ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Είναι ο Γκέιτς παιδόφιλος; Γιατί τον χώρισε η Μελίντα

Κατηγορία NEWS, Κοινωνία

ΚΟΙΝΩΝΙΑ  | Ενημ. 22:13

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο Μπιλ Γκέιτς είχε στενές σχέσεις με τον προαγωγό ανηλίκων Τζέφρι Επστάιν που πέθανε στη φυλακή, ενώ τώρα δικάζεται η συνεργός του, μαστροπός Γκισλέιν Μάξγουελ.

Η Μελίντα είχε «προειδοποιήσει» πολλές φορές τον Μπιλ για τη σχέση του με τον παιδόφιλο Επστάιν γι’ αυτό και το διαζύγιο «δεν θα είναι φιλικό», λένε οι δικηγόροι της. Πηγή: YouTube

ν

ΣΑΝ ΒΟΜΒΑ έσκασε η αποκάλυψη ότι ο «φιλάνθρωπος» δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς, ιδρυτής της Microsoft και του Ιδρύματος Μπιλ & Μελίντα Γκέιτς. αυτόκλητος τσάρος της παγκόσμιας δημόσιας υγείας και επίμονος πωλητής εμβολίων, είχε ερωτικές επαφές με ανήλικες που του προμήθευε ο Τζέφρι Επστάιν, τις οποίες μετά προσλάμβανε ως γραμματείς στο ίδρυμα που είχε με τη γυναίκα του!

Για παράδειγμα, μια κοπέλα, η Μέλανι Γουόκερ (Melanie Walker) που το 1992 ήταν μέλος της «συντροφιάς» ανηλίκων του Τζέφρι Επστάιν και της συνεργού του, μαστροπού Γκισλέιν Μάξγουελ που δικάζεται αυτήν περίοδο στη Νέα Υόρκη, προσελήφθη ως ανώτερη υπάλληλος στο αξίας 51 δισεκατομμυρίων δολαρίων Ίδρυμα Μπιλ & Μελίντα Γκέιτς το 2006. Το 1992 ήταν 12 ετών. Αυτό αναφέρει δημοσίευμα των New York Times.
ν

Η Μέλανι Γουόκερ. Πηγή: World Economic Forum
ν

Η «εκλεκτή» συντροφιά της σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων του Επστάιν περιλάμβανε δισεκατομμυριούχους όπως ο Λες Γουέξνερ και ο Λίον Μπλακ, πολιτικούς όπως ο Μπιλ Κλίντον και ο κυβερνήτης Μπιλ Ρίτσαρντσον, νομπελίστες όπως ο Μάρεϊ Τζελ-Μαν και ο Φρανκ Γουίλτσεκ, φημισμένους επιστήμονες όπως ο Βρετανός φυσικός Στίβεν Χόκινγκ, αστέρες του Χόλυγουντ όπως ο Ρέιφ Φάινς, η Κόρτνεϊ Λαβ και ο Ντάστιν Χόφμαν, ακόμη και άτομα με βασιλική καταγωγή όπως ο πρίγκιπας Άντριου.

Οι ισχυροί φίλοι του Επστάιν εξασφάλιζαν αφενός την ατιμωρησία του για το trafficking ανηλίκων, αφετέρου έδιναν στον παιδεραστή «εκ των έσω» πληροφορίες για το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, με αποτέλεσμα σύντομα ο Επστάιν να γίνει και αυτός δισεκατομμυριούχος.

Η συνεργάτιδά του, Γκισλέιν Μάξγουελ, η βαθύπλουτη κόρη του μακαρίτη μιντιάρχη Ρόμπερτ Μάξγουελ, ψάρευε ανήλικες και τις προωθούσε στον Επστάιν που με τη σειρά του τις προμήθευε στους βαθύπλουτους φίλους του.
ν

Στο αρχοντικό του Τζέφρι Επστάιν στο Μανχάταν το 2011. Από αριστερά: James E. Staley, τότε ανώτερο στέλεχος της JPMorgan, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Lawrence Summers, ο Επστάιν, ο Μπιλ Γκέιτς και ο Boris Nikolic επιστημονικός σύμβουλος του Ιδρύματος Bill και Melinda Gates. Image: Supplied
ν

Ο πιο ισχυρός φίλος του Επστάιν ήταν ο Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος τώρα αρνείται ότι είχε οποιαδήποτε σχέση με τον παιδεραστή και προαγωγό. «Δεν είχα καμία επιχειρηματική ή φιλική σχέση μαζί του», είπε στη Wall Street Journal το Σεπτέμβριο του 2019, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο Επστάιν.

Είναι όμως γεγονός, σημειώνουν οι New Tork Times, ότι ο Γκέιτς επισκεπτόταν συχνά τον Επστάιν στο αρχοντικό του, που χρησίμευε και ως πορνείο. Επίσης είχε δοσοληψίες μαζί του και με την τράπεζα JPMorgan Chase για να συστήσουν δήθεν έναν φιλανθρωπικό οργανισμό, ενώ οι NYT επιμένουν ότι η σχέση Γκέιτς και Επστάιν ξεκίνησε το 2011, δηλαδή μετά την πρώτη καταδίκη του Επστάιν για σεξουαλικά εγκλήματα τo 2005.

Όπως αποδεικνύεται, όμως, Γκέιτς και Επστάιν γνωρίζονταν από παλιά και μάλιστα ο Μπιλ Γκέιτς χρηματοδοτούσε την επιχείρηση πορνείας του Επστάιν.
ν

ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟΣ ΓΑΜΟΣ

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος Daily Beast, η Μελίντα δεν έβλεπε με καλό μάτι τις επαφές του συζύγου της με τον Επστάιν. Τον Σεπτέμβριο του 2013, το ζευγάρι συναντήθηκε με τον Επστάιν στο σπίτι του στο Upper East Side. Την ίδια μέρα, ο Μπιλ και η Μελίντα επρόκειτο να βραβευτούν με το βραβείο δημόσιας υπηρεσίας Lasker-Bloomberg στο κοντινό Pierre Hotel. Το βράδυ της απονομής οι σχέσεις του ζεύγους ήταν πολύ ψυχρές.

Η συνάντηση με τον Επστάιν έκανε την Μελίντα «έξαλλη», η οποία απαίτησε από τον Μπιλ να διακόψει κάθε επαφή με τον καταδικασμένο παιδόφιλο. Το ζευγάρι συμφιλιώθηκε, όμως η φιλία του Γκέιτς με τον Επστάιν συνεχίστηκε. «Η αφοσίωση του συζύγου της στον Επστάιν… εξακολουθούσε να στοιχειώνει τη Μελίντα», γράφει το Daily Beast.

Δεν είναι σαφές τι ακριβώς προκάλεσε την απέχθεια της Μελίντα για τον Επστάιν. Ένα άρθρο της Evening Standard τον Ιανουάριο του 2001 αφήνει να εννοηθεί ότι ο Μπιλ Γκέιτς και ο Επστάιν γνωρίζονταν ήδη από το 1990 και ότι ο Γκέιτς χρηματοδοτούσε τις «επιχειρήσεις» trafficking του Επστάιν με «πολλά εκατομμύρια»!

Ενώ το άρθρο αυτό δεν είναι πλέον εύκολο να βρεθεί στο διαδίκτυο, το MintPress News έλαβε ένα αντίγραφο το 2019. Αρχεία όπως το Wayback Machine διατηρούν επίσης ψηφιακά αντίγραφα.
ν

Συνέταιροι στο έγκλημα. Το ζεύγος προαγωγών ανηλίκων Γκισλέιν Μάξγουελ και Τζέφρι Επστάιν. Image: Supplied
ν

Είναι καταγεγραμμένο ότι ο Γκέιτς χρησιμοποιούσε συχνά το ιδιωτικό τζετ του Επστάιν, στο οποίο ανήλικες «αεροσυνοδοί» πρόσφεραν ειδικές υπηρεσίες στους εκλεκτούς επιβάτες. Τουλάχιστον μια φορά ο Γκέιτς ταξίδεψε με το πολυτελές αεροσκάφος του παιδόφιλου, το λεγόμενο «Lolita Express», από το αεροδρόμιο Teterboro στο Νιου Τζέρσεϋ προς το Παλμ Μπητς της Φλόριντα, όπου ο Επστάιν διατηρούσε βίλα.

Μέχρι σήμερα, η σχέση του «φιλάνθρωπου» δισεκατομμυριούχου με τον καταδικασμένο για προώθηση ανηλίκου σε πορνεία Επστάιν και της μαστροπού Μάξγουελ, παραμένει σκοτεινή.

Μερικές από τις γυναίκες που σχετίστηκαν με τον Επστάιν έκαναν καριέρα μοντέλου και παντρεύτηκαν κάποιον από τους πλούσιους φίλους του. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η Εύα Άντερσον-Ντουμπίν, που γεννήθηκε το 1961. Εξελέγη Μις Σουηδία το 1980, έγινε μοντέλο του πρακτορείου μοντέλων Ford της ομώνυμης αυτοκινητοβιομηχανίας (την επέλεξε προσωπικά ο ίδιος ο Τζέραρντ Φορντ) και τέλος παντρεύτηκε τον βαθύπλουτο Glenn Dubin (που την ερωτεύτηκε βλέποντας τη φωτογραφία της στον κατάλογο μοντέλων που του έστειλε ο Φορντ). Στη συνέχεια σπούδασε ιατρική και απέκτησε δικό της Ιατρικό Κέντρο Καρκίνου του Μαστού στο Ινστιτούτο Tisch στο νοσοκομείο Όρος Σινά στη Νέα Υόρκη δωρίζοντας 43 εκατομμύρια δολάρια.

Ωστόσο, παρέμεινε πιστή στον Επστάιν και συνέχισε να τον βλέπει ακόμη κι όταν εκείνος κλείστηκε στη φυλακή. Μάλιστα τον «προξένεψε» με την 14χρονη κόρη της, η οποία τον αποκαλούσε «θείο Τζεφ». Ο Επστάιν ήθελε να παντρευτεί την πάνω από 50 χρόνια μικρότερή του κόρη της πρώην φίλης του, αλλά δεν πρόλαβε.
ν

Σόι πάει το βασίλειο. Η πρώην Μις Σουηδία, ο καταδικασμένος για πορνεία ανηλίκων Επστάιν και η 14χρονη κόρη της Εύα Άντερσον-Ντουμπίν που ο Επστάιν ήθελε να παντρευτεί. Υπάρχουν πολλές πτυχές της σκοτεινής αυτής υπόθεσης που παραμένουν άγνωστες εξαιτίας του νόμου περί απορρήτου της Καλιφόρνιας. Image: Supplied
ν

Ο 66χρονος Επστάιν βρέθηκε νεκρός στη φυλακή όπου κρατείτο το καλοκαίρι του 2019. Πιστεύεται ότι αυτοκτόνησε. Έτσι, τερματίστηκε και η σχέση του Γκέιτς μαζί του. Είναι επομένως αδιευκρίνιστο γιατί η Μελίντα διάλεξε τώρα να τον χωρίσει.

Όπως δήλωσαν και οι δύο, θα συνεχίσουν να συνεργάζονται στο Ίδρυμα Μπιλ & Μελίντα Γκέιτς, καθώς επίσης και στην υλοποίηση του πολλών δισεκατομμυρίων «οράματος» του Μπιλ Γκέιτς να εμβολιάσει όλους τους ανθρώπους στον πλανήτη!

Παρ’ ότι το διαζύγιο ανακοινώθηκε τώρα είχε εκδοθεί τον Μάρτιο, με την Μελίντα να νοικιάζει ένα ολόκληρο νησί στην Καραϊβική για να «ξεχάσει τον Μπιλ».
ν

 


Translate this post