Ρομπότ και εμφάνιση UFO καταγράφονται από κάμερα

Κατηγορία Εξωγήινη Έρευνα

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Τη μια στιγμή υπήρχαν, την άλλη όχι. Βίντεο με την εμφάνιση ενός ρομπότ και ενός παράξενου UFO που κατέγραψε στατική κάμερα.

25hj34hj7hj7l778889

Το μυστηριώδες αντικείμενο που εικονίζεται αριστερά, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έχει εξαφανιστεί (δεξιά) Πηγή: Youtube
v

ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ που τράβηξε μια στατική κάμερα σε αγρόκτημα, εμφανίζεται, δίπλα σε ένα καροτσάκι κήπου, ένα περίεργο μεταλλικό αντικείμενο που λίγες στιγμές αργότερα έχει εξαφανιστεί. Τι μπορεί να ήταν;
Μερικές ώρες αργότερα, η κάμερα καταγράφει την εμφάνιση ενός επίσης παράξενου αντικειμένου στον ουρανό. UFO και «ρομπότ» υπάρχουν σε δύο μόνο σκηνές. Εμφανίστηκαν και εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
Οι υπόλοιπες φωτογραφίες που πήρε η στατική κάμερα, πριν και μετά, δεν δείχνουν απολύτως τίποτα έξω από τα συνηθισμένα. Λες και τα δύο αντικείμενα εμφανίστηκαν από το πουθενά.
Τις εικόνες έστειλε τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στη MUFON (Mutual UFO Network) ένας ανώνυμος μάρτυρας.
v
45hj34hj7hj7l778889
v

55hj34hj7hj7l778889
v

65hj34hj7hj7l778889
v
«Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από μια Moultrie trail κάμερα» έγραφε ο άγνωστος στο σημείωμα που συνόδευε τις φωτογραφίες. «Το αντικείμενο (ρομπότ) απείχε από το σπίτι λιγότερο από 60 μέτρα. Δεν έχουμε τίποτε παρόμοιο με αυτό στην αποθήκη. Στέλνω δύο φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο ίδιο λεπτό».
«Η πρώτη δείχνει ότι υπάρχει και η δεύτερη ότι έχει φύγει».
Το παράδοξο όμως δεν τελειώνει εδώ. Επτά ώρες αργότερα, εμφανίζεται να ίπταται στον ουρανό ένα περίεργο αντικείμενο, που έχει μεγάλη ομοιότητα με εκείνο που εμφανίστηκε στις 28 Μαΐου πάνω από το Ντέιτον του Οχάιο και έμοιαζε με μεγάλο σιδερένιο αμόνι.
«Επίσης έχω επισυνάψει» έγραφε στο σημείωμα ο μάρτυρας, «την εικόνα ενός αντικειμένου στον ουρανό που είναι πάρα πολύ μεγάλο για να είναι πουλί, ενώ έχει ένα σχήμα που έχω ξαναδεί. Τη μια στιγμή είναι εδώ, ύστερα εκεί και στη συνέχεια εξαφανίζεται το ίδιο περίπου λεπτό. Το στοιχείο στον ουρανό είναι επίσης προς τα δεξιά, ίσως 35 μοίρες, και το χρώμα του είναι μαύρο».
v

 


Translate this post