Πώς να τρως πιο συνειδητά – Δωρεάν Webinar από τον Πάρη Παπαχρήστο

Κατηγορία NEWS, Διατροφή

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο γνωστός διαιτολόγος διοργανώνει ένα δωρεάν Webinar με θέμα «Ενσυνείδητη Διατροφή: 3 στρατηγικές για να την πετύχεις».

Πώς να ακούμε την έμφυτη εσωτερική μας σοφία και διαίσθηση στη διατροφή. Image: Supplied

v

ΣΚΡΟΛΑΡΕΤΕ στο κινητό ή στο tablet σας, ενόσω τρώτε μεσημεριανό; Τρώτε το βραδινό, μετά την εργασία σας, στον καναπέ μπροστά στην τηλεόραση; Τσιμπολογάτε, ενώ παρακολουθείτε μια εκπομπή ή έναν αγώνα; Για πολλούς από εμάς, η απόσπαση της προσοχής έχει γίνει η προεπιλογή, το αυτονόητο.

Το πρόβλημα είναι ότι επειδή αυτό γίνεται πολύ συχνά, μπορεί να μας οδηγήσει στο να τρώμε περισσότερο από όσο χρειαζόμαστε, με αποτέλεσμα να παραμορφώσουμε τη σιλουέτα μας.

Στην πραγματικότητα, είναι συχνά ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα που εμποδίζουν τις προσπάθειές μας για την ορθή διαχείριση του βάρους μας.

Αν η σκέψη να καθίσετε για ένα γεύμα χωρίς να πάρετε κάτι να διαβάσετε ή να παρακολουθήσετε τίποτα (ειδικά όταν είστε μόνοι) σας προκαλεί άγχος ή σας αφαιρεί όλη τη διασκέδαση από ένα γεύμα ή ένα σνακ, τότε, το συγκεκριμένο webinar σας ενδιαφέρει!

Ο Διαιτολόγος-Διατροφολόγος και ιδρυτής του medNutrition Πάρης Παπαχρήστος, διοργανώνει ένα Webinar με θέμα “Ενσυνείδητη Διατροφή: 3 στρατηγικές για να την πετύχεις“.
ν

ν

To Διαδικτυακό Σεμινάριο διοργανώνεται την Τρίτη 14 Μαρτίου 2023, στις 21:00. Πληροφορίες στο τηλ. 210-7561853.

Πρόκειται για μια δωρεάν μίνι προπόνηση σχετικά με τη δύναμη της ενσυνείδητης διατροφής. Αυτή η προπόνηση δεν θα κόψει όλη τη διασκέδαση από το φαγητό σας. Στην πραγματικότητα, έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε να κάνει το φαγητό ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ!

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ WEBINAR 

Η εγγραφή και η παρακολούθηση του Webinar είναι δωρεάν, ενώ παρακολουθώντας το Live θα μπορείτε να διατυπώσετε και τις ερωτήσεις σας.
ν

 


 

Translate this post