Ο Φαούτσι κατηγορείται από 24 Γερουσιαστές για φρικτά βασανιστήρια σκύλων (vid)

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

ΠΡΟΣΟΧΗ. Το περιεχόμενο αυτού του άρθρου μπορεί να σας αναστατώσει, καθώς αναφέρεται σε φρικτά βασανιστήρια ζώων.

Ο Άντονι Φαούτσι, ο άνθρωπος που δημιούργησε την Covid-19 και επέβαλε τα εμβόλια, βασάνιζε σκύλους, κάνοντας πάνω τους αποτρόπαια πειράματα, αναφέρει έκθεση 24 Γερουσιαστών.

Ο δρ Άντονι Φαούτσι έκανε αποτρόπαια πειράματα σε κουτάβια. Image: Supplied

ν

Είναι ο Άντονι Φαούτσι ένας σύγχρονος Μένγκελε;

Ο Γιόζεφ Μένγκελε ήταν Γερμανός γιατρός του στρατοπέδου εξόντωσης Άουσβιτς Μπίρκεναου και διαβόητος ιδίως για τα πειράματα που έκανε με ανθρώπους, τα οποία οδηγούσαν συνήθως στον θάνατό τους. Έμεινε στην ιστορία ως ο «Άγγελος του Θανάτου του Άουσβιτς» (Todesengel von Auschwitz).

Είναι ο Άντονι Φαούτσι ένας σύγχρονος Μένγκελε; Εσείς θα κρίνετε.

Ο διευθυντής από το 1984 του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), μονάδας του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας (NIH), και επικεφαλής λοιμωξιολόγος του Λευκού Οίκου, ο οποίος βρίσκει «καλή ιδέα» τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των μαθητών των σχολείων, έχει ήδη κατηγορηθεί από τον Γερουσιαστή Ραντ Πολ για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, καθώς αποδεδειγμένα παρήγγειλε και χρηματοδότησε την κατασκευή του γνωστού κορονοϊού στο Εργαστήριο Ιολογίας της Ουχάν.

Μαζί με τον σύγχρονο Χίτλερ, δηλαδή τον Μπιλ Γκέιτς, οργάνωσαν και μεθόδευσαν όλη την τρομοκρατία της Covid-19, για να στρέψουν τους πανικόβλητους ανθρώπους στα φτιαγμένα τσάτρα-πάτρα πειραματικά «εμβόλια» των Big Pharma, των οποίων κατέχουν σημαντικό αριθμό μετοχών.

Αποτρόπαια πειράματα σε κουτάβια

Τώρα, ομάδα 24 Γερουσιαστών, αποτελούμενη από Ρεπουμπλικάνους και Δημοκρατικούς, κατηγορεί τον Φαούτσι για σκληρότητα, ασπλαχνία και βάναυση συμπεριφορά απέναντι σε ανυπεράσπιστα ζώα.

Οι Γερουσιαστές κατηγορούν τον σύγχρονο Μένγκελε για βάρβαρα και αποτρόπαια πειράματα πάνω σε σκύλους και μάλιστα με χρήματα των Αμερικανών φορολογουμένων.

Βέβαια θα πει κανείς: «Εδώ ο Φαούτσι δεν σεβάστηκε τους ανθρώπους, θα σεβαστεί τα ζώα;»
ν

Ο διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων βασάνιζε κουτάβια. Κλείδωνε το κεφάλι τους σε έναν κλωβό μέσα στον οποίο υπήρχαν σαρκοφάγα παράσιτα, για να «δει» πόση αντίσταση παρουσίαζαν τα φάρμακα που είχε χορηγήσει προηγουμένως στα σκυλάκια. Πηγή: News Media
ν

Πιο συγκεκριμένα, ο Άντονι Φαούτσι χρηματοδότησε πειράματα σε σκύλους, των οποίων προηγουμένως είχαν κόψει τις φωνητικές χορδές, ώστε να μην ακούγονται όταν γαυγίζουν, ουρλιάζουν ή κλαίνε από τα βασανιστήρια.

Αφού τους έκαναν ενέσεις με εμβόλια, κλείδωναν τα κεφάλια τους μέσα σε κλουβιά, στα οποία είχαν βάλει μεγάλους αριθμούς από ένα είδος παράσιτου που ονομάζεται ψύλλος της άμμου ή μύγα της άμμου (Diptera Psychodidae, αγγλ. Sandfly) και τρέφεται με αίμα ανθρώπων και ζώων.

Ο διευθυντής του NIAID και σύμβουλος του Λευκού Οίκου, δαπάνησε 1,68 εκατομμύρια δολάρια από χρήματα των φορολογουμένων για να κάνει βασανιστήρια σε τουλάχιστον 44 κουτάβια Μπιγκλ στη διετία 2018-2019.
ν

Σκυλάκι Μπιγκλ. Τα έξυπνα και φιλικά αυτά λαγωνικά βασάνιζε ο Φαούτσι με τα αποτρόπαια και αρρωστημένα πειράματά του. Image: Supplied
ν

Ο τρόπος με τον οποίο ο Φαούτσι κλείδωνε τα κεφάλια των άτυχων κουταβιών σε κλουβιά γεμάτα από έναν μεγάλο αριθμό μυγών της άμμου που ρουφούν το αίμα. Πιο πριν είχε κόψει τις φωνητικές χορδές των σκύλων για να μην ακούγονται οι κραυγές τους από τα βασανιστήρια. Image: Supplied
ν

Οι ψύλλοι ή μύγες της άμμου (Diptera Psychodidae) είναι παράσιτα που ζουν σε αμμώδεις περιοχές, όπως οι παραλίες, μεταδίδουν ασθένειες, τρώνε ζωντανή σάρκα και πίνουν το αίμα ανθρώπων και ζώων. Image: Supplied
ν

Η έκθεση των Γερουσιαστών

Όπως αναφέρει η έκθεση των Γερουσιαστών: «Οι ερευνητές μας ανακάλυψαν ότι τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH) του Φαούτσι απέστειλαν μια επιχορήγηση 375.800 δολαρίων σε ένα εργαστήριο στην Τυνησία για να ναρκώσει σκυλιά και να κλείσει τα κεφάλια τους σε κλουβιά με πεινασμένες μύγες άμμου, έτσι ώστε τα έντομα να μπορούν να τα φάνε ζωντανά.

»Άφηναν επίσης κουτάβια μέσα σε κλουβιά με συρματόπλεγμα στην έρημο για εννέα συνεχόμενες νύχτες, ως δόλωμα για να προσελκύσουν μολυσματικές μύγες άμμου», αναφέρει η έκθεση. Και καταλήγει:

«Ακόμη και η φυλάκιση είναι μια πολύ επιεικής ποινή για τον Φαούτσι».
ν


ν

Αυτή η αποτρόπαιη διαδικασία ‒κόψιμο φωνητικών χορδών πριν την έκθεση σε αιμοβόρα παράσιτα‒ στην οποία είναι αντίθετη η Αμερικανική Κτηνιατρική Ένωση και άλλοι οργανισμοί, φαίνεται ότι έγινε ώστε οι πειραματιστές να μην ακούνε τις οδυνηρές κραυγές των κουταβιών. Πρόκειται για καταδικαστέα κατάχρηση των χρημάτων των φορολογουμένων.
ν

Σύμφωνα με έγγραφα που έλαβε το White Coat Waste χρησιμοποιώντας τον νόμο περί ελευθερίας της πληροφορίας, ο Φαούτσι ξόδεψε άλλα 424.455 δολάρια για ένα πείραμα στο δικό του εργαστήριο στο Μέριλαντ, κατά το οποίο σε υγιή λαγωνικά Μπιγκλ δόθηκε ένα πειραματικό εμβόλιο. Στη συνέχεια τα λαγωνικά μολύνθηκαν με μύγες της άμμου που φέρουν ένα παράσιτο που προκαλεί ασθένειες που επηρεάζουν τους ανθρώπους.
ν

Νεκρό Μπιγκλ μετά τα επώδυνα πειράματα σε ένα εργαστήριο του NIH που διευθύνει ο Άντονι Φαούτσι. Φωτογραφία που ελήφθη από το WCW μέσω του FOIA.
ν

Αμέσως οι φίλοι του Φαούτσι, που κινδυνεύουν να κατηγορηθούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, έσπευσαν να τον υποστηρίξουν, λέγοντας ότι με τα πειράματα με εμβόλια σε σκύλους Μπιγκλ, ο Φαούτσι «έσωσε 120 εκατομμύρια ανθρώπους που είχαν προσβληθεί από τον κορονοϊό».

Αυτό δήλωσε στο Newsweek, ο Greg Trevor αντιπρόεδρος του Πανεπιστημίου της Τζόρτζια, όπου ο Φαούτσι διατηρούσε εργαστήριο πειραμάτων σε σκύλους.

Εάν αυτό αληθεύει, σημαίνει ότι ο Φαούτσι, που έκανε πειράματα σε σκύλους το 2018-19, ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΙΝ για την ασθένεια του κορονοϊού, που εμφανίστηκε ένα χρόνο μετά!
ν

Χορήγηση πειραματικού εμβολίου σε Μπιγκλ πριν κλειδωθεί το κεφάλι του σε κλωβό με μύγες άμμου που τρέφονται με αίμα. Πηγή: Newsweek
ν

ν

Κάποια στιγμή ο Φαούτσι θα παραπεμφθεί σε δίκη. Είναι όμως αυτά τα μοναδικά αδικήματα που έχει διαπράξει;

Ορισμένοι σχολιαστές, όπως η Κάντας Όουενς (Candace Owens) πιστεύουν ότι τα φρικτά πειράματα του Φαούτσι σε κουτάβια, πειράματα που χρηματοδοτήθηκαν από τους φορολογούμενους, είναι η αρχή για την αποκάλυψη πειραμάτων του Φαούτσι πάνω σε ανθρώπους, όπως έκανε κατά την περίοδο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου ο Γιόζεφ Μένγκελε και ότι είναι θέμα χρόνου να αποκαλυφθούν.

«Περιμένετε μέχρι να μαθευτούν τα ανθρώπινα πειράματα», έγραψε η Κάντας Όουενς στους 2,9 εκατομμύρια οπαδούς της στο Twitter.
ν

ν

Υπάρχει άραγε μεγαλύτερο πείραμα από αυτό που κάνουν ο αδίστακτος Φαούτσι και η παρέα του με τα «εμβόλια» mRNA πάνω σε όλη την ανθρωπότητα;
ν

 


Translate this post