Τη νόμιζαν νεκρή, αλλά ξύπνησε την ώρα που την κήδευαν (vid)

Κατηγορία Παραφυσικό

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Οι παριστάμενοι σε μια κηδεία στον Ισημερινό έμεινα άναυδοι όταν η «νεκρή» συγγενής τους ξύπνησε την ώρα που την κήδευαν.

Η «νεκρή» ξύπνησε και άρχισε να χτυπά το καπάκι του φέρετρου. Πηγή: YouTube

v

ΟΙ ΑΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΕΚΡΟΙ, δηλαδή οι άνθρωποι που πεθαίνουν και μετά ανασταίνονται, είναι ένα φαινόμενο αρκετά συχνό. Πολλοί το αποδίδουν στο ότι ο κόσμος μας είναι τόσο πραγματικός όσο κανείς τον δέχεται. Με άλλα λόγια, αν πιστεύεις ότι δεν είναι αληθινός, αλλά Matrix, τότε και ο θάνατος σ’ αυτόν δεν είναι αληθινός.

Οι παριστάμενοι σε μια κηδεία στον Ισημερινό έμειναν άναυδοι, όταν η συγγενής τους, την οποία νόμιζαν νεκρή, ξύπνησε στη διάρκεια της κηδείας της και άρχισε να χτυπά το σκέπασμα του φέρετρου!

Η Μπέλα Μοντόγια (Bella Montoya), 76 ετών, ανέκτησε τις αισθήσεις της κατά τη διάρκεια της αγρυπνίας, στην πόλη Babahoyo του Ισημερινού, την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023. Το απίστευτο βίντεο δείχνει τους γιατρούς να φροντίζουν τη Μοντόγια, όταν οι αγαπημένοι της συνειδητοποίησαν ότι ήταν ακόμα ζωντανή. Στο βίντεο φαίνεται καθαρά να αναπνέει, καθώς την βγάζουν από το φέρετρο και την τοποθετούν σε ένα φορείο.

«Το αριστερό της χέρι χτυπούσε το τοίχωμα του φέρετρου τρέμοντας», είπε ο γιος της Μοντόγια, Gilbert Balberán, στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, σύμφωνα με το Jam Press.
ν

Η Μπέλα Μοντόγια, 76 ετών, επανήλθε στη ζωή κατά τη διάρκεια της αγρυπνίας. Πηγή: Jam Press
ν

Συγκλονισμένοι οι πενθούντες έσπευσαν στο πλευρό της, όταν άρχισε να χτυπά τα τοιχώματα του φέρετρου. Πηγή: Jam Press
ν

Όπως δήλωσε ο Gilbert Balberán, η επάνοδος στη ζωή πραγματοποιήθηκε μόλις τέσσερις ώρες αφότου η κα Moντόγια κηρύχθηκε νεκρή, ενώ ένας ιατροδικαστής είχε εκδώσει το πιστοποιητικό θανάτου.

Ως αιτία θανάτου αναφερόταν η καρδιοαναπνευστική ανακοπή.

Σύμφωνα με τον κ. Balberán, η καρδιοαναπνευστική ανακοπή δημιούργησε το φαινόμενο της νεκροφάνειας – μια κατάσταση που μοιάζει με απουσία της συνείδησης και που χαρακτηρίζεται από ακαμψία του σώματος, μειωμένη ευαισθησία στον πόνο και αργές σωματικές λειτουργίες, όπως η αναπνοή.

Σαν αποτέλεσμα, το προσωπικό του νοσοκομείου νόμισε ότι η Μοντόγια είχε πεθάνει.

Η κ. Mοντόγια νοσηλεύεται τώρα στο ίδιο νοσοκομείο που ανακοίνωσε τον θάνατό της και ο γιος της λέει ότι είναι σε σταθερή κατάσταση.
ν

ν

Απρόθυμοι νεκροί

«Αυτό που ζητώ τώρα είναι να βελτιωθεί η υγεία της μητέρας μου», πρόσθεσε ο κ. Balberán. «Την θέλω δίπλα μου ζωντανή».

Ο ίδιος λέει ότι ήταν «θαύμα από τον Θεό».

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ένα άτομο επανέρχεται στη ζωή κατά τη διάρκεια της δικής του κηδείας.

Πέρυσι, οι συγγενείς ενός τρίχρονου κοριτσιού στο Μεξικό έμειναν έκπληκτοι όταν παρατήρησαν το γυάλινο παράθυρο του φερέτρου της να θολώνει κατά τη διάρκεια της κηδείας.

Το βίντεο που ακολουθεί περιέχει και άλλα τέτοια φαινόμενα νεκρανάστασης, με κορυφαίο εκείνο που έχει ληφθεί από την κάμερα ασφαλείας ενός νεκροτομείου, όπου ένας «νεκρός» ζωντανεύει και σηκώνεται από το τραπέζι ανατομίας.
ν

ν

 


Translate this post