Αρκούδα vs σκιέρ σε βίντεο που έγινε viral

Κατηγορία Αστεία Βίντεο

VIRAL

Posted by Youmagazine Staff

 

Μια κοπέλα που έκανε σνόουμπορντ σε μια χιονισμένη πλαγιά, δεν είχε αντιληφθεί ότι πίσω της βρισκόταν μια αρκούδα. Δείτε το βίντεο.

3135LG152G5GLHJ56

Η σκιέρ στο βίντεο κυνηγήθηκε πράγματι από μια αρκούδα; Photo: YouTube / Kelly Murphy
v

ΠΟΛΛΟΙ αμφιβάλλουν αν όντως συνέβη, όμως το περιστατικό είχε αίσια κατάληξη και η χιονοδρόμος Κέλυ Μέρφι, δεν έπαθε απολύτως τίποτε, χάρη στην ταχύτητα με την οποία κατέβηκε τη χιονισμένη πλαγιά.
Το βίντεο, που έγινε viral στο YouTube με πάνω από 3 εκατομμύρια θεάσεις, δείχνει την Κέλυ στην αρχή μιας πίστας στο χιονοδρομικό κέντρο Hakuba 47 στην Ιαπωνία, να δένει τη σανίδα χιονιού στα πόδια της και να αρχίζει την κατάβαση, βιντεοσκοπώντας παράλληλα τον εαυτό της.
Στιγμιαία μπαίνει μέσα στο πλάνο μια αρκούδα που φαίνεται να κινείται προς το μέρος της σκιέρ, η οποία, λόγω της ομίχλης και του χιονιού, φαίνεται να μην έχει αντιληφθεί τον κίνδυνο που την απειλεί.
Μάλιστα σιγοτραγουδά χαρούμενα ένα τραγούδι της Rihanna, χωρίς να δίνει σημασία –ή χωρίς να ακούει– τα δυσοίωνα γρυλίσματα του διώκτη της, που συνεχίζει να την κυνηγά έως κάτω το λόφο.
Πολλοί ωστόσο παραμένουν δύσπιστοι σχετικά με το αν συνέβη πράγματι ένα τέτοιο περιστατικό, δεδομένου ότι στην Ιαπωνία υπάρχουν μαύρες αρκούδες, ενώ η αρκούδα που φαίνεται στο βίντεο είναι καφετιά.
Επιπλέον οι αρκούδες, επειδή ακριβώς είναι επικίνδυνες, βρίσκονται περιορισμένες στην ενδοχώρα και όχι σε τουριστικούς τόπους.
Σε κάθε περίπτωση, οι μόνοι που είστε αρμόδιοι να αποφασίσετε είστε εσείς.
v

Snowboard Girl Chased By Bear
v

ν

 


Translate this post