Πέθανε στο σινεμά και το σώμα του εξαφανίστηκε!

Κατηγορία Παράξενα

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη κατά την προβολή της ταινίας “The Conjuring 2”, όταν ένας άνδρας πέθανε και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας.

4321KJ243KJKJ43627

Παράξενα περιστατικά συμβαίνουν στις προβολές της ταινίας “The Conjuring 2”. Photo: Warner Bros Pictures. Πηγή: Supplied
v

ΕΝΑΣ 65χρονος Ινδός πέθανε στο σινεμά το βράδυ της Πέμπτης 16 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια της προβολής της ταινίας τρόμου “The Conjuring 2” – και στη συνέχεια το σώμα του εξαφανίστηκε.

Το παράξενο περιστατικό συνέβη στο Sri Balasubramaniar Cinema, στην πόλη Τιρουβαναμαλάι στο ινδικό κρατίδιο Ταμίλ Ναντού. Ο άνδρας από την Άντρα Πραντές, είχε παραπονεθεί για πόνους στο στήθος κατά τη διάρκεια της ταινίας, και λίγο αργότερα έχασε τις αισθήσεις του.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Παλιό Κυβερνητικό Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του από ανακοπή καρδιάς. Στη συνέχεια το σώμα του στάλθηκε για ιατροδικαστική εξέταση στο Government Medical College Hospital του Τιρουβαναμαλάι, όμως δεν έφτασε εκεί ποτέ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Times of India, τόσο το σώμα του 65χρονου άνδρα όσο και ο οδηγός του αυτοκινήτου που το μετέφερε εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς, χωρίς να αφήσουν κανένα ίχνος!
v

5321KJ243KJKJ43520v

Αυτό ήταν το πιο πρόσφατο από μια σειρά περίεργων περιστατικών που συνοδεύουν την ταινία από τότε που άρχισε να προβάλλεται. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Telegraph, μια γυναίκα «κατελήφθη» από κάποιο δαιμονικό πνεύμα στη διάρκεια της προβολής της ταινίας και άρχισε να φωνάζει, ενώ ένα ζευγάρι, το οποίο επέστρεψε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου έμενε, έχοντας δει την ταινία, διαπίστωσε με έκπληξη ότι ένας σταυρός είχε εμφανιστεί μυστηριωδώς στον καθρέφτη του μπάνιου.
v


v

Πρόκειται για τον Damian Ng Yih Leong και τη φίλη του Legacy Voronia (φωτο επάνω), οι οποίοι έμεναν στο Imperial Hotel, στο Μίρι της επαρχίας Σαραουάκ στη Μαλαισία. Όταν η κοπέλα μπήκε στο μπάνιο για να βουρτσίσει τα δόντια της, ρώτησε τον Damian αν σχεδίασε αυτός τον σταυρό για να την τρομάξει.

Κι ενώ ορισμένοι χρήστες των social media πιστεύουν ότι αυτά τα γεγονότα είναι το αποτέλεσμα μιας «κατάρας» που στοιχειώνει την ταινία, άλλοι πιστεύουν πως πρόκειται είτε για άσχετα μεταξύ τους γεγονότα είτε για κάποιο είδος διαφημιστικής προβολής της ταινίας με στόχο την προσέλκυση περισσότερων θεατών.

v
The Conjuring 2 – Official Teaser Trailer [HD]
v

 


Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Translate this post