Επανένωση για τον Ιντιάνα Τζόουνς Νο 5

Κατηγορία NEWS

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Posted by Youmagazine Staff

 

Στίβεν Σπίλμπεργκ και Χάρισον Φορντ σχεδιάζουν την επόμενη περιπέτεια του ιδιόρρυθμου αρχαιολόγου Ιντιάνα Τζόουνς.

12433412HJK62HK86
v

Η ΠΡΩΤΗ ΤΑΙΝΙΑ με τον Ιντιάνα Τζόουνς, “Οι Κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού” γυρίστηκε το 1981 σε σκηνοθεσία Στίβεν Σπίλμπεργκ, παραγωγή Τζορτζ Λούκας και πρωταγωνιστή τον Χάρισον Φορντ. Η επιτυχία της ταινίας οδήγησε στη δημιουργία τριών ακόμη ταινιών: “Ο Ιντιάνα Τζόουνς και o Ναός του Χαμένου Θησαυρού” (1984), “Ο Ιντιάνα Τζόουνς και η Τελευταία Σταυροφορία” (1989) και “Ο Ιντιάνα Τζόουνς και το Βασίλειο του Κρυστάλλινου Κρανίου” (2008), όλες με τη σύμπραξη της τριάδας Σπίλμπεργκ, Λούκας και Φορντ.

Τώρα, δέκα χρόνια μετά την τελευταία ταινία, ο 74χρονος Χάρισον Φορντ θα υποδυθεί ξανά τον ιδιόρρυθμο αρχαιολόγο Ιντιάνα Τζόουνς. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε την Τρίτη η εταιρεία Walt Disney Studios, το άτιτλο ακόμη έργο θα βγει στους κινηματογράφους στις 19 Ιουλίου 2019.

«Ο Ιντιάνα Τζόουνς είναι ένας από τους μεγαλύτερους ήρωες στην κινηματογραφική ιστορία, και πρόκειται να επιστρέψει στην μεγάλη οθόνη το 2019», δήλωσε ο πρόεδρος της Disney Studios, Άλαν Χορν. «Είναι σπάνιο να έχουμε έναν τέτοιο τέλειο συνδυασμό σκηνοθέτη, παραγωγού, ηθοποιού και ρόλου, και είμαστε ενθουσιασμένοι γι’ αυτή τη νέα περιπέτεια με τον Χάρισον και τον Στίβεν».

Έτσι, ο διάσημος ηθοποιός θα φορέσει ξανά το καπέλο του Ιντιάνα Τζόουνς και θα πάρει στα χέρια του το μαστίγιο για να πάρει μέρος στη νέα υπερπαραγωγή. Όταν θα ολοκληρωθεί  η ταινία, ο ακατάβλητος Φορντ θα είναι 77 ετών.

 


Translate this post