Η παράνοια στο κόκκινο! Σκοτώνουν σκύλους για να μην μεταδώσουν Covid

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Στην Αυστραλία σκότωσαν σκύλους, ακόμη και μικρά κουτάβια, εξαιτίας των περιορισμών που επιβλήθηκαν για τον κορονοϊό.

Κουτάβια μέσα σε κλουβιά στην Αυστραλία περιμένουν την εκτέλεσή τους, καθώς η παράνοια που λέγεται Covid-19 έχει χτυπήσει κόκκινο. Πηγή: Image credit: Sky News

ν

Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Δεν φτάνει που άνθρωποι πεθαίνουν από μόνοι τους, κινητοποιώντας μέσα τους τις διαδικασίες του θανάτου, επειδή φοβούνται ότι θα κολλήσουν Covid-19, και άλλοι με νοσήματα που πεθαίνουν από ιατρική αδιαφορία, ώστε να διογκωθεί ο αριθμός των θανάτων και να δικαιολογηθούν τα δικτατορικά και ανελεύθερα μέτρα που λαμβάνουν οι κυβερνώντες, θύματα της ανθρώπινης τρέλας πέφτουν τώρα και τα φτωχά και ανυπεράσπιστα ζωάκια, όπως έδειξε η πρόσφατη μαζική σφαγή σκύλων στην Αυστραλία.

Το τοπικό αγροτικό συμβούλιο στη Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας, διέταξε τη θανάτωση δεκαπέντε αδέσποτων σκύλων, συμπεριλαμβανομένων 10 κουταβιών, που βρίσκονταν σε καταφύγιο, προκειμένου οι άνθρωποι που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον να τα υιοθετήσουν, να μην βγουν από τα σπίτια τους και ταξιδέψουν, για να πάνε να τα πάρουν, παραβιάζοντας το lockdown που επέβαλε η παρανοϊκή κυβερνήτης της πολιτείας, Gladys Berejiklian.

Σύμφωνα με το ‒επίσης παρανοϊκό‒ σκεπτικό των συμβούλων, αν οι εθελοντές πήγαιναν να τα παραλάβουν, υπήρχε πιθανότητα να μεταδώσουν ταξιδεύοντας τον κορονοϊό!

Η αθλιότητα αυτή συνέβη τη Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021. Τα σκυλιά βρίσκονταν στο καταφύγιο από τις αρχές Αυγούστου.

Πότε θα συνέλθει η ανθρωπότητα από αυτή την τρέλα;

Οπωσδήποτε η διετία 2020-2021 θα μείνει στην ιστορία ως η Εποχή της Παράνοιας, καθώς η ανθρωπότητα ζει υπό τους περιορισμούς που έχουν επιβάλλει οι κυβερνώντες με αφορμή μια ανύπαρκτη επιδημία που δήθεν προκαλεί ένας ιός γρίπης κατασκευασμένος από μια συμμορία υπερπλουσίων Αμερικανών εξουσιαστών.
ν

Η κυβέρνηση της Αυστραλίας διέταξε έρευνα για να διαπιστωθεί αν παραβιάστηκαν οι νόμοι για την κακοποίηση ζώων. Κανείς όμως δεν πρόκειται να τιμωρηθεί. Πηγή: Sky News
v

Ανυπεράσπιστα ζώα, θύματα της ανθρώπινης τρέλας. Reuters / James Redmayne
ν

Η περιοχή όπου έλαβε χώρα η σφαγή στη Νέα Νότια Ουαλία. Πηγή: Sky News
v

 


Translate this post