Το ΘΕΣγάλα μετεξελίσσεται σε καταστήματα τροφίμων

Κατηγορία NEWS, Διατροφή, Καινοτομίες

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ

Youmagazine Newsroom

 

Τα υπάρχοντα καταστήματα του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα μετεξελίσσονται σε γωνιές τροφίμων με προϊόντα Ελλήνων παραγωγών.

Πηγή: Voria.gr
ν

ΜΕΤΑ από επιτυχημένη πορεία έξι χρόνων που τον καταξίωσε στη συνείδηση του καταναλωτή, ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα περνά στη δεύτερη φάση της ανάπτυξής του. Εξελίσσει τα υπάρχοντα καταστήματά του σε γωνιές Συνεταιρισμών και Ελλήνων παραγωγών με καθημερινά είδη διατροφής, αναγκαία σε κάθε νοικοκυριό.
Η διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων του αφορά σε πρόσθετα γαλακτοκομικά προϊόντα, αλλαντικά, όσπρια, ρύζι, άλευρα, παραδοσιακά ζυμαρικά, σαλάτες, λάδι, μπαχαρικά και ροφήματα, μαρμελάδες, σάλτσες, προϊόντα αρτοποιείου, προϊόντα κατάψυξης κ.ά. Ελληνικά προϊόντα, με σφραγίδα την εγγύηση ποιότητας του ΘΕΣγάλα και τις εξαιρετικά ανταγωνιστικές τους τιμές.
Ταυτόχρονα δίνεται η δυνατότητα διανομής όλων των προϊόντων κατ’ οίκον μέσω της υπηρεσίας «Το θες σπίτι σου» με παραγγελίες είτε τηλεφωνικές, σε πενταψήφιο αριθμό, είτε ηλεκτρονικές στο νέο ΘΕΣγάλα e-shop. Όλο το σύστημα παραγγελιών θα είναι κεντρικά διαχειριζόμενο από τον ΘΕΣγάλα.
Το εγχείρημα αποτελεί τη βάση ενός καινοτόμου δικτύου συνεργασιών με τη μορφή Franchise που αφορά τόσο σε υπάρχοντα αναγνωρισμένα και με ήδη εξασφαλισμένη και σταθερή πελατεία καταστήματα Αυτόματων Πωλητών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, όσο και σε δημιουργία νέων καταστημάτων σε περιοχές του Νομού Αττικής.
Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα μαζί με τους νέους επιχειρηματίες δημιουργεί το επόμενο success story.
ν

Τα καταστήματα-παντοπωλεία ΘΕΣγάλα στη Θεσσαλονίκη

Όπως αναφέρει το Voria.gr, τα πρώτα καταστήματα-παντοπωλεία «ΘΕΣγάλα συν», της νέας γενιάς καταστημάτων του Συνεταιρισμού ξεκίνησαν ήδη τη λειτουργία τους στη Θεσσαλονίκη με πάνω από 100 κωδικούς ελληνικών προϊόντων τοπικών παραγωγών.
Σήμερα βρίσκονται σε λειτουργία τα καταστήματα-παντοπωλεία σε Αμπελόκηπους, Αγίου Δημητρίου, Εύοσμο, Πολίχνη, Παπάφη και Λαμπράκη, ενώ μέχρι τέλος Οκτωβρίου θα έχει ολοκληρωθεί το δίκτυο «ΘΕΣγάλα συν» στην πόλη, με 14 καταστήματα.
Όπως τόνισε o Διευθυντής Καταστημάτων του συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα, Ανδρέας Μπατζιλής, με αφορμή την παρουσίαση σε εκπροσώπους των ΜΜΕ του «ΘΕΣγάλα συν» των Αμπελοκήπων, τα πρώτα μηνύματα από τη λειτουργία της νέας γενιάς καταστημάτων είναι πολύ θετικά. «Το ατού των νέων καταστημάτων-παντοπωλείων είναι η διάθεση ελληνικών ποιοτικών προϊόντων τοπικών παραγωγών σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές», σημείωσε ο κ. Χαρδαλούπας.
Όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται με πρώτη ύλη που προέρχεται αποκλειστικά από την ελληνική γη και φέρουν τη σφραγίδα και την εγγύηση ποιότητας του ΘΕΣγάλα. Έτσι, οι καταναλωτές μπορούν να βρίσκουν προϊόντα της ελληνικής γης σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές, ενώ οι παραγωγοί μπορούν να διαθέτουν τα προϊόντα τους απ’ ευθείας στους καταναλωτές μέσω του δικτύου καταστημάτων «ΘΕΣγάλα συν».
Τα νέα καταστήματα – παντοπωλεία, τα οποία θα βρίσκονται παραπλεύρως των ήδη υπαρχόντων σημείων πώλησης γαλακτοκομικών προϊόντων, διαθέτουν στους καταναλωτές προϊόντα αρτοποιίας και διαφορετικούς τύπους αλεύρων και ζυμαρικά, με πρώτες ύλες του Συνεταιρισμού Αγροτών Θεσσαλίας «ΘΕΣγη», τυροκομικά προϊόντα και τυριά ΠΟΠ παρασκευασμένα με γάλα του Συνεταιρισμού Αιγοπροβατοτρόφων Ελασσόνας «Γάλα Ελάς», μαρμελάδες και σάλτσες από Έλληνες παραγωγούς, παρθένο ελαιόλαδο από την ομάδα παραγωγών “Μολών Λαβέ” της Λακωνίας, αλλαντικά από βόεια κρέατα των μελών του ΘΕΣγάλα κ.ά.
Φυσικά, οι αυτόματοι πωλητές θα συνεχίσουν να λειτουργούν, όπως και σήμερα, προσφέροντας τα γαλακτοκομικά προϊόντα του Συνεταιρισμού.

 


Translate this post