“Stay safe”: Χρονοταξιδιώτης από το 2983 προβλέπει τι θα συμβεί το 2023 (vid)

Κατηγορία NEWS, Προβλέψεις

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Posted by Youmagazine Staff

 

Την ανακάλυψη τριών νέων συμπάντων και την εμφάνιση εξωγήινων προβλέπει χρονοταξιδιώτης που ισχυρίζεται ότι ήρθε από έτος 2983.

Οι εξωγήινοι θα προσγειωθούν στην περίφημη Περιοχή 51. Πηγή: YouTube

v

Η ΝΕΑ ΜΟΔΑ στις προβλέψεις δεν περιλαμβάνει προφήτες και μάντισσες, αλλά χρονοταξιδιώτες που έρχονται από το μέλλον για να μας προειδοποιήσουν. Μάλιστα οι χρονοταξιδιώτες έχουν κατακλύσει το TikTok, ισχυριζόμενοι ότι έχουν τη δυνατότητα να προβλέψουν γεγονότα και καταστάσεις.

Ο χρήστης του TikTok, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι από το έτος 2983, είναι ανάμεσα σε αυτούς που ισχυρίζονται ότι ήρθαν στο παρόν για να προειδοποιήσουν τον κόσμο για σημαντικά επερχόμενα γεγονότα.

Ο αυτοαποκαλούμενος quantum leaper μοιράστηκε τρεις βασικές ημερομηνίες, λίγες εβδομάδες πριν από την έναρξη του νέου έτους.
ν

Φιγούρα εξωγήινου έξω από την Περιοχή 51. Πηγή: YouTube
ν

Στο βίντεο, το οποίο έχει περισσότερες από 17.000 προβολές, ο μάντης TikToker αναφέρει: «Προσοχή. Ναι, είμαι πραγματικός χρονοταξιδιώτης. Θυμηθείτε αυτές τις ημερομηνίες για την αρχή του 2023».

 «30 Ιανουαρίου: Οι άνθρωποι ανακαλύπτουν τρία εναλλακτικά σύμπαντα που δεν είναι ισορροπημένα».

 «14 Φεβρουαρίου: 4 μαθητές γυμνασίου στο Μεξικό θα λάβουν άγνωστες ικανότητες για τον ήλιο, τις οποίες δεν έχετε ξανακούσει!»

«10 Φεβρουαρίου: Ένα UFO θα προσγειωθεί κοντά στην Περιοχή 51, μεταφέροντας ένα νέο εξωγήινο είδος. Μείνετε ασφαλείς».

Το κοινό μοιράστηκε ανάμεσα σε αυτούς που δεν τον πίστεψαν και σε αυτούς που ζητούν περισσότερες πληροφορίες.

Ένας χρήστης ρώτησε: «Αλήθεια, πότε θα τελειώσει ο πόλεμος με την Ουκρανία;»

Ο αποκαλούμενος ταξιδιώτης του χρόνου απάντησε αμέσως: «Το 2026».

Φυσικά οι περισσότεροι ήθελαν να μάθουν τα προγνωστικά για τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Άλλες προβλέψεις για το 2023 μιλούν για θάνατο του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν και για την έναρξη ενός μεγάλου πολέμου με εκατομμύρια νεκρούς. Επίσης για οικονομικό χάος, πολιτική αστάθεια, πτώση μιας αυτοκρατορίας, φτώχεια, μεταναστευτικά προβλήματα και την εκλογή νέου Πάπα. Ωστόσο ο κόσμος θα συνεχίσει να υπάρχει έως το έτος 3797.

Πηγή: εφημερίδα Sun.
ν

ν

 


Translate this post