Ζώδια 2023: Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Κατηγορία ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Posted by Youmagazine Staff

 

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο έπειτα από 220 χρόνια, προκαλεί ανατροπές, ακραίες καταστάσεις, αλλά και μια επανάσταση αγάπης.

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο είναι η μεγαλύτερη αστρική είδηση ​​του αιώνα. Πηγή: News Media

v

ΗH ΔΙΔΑΣΚΕΙ ότι μετά από κάθε καταιγίδα έρχεται μια περίοδος ηρεμίας και μια ευκαιρία να ξαναχτίσουμε τη ζωή μας. Αυτή η ανάπαυλα μας δίνει την ελπίδα ότι μπορούμε να επιστρέψουμε στις δουλειές μας και να ξαναχτίσουμε τις ζωές και τις δουλειές μας όπως ήταν πριν λίγα χρόνια.

Οι μεγάλοι πλανήτες, όπως ο Κρόνος και ο Δίας, παίζουν το 2023 πολύ θετικούς ρόλους, ωστόσο ο Ραχού και ο Κετού (η κεφαλή και η ουρά του δράκοντα), δηλαδή οι δεσμοί της Σελήνης, σηματοδοτούν την έναρξη ενός νέου κύκλου 12 ετών, που κάνει το ωροσκόπιο του 2023 κάπως ιδιαίτερο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Η ιδιαιτερότητα αυτή ενισχύεται με την μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο, που φέρνει ανατροπές, καταρρεύσεις, οικονομικές ακρότητες και αλλαγές στον ερωτικό τομέα.

Για πολλούς αστρολόγους, η μετάβαση του κυρίου του Άλλου Κόσμου στον Υδροχόο δεν είναι μόνο το μεγαλύτερο highlight της νέας χρονιάς, αλλά ένα από τα μεγαλύτερα αστρολογικά νέα του αιώνα!

Η επίδραση του «σκοτεινού κυρίου»

Στις 23 Μαρτίου 2023, ο πλανήτης Πλούτωνας εισέρχεται στον Υδροχόο για πρώτη φορά από τον 18ο αιώνα! Ωστόσο οι αλλαγές που φέρνει έχουν ήδη ξεκινήσει από το 2022.

Ξοδεύοντας πάνω από μια δεκαετία σε κάθε ζώδιο, ο «σκοτεινός κύριος» έχει συνδεθεί με τις μεγάλες αλλαγές και μεταμορφώσεις των καιρών και των εποχών. Ο Πλούτωνας μπορεί να είναι μικρός σαν πλανήτης, αλλά κυβερνά ό,τι είναι τιτάνιο, ισχυρό και τεράστιο.

Από το 2008, όταν άρχισε η παγκόσμια οικονομική ύφεση, ο Πλούτωνας έχει προκαλέσει χάος, αλλά και πνευματική αφύπνιση, από τη θέση του στον Αιγόκερω, μεταμορφώνοντας αμετάκλητα τις παγκόσμιες ιεραρχίες ισχύος. Ο Πλούτωνας θα βρίσκεται στον Υδροχόο από τον Μάρτιο έως τον Ιούνιο του 2023, πριν από μια σύντομη τελική αναδρομή στον Αιγόκερω. Στις 22 Ιανουαρίου 2024, εισέρχεται σταθερά στον Υδροχόο, όπου θα παραμείνει για δύο δεκαετίες.

Αυτή η μετακίνηση εξηγεί τις τεράστιες αλλαγές που θα γίνουν στη συνείδηση και στη μορφή των πραγμάτων.
ν

Ο Πλούτωνας ανακαλύφθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 1930 και φωτογραφήθηκε στις 13 Ιουλίου 2015 από την διαστημική συσκευή “Νέοι Ορίζοντες” της NASA. Πηγή: NASA
ν

Ο Πλούτωνας έχει να επισκεφτεί τον Υδροχόο από τα τέλη του 1700, τότε που συνέβη η πρώτη βιομηχανική επανάσταση και ο κόσμος άλλαξε για πάντα. Η εκ νέου παρουσία του στον Υδροχόο αναμένεται να επηρεάσει τα διαστημικά ταξίδια, τον ψηφιακό κόσμο, τις μεταφορές, την επιστήμη, τα ορυκτά καύσιμα, την τεχνητή νοημοσύνη και τον τρόπο με τον οποίο κατασκευάζουμε τα αγαθά.

Έχετε ακούσει για το Web 3; Το καινούριο World Wide Web θα εισάγει το Διαδίκτυο σε μια νέα εποχή. Είναι επίσης πιθανό να γίνουμε μάρτυρες της ανόδου μιας πλατφόρμας μέσων κοινωνικής δικτύωσης και της πτώσης μιας άλλης.

Η συζήτηση για την κλιματική αλλαγή θα ενταθεί με τα ορυκτά καύσιμα να βρίσκονται πρώτα στη λίστα του Πλούτωνα. Θα γίνουν συγκεκριμένα βήματα προς την κατεύθυνση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Ανάδρομη Αφροδίτη

Η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης λαμβάνει χώρα κάθε 18 μήνες και διαρκεί έξι εβδομάδες. Η Αφροδίτη θα γίνει ανάδρομη στο ζώδιο του Λέοντα από τις 23 Ιουλίου έως τις 4 Σεπτεμβρίου 2023. Θα είναι δηλαδή ανάδρομη για 43 μέρες.

Η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης θα φέρει προβληματισμό στις σχέσεις. Η αγάπη του εαυτού, με την καλή έννοια του όρου, θα οδηγήσει τους αδέσμευτους σε μια αδελφή ψυχή, καθώς θα συνειδητοποιήσουν ότι οι σχέσεις μας αντικατοπτρίζουν το επίπεδο της αυτοεκτίμησής μας.

Για να ξεπεράσουν τα ζευγάρια οποιαδήποτε πρόκληση, αρκεί να βάλουν στην μπάντα την υπερηφάνεια που εμποδίζει την ειλικρινή επικοινωνία. Μια σχέση διατηρείται με αμοιβαίες υποχωρήσεις. Σε πολλές περιπτώσεις η πίστη θα δοκιμαστεί, με κάποιους να επιλέγουν τον χωρισμό και άλλους τη σύσφιξη της σχέσης.

Πόλεμος και ειρήνη

Οι εκλείψεις τον άξονα Κριού-Ζυγού μετατρέπουν το πολιτικό τοπίο σε στρατηγική σκακιέρα, με την ενίσχυση των στρατιωτικών πόρων και με το σχηματισμό νέων συμμαχιών.  Μαζί με την οικονομία, ο πόλεμος και η ειρήνη γίνονται τα βασικά θέματα του 2023.

Οι εκλείψεις θα φέρουν είτε αλλαγές σε θέματα καριέρας, είτε μια επανάσταση στις σχέσεις, είτε αλλαγή στον τρόπο ζωής και μετακόμιση στην ύπαιθρο, είτε μια νέας μορφής έμπνευση.                    
ν

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ
ν

Για τον Κριό, το 2023 απαιτεί μια επαγγελματική ανανέωση. Image: Britannica
v

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Σφαιρική εικόνα: Το 2023 απαιτεί από εσάς μια επαγγελματική ανανέωση, με την έννοια ότι θα πρέπει να βρείτε τον σκοπό της ζωής σας. Αυτό είναι αναγκαίο, γιατί δεν μπορείτε να προχωρήσετε όταν είστε βουτηγμένοι στα προβλήματα όλων των άλλων. Βάλτε νερό στο δικό σας ποτήρι και να θυμάστε ότι δεν πειράζει να είσαστε λίγο εγωιστές κάποιες φορές. Μετατρέψτε ένα παραμελημένο δωμάτιο στο σπίτι σε προσωπικό καταφύγιο. Καλή και θετική χρονιά.

Οικονομικά και καριέρα: Οι δεσμοί της Σελήνης στον άξονα Κριού-Ζυγού βάζουν τον Ιούλιο τα επαγγελματικά ζητήματα σε πιο ομαλά νερά. Ο στόχος σας βρίσκεται μπροστά σας, και θα τον πετύχετε αν δεν λοξοδρομήσετε. Μείνετε σταθερά στην πορεία σας και κρατήστε ανέπαφα τα όπλα σας. Μέχρι τον Οκτώβριο, μια απρόσμενη οικονομική λύση θα δώσει διέξοδο στα προβλήματά σας.

Αισθηματικά: Στον ερωτικό τομέα πολλά ζευγάρια θα χωρίσουν κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους, αλλά ο χωρισμός θα φέρει μάλλον ανακούφιση παρά θλίψη. Οι αδέσμευτοι Κριοί θα πρέπει να έχουν το νου τους άγρυπνο από Σεπτέμβριο και μετά, καθώς θα συναντήσουν το άτομο που τους ταιριάζει. Μέχρι τότε αποφύγετε τις περιπλοκές.

Τυχεροί μήνες: Μάρτιος και Ιούλιος.
ν

Για τους Ταύρους κλείνει ένας διετής κύκλος, αφήνοντάς τους σοφότερους και πιο ανθεκτικούς. Image: Britannica
v

Ταύρος (20 Απριλίου –  20 Μαΐου)

Σφαιρική εικόνα: Το 2023 κλείνει ένας κύκλος δύο ετών, αφήνοντάς σας σοφότερους και πιο ανθεκτικούς. Ο Δίας σας ενθαρρύνει να είστε γενναίοι και να κάνετε ένα θαρραλέο άλμα τον Μάιο, έχοντας πίστη στον εαυτό σας. Δεν θα υπάρχει γυρισμός, αλλά δεν θα το είχατε κάνει αν υπήρχε κάποιος άλλος τρόπος. Μεγάλη επαγγελματική ανάπτυξη αλλά και οικονομικές προκλήσεις.

Οικονομικά και καριέρα: Στον οικονομικό τομέα, η επιτυχία θα έρθει αν αποβάλλετε κάθε αμφιβολία για τον εαυτό σας στη δουλειά και αναζητήσετε μια φλέβα χρυσού. Με τον Δία στο πλευρό σας μπορείτε να πετύχετε οτιδήποτε θέλετε. Κυνηγήστε μια προαγωγή, μια αύξηση ή μια αναγνώριση – έχει ήδη το όνομά σας. Καλύτερες οικονομικές συνθήκες και έγκριση δανείου από τον Μάιο και μετά.

Αισθηματικά: Στον αισθηματικό τομέα, θα εμφανιστούν κάποιες αναταράξεις στη σχέση σας μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου, εξαιτίας της ανάδρομης Αφροδίτης. Εσείς θα κρίνετε αν πρέπει να χωρίσετε ή όχι. Τα ζευγάρια που θα επιβιώσουν θα ευδοκιμήσουν το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Οι ελεύθεροι Ταύροι θα βρουν τον σύντροφο που ονειρεύονται έξω από τον κύκλο των γνωστών και των φίλων τους, ή κάνοντας κάτι διασκεδαστικό και επιπόλαιο.

Τυχερός μήνας: Μάιος.
ν

Η αυτοβελτίωση γίνεται η πρώτη προτεραιότητα των Διδύμων για το 2023. Image: Britannica
v

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Σφαιρική εικόνα: Στην αρχή του έτους ο Άρης μπορεί να σας σμπαραλιάσει τα νεύρα. Θα μάθετε ένα ή δύο νέα κόλπα αν παρακολουθήσετε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, διαδικτυακό σεμινάριο ή διαδικτυακό μάθημα. Η αυτοβελτίωση γίνεται η κορυφαία προτεραιότητά σας το 2023, και σας κάνει να λάμπετε! Καλότυχη χρονιά, αρκεί να μην ξεχνάτε την ευγένεια στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή.

Οικονομικά και καριέρα: Οι δεξιότητες που έχετε, σας βγάζουν ασπροπρόσωπους σε οποιονδήποτε ανταγωνισμό. Μετά το Μάρτιο ο Κρόνος σας βοηθά να πετύχετε τη συμφωνία του αιώνα! Γι’ αυτό ακονίστε τις διαπραγματευτικές σας δυνάμεις. Φέτος, κάθε γραμμάριο προσπάθειας που θα επενδύσετε στην καριέρα σας θα ανταμειφθεί, οπότε βάλτε τα δυνατά σας.

Αισθηματικά: Τον Απρίλιο, η ανανεωμένη αυτοπεποίθησή σας θα προσελκύσει εραστές ή ερωμένες όπως η φλόγα τις πεταλούδες. Όσοι Δίδυμοι είναι δεσμευμένοι, θα σκύψουν πάνω από τη σχέση τους με αφοσίωση, δουλεύοντας για έναν κοινό στόχο.

Τυχερός μήνας: Απρίλιος.
ν

Καρκίνοι: Η υγεία και η εμφάνισή σας βελτιώνονται το Μάρτιο. Image: Britannica
v

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Σφαιρική εικόνα: Η φυσική σας κατάσταση βελτιώνεται τον Μάρτιο, καθώς δέχεστε την ευεργετική επίδραση του Άρη, που ενισχύει τις δυνάμεις σας. Όποιες κουραστικές εργασίες σας βαραίνουν, ή προθεσμίες στις οποίες δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε, χάρη στον Άρη εκτελούνται σε χρόνο μηδέν. Η Τύχη και οι θεϊκές ευλογίες θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε κάθε καταιγίδα.

Οικονομικά και καριέρα: Μπολιάστε το δέντρο των χρημάτων σας από τον Μάρτιο έως τον Ιούνιο για να ανθίσει το δεύτερο εξάμηνο του 2023. Μειώστε τα έξοδά σας, να κρατάτε λογαριασμό, μελετήστε τον προϋπολογισμό σας και αυτή η επιμέλεια θα αποδώσει καρπούς. Θυμηθείτε πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Η σκληρή δουλειά θα βοηθήσει.

Αισθηματικά: Η ηλιακή έκλειψη στις 14 Οκτωβρίου και η μερική σεληνιακή στις 28-29 του ίδιου μήνα, εμπλέκονται με την αρμονία της οικογένειάς σας.  Γίνετε ο υποστηρικτικός βράχος, όπως πάντα, για τους αγαπημένους σας και οι δυσκολίες θα περάσουν. Η Αφροδίτη σας ενθαρρύνει να πάρετε φέτος την πρωτοβουλία. Εάν δείτε κάτι (ή κάποιον) που θέτετε, αρπάξτε την ευκαιρία! Πολλοί Καρκίνοι θα ευλογηθούν φέτος με εγκυμοσύνη ή με τεκνοποίηση.

Τυχερός μήνας: Δεκέμβριος.
ν

Εσείς οι Λέοντες επιβιβαστείτε στο τρένο των εκδηλώσεων του 2023, αν δεν το έχετε κάνει ήδη. Image: Britannica
v

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Σφαιρική εικόνα: Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, επιβιβαστείτε στο τρένο των φιλοδοξιών σας για το 2023. Δημιουργήστε έναν πίνακα οραματισμού με τους στόχους σας και τις επιδιώξεις σας, χρησιμοποιώντας εμπνευσμένες φωτογραφίες, σχέδια και εικονογραφήσεις. Οι στόχοι σας να είναι μεγάλοι και φιλόδοξοι, όπως είσαστε εσείς. Η τύχη θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε οποιαδήποτε κρίση.

Οικονομικά και καριέρα: Αποχαιρετήστε έναν συνεταιρισμό, επαγγελματική συνεργασία ή χρηματοπιστωτικό ίδρυμα που δεν έχει εκπληρώσει τις υποσχέσεις του. Είστε πιστοί, αλλά οι επιχειρήσεις είναι επιχειρήσεις. Αν χάσετε την ευκαιρία να διορθώσετε τη ζωή σας τώρα, τα προβλήματα σας θα συνεχίσουν και στο μέλλον. Ο Μάιος σας προσφέρει μια εκπληκτική ευκαιρία να κάνετε περιουσία.

Αισθηματικά: Το 2023 το παιχνίδι του έρωτα αλλάζει, χάρη στην ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας. Εάν έχετε αμφιβολίες για το πού πηγαίνει μια σχέση, η περίοδος Ιούλιου-Σεπτεμβρίου δίνει τις απαντήσεις που απαιτούνται για να προχωρήσετε με κρυστάλλινη βεβαιότητα. Το πάθος εκτοξεύεται στα ύψη στις 13 Αυγούστου, όταν η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Ήλιο. Αυτή η πλανητική σύνδεση θα φέρει στους ελεύθερους μια αδελφή ψυχή.

Τυχερός μήνας: Φεβρουάριος.
ν

Τα άστρα του 2023 βάζουν φωτιά στην ερωτογενή ζώνη της Παρθένου. Image: Britannica
v

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Σφαιρική εικόνα: Η σκληρή δουλειά, οι καλές προθέσεις και ο δυναμισμός κρατούν τα κλειδιά της επιτυχίας. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να ακολουθήσετε τη σύντομη οδό στις σχέσεις και την εργασία. Μην το κάνετε, γιατί θα υπάρξουν αναποδιές. Τα άστρα φέτος βάζουν φωτιά στην ερωτογενή σας ζώνη. Κάντε μια βόλτα στην άγρια ​​πλευρά και δοκιμάστε κάτι ταμπού. Αποχωριστείτε έναν φίλο, συγγενή ή οποιονδήποτε πρόσωπο σκιάζει τη λάμψη σας από τον Μάρτιο και μετά.

Οικονομικά και καριέρα: Η ανάδρομη πορεία του Ερμή τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο δυσκολεύει τις σημαντικές οικονομικές κινήσεις. Ο Οκτώβριος φέρνει ελπίδες στη βελτίωση των οικονομικών, εάν συμμετέχετε σε κάποιο κερδοφόρο πρόγραμμα. Το 2023, η καρποφορία του δέντρου των χρημάτων σας έχει να κάνει με τον καλό συγχρονισμό.

Αισθηματικά: Εάν ο/η σύντροφός σας δεν κάνει πια την καρδιά σας να τραγουδά, θα πρέπει να πάρετε μια σκληρή απόφαση. Από την άλλη μεριά, εσείς οι Παρθένοι είστε τελειομανείς, σπανίως όμως οι σχέσεις είναι τέλειες. Αγάπη σημαίνει υποχωρήσεις και το 2023, αν θέλετε να επιβιώσει η σχέση σας, θα πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στη ευφορία και την αδιαφορία. Τα ζευγάρια που αναζητούν ένα ενοικιαζόμενο ακίνητο βρίσκουν το ιδανικό τους καταφύγιο αγάπης, ή υιοθετούν ένα ζωάκι, μετά τον Μάρτιο.

Τυχερός μήνας: Σεπτέμβριος.
ν

Ο Ζυγός πρέπει να εγκαταλείψει μια κακή συνήθεια που τον στραγγίζει και του αφαιρεί δυνάμεις. Image: Britannica
v

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Σφαιρική εικόνα: Ο προγραμματισμός και η προνοητικότητα είναι οι αρετές που πρέπει να χρησιμοποιήσετε το 2023. Από την άλλη μεριά, εγκαταλείψτε μια κακή συνήθεια που σας στραγγίζει και σας αφαιρεί δυνάμεις. Τα άστρα φέρνουν μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας, που θα βάλει τα νερό στο αυλάκι. Οι φετινές αλλαγές είναι για το καλό σας και θα δείτε τα πάντα να μπαίνουν μαγικά στη θέση τους.

Οικονομικά και καριέρα: Ο Κρόνος σας κάνει εργασιομανείς, είτε στη δουλειά είτε στα καθήκοντά σας στο σπίτι, αλλά ο Οκτώβριος υπόσχεται καλύτερη ισορροπία μεταξύ δουλειάς και διασκέδασης. Η Αφροδίτη σας δείχνει πού βρίσκονται τα χρήματα τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο. Να είστε προσεκτικοί με λάθος ή βιαστικές αποφάσεις. 

Αισθηματικά: Η κοινή εργασία, ο γάμος και οι εμπλουτισμένες σχέσεις θα σας χαρίσουν ευτυχία. Η φετινή χρονιά είναι ευνοϊκή για εσάς, οπότε απαλλαγείτε από οτιδήποτε ή οποιονδήποτε σας εμποδίζει να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Μέχρι το τέλος του έτους, μια απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή σας φέρνει ανανέωση στις ερωτικές σας προσδοκίες ή σας οδηγεί σε μια εντελώς νέα σχέση.

Τυχερός μήνας: Ιούλιος.
ν

Για τους Σκορπιούς, το τελευταίο κομμάτι ενός συναισθηματικού παζλ μπαίνει στη θέση του τον Μάιο. Image: Britannica
v

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Σφαιρική εικόνα: Οι αντισυμβατικές πηγές και όχι οι συνηθισμένες μέθοδοι κρατούν φέτος τα κλειδιά της επιτυχίας. Το τελευταίο κομμάτι ενός συναισθηματικού παζλ μπαίνει στη θέση του τον Μάιο, ωθώντας σας σε μια νέα και βελτιωμένη κατεύθυνση.

Αυτό σημαίνει να αφήσετε πίσω σας μέρος του παρελθόντος σας, αλλά ήρθε η ώρα να προχωρήσετε μπροστά. Όσον αφορά την υγεία, το άστρο σας λάμπει σταθερά το 2023.

Οικονομικά και καριέρα: Στον επαγγελματικό τομέα πιθανόν να δεχτείτε μερικές καταπληκτικές προσφορές. Μια λαμπρή ευκαιρία δικτύωσης εμφανίζεται στα μέσα του έτους. Εάν έχετε επιχείρηση, σκεφτείτε να συνεργαστείτε με έναν influencer που ευθυγραμμίζεται με τους στόχους και τις επιδιώξεις σας.

Αισθηματικά: Για τους δεσμευμένους, η ενόχληση στο σπίτι και οι ανησυχίες για την υγεία και τον ανταγωνισμό θα μπορούσαν να προκαλέσουν προβλήματα. Ωστόσο, με τη βοήθεια του Δία, μπορείτε να επιλύσετε τυχόν διαφωνίες ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας, μιλώντας μ ειλικρίνεια. Όσοι κάνουν μια νέα γνωριμία και έχουν το πρώτο ραντεβού τους το Μάιο, θα δουν τη σχέση αυτή να ευδοκιμεί.

Τυχερός μήνας: Μάιος.
ν

Εσείς οι Τοξότες δώστε στον εαυτό σας την άδεια να λάμψει. Image: Britannica
v

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Σφαιρική εικόνα: Το 2023 επιστρέφετε στη δράση. Η σκληρή δουλειά, η αυτοπεποίθηση, οι δημιουργικές δυνάμεις και η ικανότητά σας να χειρίζεστε περίπλοκες καταστάσεις θα φέρουν επιτυχία και ευτυχία. Δώστε στον εαυτό σας την άδεια να λάμψει.

Οικονομικά και καριέρα: Ο Ιούλιος γεμίζει τις τσέπες σας με επιπλέον μετρητά. Απλώς μην βάζετε όλα τα αυγά σας σε ένα καλάθι. Ο Σεπτέμβριος ευνοεί τα μεγάλα σχέδια. Η καριέρα σας πρόκειται να εκτιναχθεί στα ύψη όταν ένα επικερδές συμβόλαιο ή μια κερδοφόρα συμφωνία έρθει στο τραπέζι.

Αισθηματικά: Η προσωπική ζωή ίσως να μην είναι τόσο ικανοποιητική. Εάν έχετε κολλήσει με τον πρώην φίλο σας, ή την πρώην φίλη σας, ήρθε η ώρα μα κουνήσετε το μαντήλι του αποχαιρετισμού. Η καλύτερη εποχή είναι τον Ιούλιο. Κάτι πολύ καλύτερο σας περιμένει στο δεύτερο εξάμηνο του έτους. Από την άλλη μεριά, οι ασταθείς σχέσεις μετατρέπονται σε σταθερές. Και τα ευτυχισμένα ζευγάρια απολαμβάνουν τη σεξουαλική ευτυχία τους ολόκληρο το 2023.

Τυχερός μήνας: Δεκέμβριος.
ν

Αιγόκεροι: Αφού επιζήσατε από τις δοκιμασίες του περασμένου έτους, το 2023 σας θέλει να ευδοκιμείτε. Image: Britannica
v

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Σφαιρική εικόνα: Η ανοικοδόμηση θα είναι αργή και θα χρειαστεί σκληρή δουλειά και αφοσίωση για να προχωρήσετε μπροστά. Ωστόσο, αφού επιζήσατε από τις δοκιμασίες του περασμένου έτους, το 2023 σας βλέπει να ευδοκιμείτε. Υπάρχουν ωστόσο κάποιες εκκρεμότητες που πρέπει να ρυθμιστούν κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Αν για παράδειγμα έχετε αποχωρίσει από έναν γάμο, υπάρχουν λεπτομέρειες που πρέπει να ρυθμιστούν πριν βγει το διαζύγιο. Φέτος, ήρθε η ώρα να βγείτε από το κουκούλι σας και να γίνετε η όμορφη πεταλούδα που γεννηθήκατε.

Οικονομικά και καριέρα: Η αναποφασιστικότητα στη δουλειά είναι δηλητήριο, γι’ αυτό δείτε την ευρύτερη εικόνα και κάντε τα πράγματα να συμβούν. Είναι πολύ πιθανόν να αφήσετε μια δουλειά και να ξεκινήσετε μια άλλη. Μην αφήσετε τα χρέη, τις πληρωμές φόρων ή τους ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς να συσσωρεύονται, ιδιαίτερα την θερινή περίοδο από τον Ιούλιο έως τον Σεπτέμβριο. Με τη βοήθεια του Δία μπορείτε να βρείτε έναν ριζικό καινούριο τρόπο για να αυξήσετε τα κέρδη σας μέχρι τα μέσα του έτους.

Αισθηματικά: Το 2023 θα είναι για εσάς σαν τριαντάφυλλο – όμορφο και υπέροχο, αλλά με μερικά αγκάθια που μπορεί να σας τσιμπούν μια στο τόσο. Αν είστε μόνοι, η Αφροδίτη είναι στο πλευρό σας από την 1η Ιανουαρίου έως τις 22 Ιανουαρίου 2023. Είναι πολύ πιθανό να βρείτε τον σύντροφο που σας ταιριάζει και να απαλλαγείτε από το άβολο αίσθημα της μοναξιάς. Από τις 13 Ιανουαρίου έως τις 13 Φεβρουαρίου 2023, ο Άρης θα σας δώσει δύναμη να ξεπεράσετε τις προκλήσεις και να περάσετε καλά με το ταίρι σας.

Τυχερός μήνας: Ιούλιος.
ν

Για τους Υδροχόους αυτή είναι μια πρωτοποριακή χρονιά με προσωπικές προκλήσεις, αλλά και επαγγελματική ανάπτυξη. Image: Britannica
v

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 17 Φεβρουαρίου)

Σφαιρική εικόνα: Μια πρωτοποριακή χρονιά με προσωπικές προκλήσεις και επαγγελματική ανάπτυξη. Αυτές είναι οι υποσχέσεις του 2023 για εσάς. Η σκληρή δουλειά και τα ταξίδια θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις πιέσεις. Να περιμένετε μεγάλα πράγματα. Η ευελιξία είναι το μυστικό αυτής της χρονιάς. 

Οικονομικά και καριέρα: Οποιαδήποτε επαγγελματική ευκαιρία χτυπήσει την πόρτα από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο, υποδεχτείτε την με ανοιχτές αγκάλες. Τους ίδιους μήνες, θα δημιουργήσετε μια επαγγελματική σύνδεση που θα είναι καθοριστική για τη μελλοντική σας επιτυχία.

Αισθηματικά: Εάν ο δρόμος σας διασταυρωθεί με ενός άλλου ατόμου που θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά, να είστε βέβαιοι ότι θα συναντηθείτε ξανά. Οι πρώτοι δύο μήνες του 2023 ευνοούν την ερωτική σας ζωή. Μπορεί να υπάρξουν κάποια σκαμπανεβάσματα, αλλά θα μπορέσετε να τα διαχειριστείτε χωρίς καμία δυσκολία. Η ανάδρομη κίνηση του Κρόνου από τις 17 Ιουνίου έως τις 4 Νοεμβρίου θα εντείνει τις παρεξηγήσεις και την κακή επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας. Ωστόσο, θα χρειαστεί να ελέγξετε τον παρορμητισμό σας εάν θέλετε να διατηρήσετε τη σχέση σας το 2023.

Τυχεροί μήνες: Μάρτιος και Απρίλιος.
ν

Το 2023 είναι η χρονιά που εσείς οι Ιχθύες ωριμάζετε, η χρονιά της ενηλικίωσης και όχι της λάμψης. Image: Britannica
v

Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Σφαιρική εικόνα: Οι συνήθειες του παρελθόντος πρέπει να απορριφθούν και η ικανότητα να ακούτε τους άλλους κρατά τα κλειδιά της προόδου και της επιτυχίας. Σημαντικά οικονομικά κέρδη θα μπορούσαν να κάνουν φτερά με μισοδουλεμένες ιδέες. Αναζητήστε καλές συμβουλές. Αν αναλάβετε μια μεγάλη ευθύνη μετά τον Μάρτιο. θα λατρέψετε τις προσωπικές ανταμοιβές που θα φέρει.

Οικονομικά και καριέρα: Όσον αφορά τα χρήματα, σκεφτείτε τη μακροπρόθεσμη εξοικονόμηση αντί για τις βραχυπρόθεσμες νίκες. Μια λιτή οικονομική προσέγγιση θα δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα μέχρι το τέλος του έτους. Ο Δίας μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε σημαντικά κέρδη την περίοδο μεταξύ Απριλίου-Οκτωβρίου. Τα εμπόδια στην καριέρα σας θα εκλείψουν και θα ανοίξει ο δρόμος για ανάπτυξη και ευημερία.

Αισθηματικά: Ανεξάρτητα από το αν είστε ελεύθεροι ή δεσμευμένοι, το 2023 θα ξεκινήσει με μια όμορφη στιγμή για εσάς. Η θέση της Αφροδίτης από τις 22 Ιανουαρίου έως τις 15 Φεβρουαρίου 2023 μπορεί να σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να βρείτε την αδελφή ψυχή. Η θέση του Άρη από την 1η Ιουλίου έως τις 18 Αυγούστου θα σας δώσει το σθένος να διορθώσετε τις σχέσεις με το αγαπημένο σας πρόσωπο και να ενισχύσετε τον δεσμό σας.

Τυχερός μήνας: Φεβρουάριος.
ν

 


Translate this post