Ο Ντέρεν Μπράουν βγάζει βόλτα τον Δαίμονά του

Κατηγορία Αστεία Βίντεο

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Τι συμβαίνει όταν ο Δαίμονας που κρύβουμε μέσα μας αφήνεται ελεύθερος; Δείτε το βίντεο με τον Δαίμονα που ο μάγος Ντέρεν Μπράουν κρύβει στο Σάρρεϋ και θα καταλάβετε.

4321IUY514HJ154HJ

Εξωτερικεύοντας τον οικείο δαίμονα. Πηγή: Youtube
v

ΟΠΩΣ έλεγε ο Ηράκλειτος, κάθε άνθρωπος είναι ο Δαίμονας που κατοικεί μέσα του (ήθος ανθρώπω δαίμων). Κάτι τέτοιο σκέφτηκε και ο Άγγλος mentalist και illusionist Ντέρεν Μπράουν και αποφάσισε να βγάλει βόλτα τον οικείο του δαίμονα, που τόσο καιρό έκρυβε στο θεματικό πάρκο τρόμου που διατηρεί στο Σάρρεϋ.

Ο Ντέρεν Μπράουν ανήκει στην ίδια σειρά των μάγων και θαυματοποιών με τον Κρις Έιντζελ, τον Dynamo, τον Ντέιβιντ Μπλέιν τον Πολ Μακένα και τον Ντέιβιντ Κόπερφιλντ, ενώ έχει τιμηθεί με το Βραβείο Λόρενς Ολίβιε Καλύτερου ψυχαγωγικού θεατρικού έργου.

Βέβαια οι δαίμονες δεν είναι τρομακτικοί επειδή είναι δύσμορφοι και γκροτέσκοι, και δεν μοιάζουν καθόλου με το Γκόλουμ του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών ή σαν τα Γκαργκόιλ της Παναγίας των Παρισίων. Δεν είναι όμως τρομακτικοί εξαιτίας της εμφάνισής τους, αλλά λόγω της εξωλογικής δύναμής τους.

Όπως και να ’χει, η σκέψη του Ντέρεν Μπράουν ήταν διαφημίσει το επερχόμενο “ghost train” που θα παρουσιάσει στο Θορπ Παρκ του Σάρρεϋ, τρομάζοντας τα ανυποψίαστα μέλη του προσωπικού του θεματικού πάρκου αλλά και αθώους επισκέπτες, βάζοντας τον δαίμονα να τους επιτίθεται.

Εντυπωσιακή είναι η σκηνή κατά την οποία ο δαίμονας επιτίθεται σε μια γυναίκα που βρίσκεται μέσα σε ασανσέρ. Η συνέχεια τρομακτική και ξεκαρδιστική…
v

Demon Scare Prank at Thorpe Park
v

 


Translate this post