει με τα πνεύματα.
ν

© 2017 Youmagazine.gr

 


Translate this post