Βίντεο: UFO πετά δίπλα σε αεροπλάνο της Virgin στο JFK

Κατηγορία Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

Youmagazine Newsroom

 

Ένα μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο καταγράφηκε να πετά δίπλα σε ένα εμπορικό αεροσκάφος της Virgin, στο Διεθνές Αεροδρόμιο Τζον Κέννεντυ της Νέας Υόρκης.

Κάποιος πρέπει να πει στον Στήβεν Χόκινγκ και στον Γιούρι Μίλνερ ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψουν 100 εκατ. δολάρια για να βρουν εξωγήινους. Αυτοί, όποιοι κι αν είναι, βρίσκονται ήδη εδώ! Πηγή: Youtube
ν

ΕΝΑ UFO εμφανίστηκε πάνω από το Διεθνές Αεροδρόμιο Τζον Φ. Κένεντι της Νέας Υόρκης (JFK), να πετά δίπλα σε ένα εμπορικό αεροσκάφος της Virgin America. Το βίντεο που κατέγραψε την παρουσία του μυστηριώδους αντικειμένου, δείχνει το UFO να μεταμορφώνεται, καθώς απομακρύνεται από το αεροσκάφος, αφού πρώτα το είχε επιθεωρήσει. Το μυστηριώδες αντικείμενο αρχίζει να διαστέλλεται και να συστέλλεται, καθώς πετάει στον ουρανό!
Το σκουρόχρωμο UFO κινείται στην ίδια κατεύθυνση με το αεροπλάνο, αλλά με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα, πριν εξαφανιστεί προς τα αριστερά του πλαισίου.
Το γεγονός ότι το βίντεο καταγράφηκε σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια του κόσμου καθιστά δύσκολο να αποκλειστεί ότι δεν πρόκειται για κάποιο άλλο αεροσκάφος, αυτό όμως δεν το εμπόδισε από τις 7 Ιουλίου 2015 που αναρτήθηκε στο YouTube να έχει πάνω από 1.700.000 θεάσεις.

v

ν

 


Translate this post