Μετά την υγειονομική έρχεται επισιτιστική κρίση από 10 πολυεθνικές (video)

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Διατροφή, Κορονοϊός

ΔΙΑΤΡΟΦΗ/ΥΓΕΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Μετά την υγειονομική κρίση, οι παγκοσμιοποιητές καταστρέφουν σκόπιμα την εφοδιαστική αλυσίδα για να προκαλέσουν πείνα στον δυτικό κόσμο.

Οι τιμές των τροφίμων αναμένεται να πάνε στα ύψη. Image credit: Pixabay

ν

ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ των αμφιβόλου αξίας και αποτελεσματικότητας «εμβολίων», οι πολυεθνικές του φαρμάκου έχουν κέρδη εκατοντάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων μέσα σε ένα μόνο έτος. Θα έλεγε κανείς ότι η «πανδημία» κατασκευάστηκε γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο. Και ο χορός των τρελών κερδών θα συνεχιστεί, καθώς τα πειραματικά σκευάσματα που βαφτίστηκαν «εμβόλια» τείνουν να γίνουν καθημερινή συνήθεια, τόσο για τους ηλικιωμένους όσο και για τα μωρά από έξι μηνών και πάνω.

Και αυτό παρά το γεγονός ότι τα «εμβόλια» έχουν προκαλέσει αποβολές σε εγκύους (αυξήθηκαν κατά 300% το 2021), καθώς και γενετικές ανωμαλίες.

Σε όλο τον κόσμο έχουν σκοτώσει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, από ενήλικες έως μικρά παιδιά. Σημειωτέον ότι οι καρκίνοι αυξήθηκαν κατά 300% το 2021, ενώ πάνω από 1.000% αυξήθηκαν οι νευρολογικές παθήσεις.

Εμβολιασμοί και γενοκτονίες

Σύμφωνα με την ευρωπαϊκή βάση δεδομένων EudraVigilance, μέσα σε ένα έτος (έως 15 Ιανουαρίου 2022) έχουν πεθάνει μετά τον εμβολιασμό τους σε χώρες της ΕΕ 37.927 άνθρωποι όλων των ηλικιών και έμειναν ανάπηροι ή χρειάστηκαν ιατρική φροντίδα άλλοι 3.392.632 άνθρωποι από τις παρενέργειες. (Βλέπε σχετικό άρθρο).

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με το VAERS, αύξηση κατά 15.600% (!!!) παρουσίασαν οι καρδιακές παθήσεις σε άτομα ηλικίας κάτω των 30 ετών μετά τον εμβολιασμό τους κατά της Covid-19. (Βλέπε σχετικό άρθρο)

Κυβερνήσεις, γιατροί και ΜΜΕ τρομοκρατούσαν (και τρομοκρατούν) καθημερινά τους ανθρώπους, λέγοντας τους ότι παραμονεύει μέσα στο σπίτι τους ή έξω στο δρόμο ένας ιός serial killer που θα τους σκοτώσει εάν δεν τρέξουν αμέσως να εμβολιαστούν.

Ακολουθεί επισιτιστική κρίση

Μέχρι τώρα από την ίδια την πανδημία έχουν χάσει τη ζωή τους 5.690.000 άνθρωποι. Από αυτούς ελάχιστοι έχουν πεθάνει από Covid. Συνήθως πρόκειται για άτομα μεγάλης ηλικίας, με εξασθενημένο ανοσοποιητικά και με 1-4 υποκείμενα νοσήματα, που και τα προηγούμενα χρόνια πέθαιναν από την γρίπη.

Τώρα όμως οι θάνατοι παρουσιάζονται «φουσκωμένοι», γιατί ακόμη κι αν κάποιος πεθάνει από άλλη αιτία, π.χ. από εγκεφαλικό ή από καρκίνο ή από ατύχημα, αλλά πριν δέκα μέρες είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό –ακόμη κι αν δεν είχε συμπτώματα– καταγράφεται ότι πέθανε από Covid.

Και αυτό για να μπορούν με τους ημερήσιους θανάτους τα ΜΜΕ μα τρομοκρατούν τον κόσμο.

Για τους παγκοσμιοποιητές, οι 5.690.000 θάνατοι δεν επαρκούν. Σχεδιάζουν τώρα να προκαλέσουν επισιτιστική κρίση στον δυτικό κόσμο, με διπλό όφελος: την αύξηση των θανάτων από κακή διατροφή και πείνα, και ταυτόχρονα την μεγιστοποίηση των κερδών, αυτή τη φορά των μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών που διαφεντεύουν την παραγωγή και διανομή των τροφίμων.

Πρόκειται για δέκα εταιρείες, οι οποίες ήδη κινούνται προς την κατεύθυνση έλλειψης βασικών τροφίμων με παράλληλη αύξηση της τιμή τους. Τα αποτελέσματα θα αρχίσουν να γίνονται περισσότερο φανερά από τον Μάρτιο του 2022.
ν

Οι δέκα εταιρείες που ελέγχουν τις περισσότερες από τις προμήθειες τροφίμων στον κόσμο. Image: Supplied
ν

Ο κυριότερος παράγοντας μιας επισιτιστικής κρίσης είναι το γεγονός ότι ενώ το 1700, περίπου το 90% του πληθυσμού απασχολούνταν στη γεωργία, το 1800 ο αριθμός αυτός είχε πέσει κάτω από το 50% και σήμερα έχει μειωθεί σε λιγότερο από το 1% του πληθυσμού.

Πλέον τα αγροτικά προϊόντα και όχι μόνο ελέγχονται από λίγες εταιρείες που καρτούν στα χέρια τους την παραγωγή και τη διανομή.

Οι εταιρείες αυτές «ζήλεψαν» τα κέρδη των εταιρειών του φαρμάκου λόγω υγειονομικής κρίσης και σχεδιάζουν τώρα την δική τους τεχνητή κρίση, ώστε να αυξήσουν τα κέρδη τους.
ν

Διαδηλωτές στη γέφυρα Don Mills πάνω από τον αυτοκινητόδρομο 401 σε ένδειξη υποστήριξης στο Κομβόι Ελευθερίας των φορτηγατζήδων στην Οττάβα. Image: Supplied
ν

Ήδη από τον Δεκέμβριο του 2021 έχουν παρουσιαστεί πολύ σοβαρές ελλείψεις στον τομέα των λιπασμάτων, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στους παραγωγούς.

Η Κίνα σταμάτησε να εξάγει φωσφορούχα λιπάσματα, με τη δικαιολογία ότι να εξοικονομήσει προμήθειες για τους δικούς της αγρότες.

Ένα εργοστάσιο λιπασμάτων στη Βόρεια Καρολίνα κάηκε πρόσφατα ολοσχερώς με αποτέλεσμα να καταστραφούν 5.000 τόνοι λιπασμάτων που προορίζονταν για τα φυτά την άνοιξη.

Η απεργία των φορτηγατζήδων στον Καναδά επιτείνει το βαρύ κλίμα καθώς έχουν μπλοκαριστεί οι εξαγωγές χλωριούχου καλίου από ποτάσα από την επαρχία Σασκάτσουαν του Καναδά στις ΗΠΑ.

Ποια η επόμενη κίνηση των παγκοσμιοποιητών;

Στα τέλη του 2021, ένα άρθρο του Sam Parker στο Behind the News Network για τους δισεκατομμυριούχους παγκοσμιοποιητές και τραπεζίτες της Γουόλ Στρητ (Globalist Wall Street Billionaires and Bankers) που ελέγχουν την εφοδιαστική αλυσίδα έλεγε τα εξής: «Η γενοκτονία είναι πρόθεση αυτών των ανθρώπων και όχι μια παρενέργεια».

Είναι η μαζική λιμοκτονία και η μείωση του πληθυσμού η επόμενη κίνησή αυτών που θέλουν να εγκαθιδρύσουν μια παγκόσμια κυβέρνηση;

Κανείς δεν ξέρει. Πάντως ούτε οι τραπεζίτες της Wall Street ούτε οι πολιτικοί πρόκειται να πεινάσουν.

Σε όσους φαίνονται αυτά υπερβολικά, θα πρέπει να θυμίσουμε ότι στην παγκόσμια ιστορία, η τεχνητή έλλειψη τροφίμων ήταν από την αρχαιότητα το μέσον για την αύξηση των τιμών, την έναρξη των πολέμων και την εξόντωση μεγάλων τμημάτων του πληθυσμού.

Το καρτέλ τροφίμων που ελέγχει την εφοδιαστική αλυσίδα

Αυτές είναι οι 10 εταιρείες που ελέγχουν την παραγωγή και την διανομή τροφίμων σε όλο τον κόσμο.

Associated British Foods
> Έσοδα: 21,1 δισεκατομμύρια δολάρια
> Διαφημιστικές δαπάνες: —
> Κέρδη: 837 εκατομμύρια δολάρια
> Εργαζόμενοι: 112.652

Coca-Cola
> Έσοδα: 46,9 δισεκατομμύρια δολάρια

> Διαφημιστικές δαπάνες: 3 δισεκατομμύρια δολάρια
> Κέρδη: 8,6 δισεκατομμύρια δολάρια
> Εργαζόμενοι: 130.600

Groupe Danone
> Έσοδα: 29,3 δισεκατομμύρια δολάρια
> Διαφημιστικές δαπάνες: 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια
> Κέρδη: 2 δισεκατομμύρια δολάρια
> Εργαζόμενοι: 104.642

General Mills (GIS)
> Έσοδα: 17,9 δισεκατομμύρια δολάρια

> Διαφημιστικές δαπάνες: 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια
> Κέρδη: 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια
> Εργαζόμενοι: 43.000

Kellogg (K)
> Έσοδα: 14,8 δισεκατομμύρια δολάρια

> Διαφημιστικές δαπάνες: 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια
> Κέρδη: 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια
> Εργαζόμενοι: 30.277

Mars
> Έσοδα: 33 δισεκατομμύρια δολάρια
> Διαφημιστικές δαπάνες: 2,2 δισεκατομμύρια δολάρια
> Κέρδη: —
> Εργαζόμενοι: 60.000

Mondelez International (Kraft Foods)
> Έσοδα: 35,3 δισεκατομμύρια δολάρια
> Διαφημιστικές δαπάνες: 1,9 δισεκατομμύρια δολάρια
> Κέρδη: 3,9 δισεκατομμύρια δολάρια
> Εργαζόμενοι: 107.000

Nestle
> Έσοδα: 103,5 δισεκατομμύρια δολάρια

> Διαφημιστικές δαπάνες: 3 δισεκατομμύρια δολάρια
> Κέρδη: 11,2 δισεκατομμύρια δολάρια
> Εργαζόμενοι: 333.000

PepsiCo (PEP)
> Έσοδα: 66,4 δισεκατομμύρια δολάρια
> Διαφημιστικές δαπάνες: 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια
> Κέρδη: 6,7 δισεκατομμύρια δολάρια
> Εργαζόμενοι: 274.000

Unilever Group
> Έσοδα: 68,5 δισεκατομμύρια δολάρια

> Διαφημιστικές δαπάνες: 7,4 δισεκατομμύρια δολάρια
> Κέρδη: 6,7 δισεκατομμύρια δολάρια
> Εργαζόμενοι: 174.381
ν

Food And Meat Shortage 2022! Global Starvation Plan Accelerates | Epic Economist
ν

ν

 


Translate this post