Αφρικανή γέννησε στο Μάλι υγιέστατα εννιάδυμα! (vid)

Κατηγορία Κοινωνία

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Αφρικανή γέννησε όχι δύο, τρία ή επτά, αλλά εννέα παιδιά ταυτόχρονα, όλα υγιέστατα, σύμφωνα με τα διεθνή ειδησεογραφικά πραγκτορεία.

Image credit: Pixabay20

ν

ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ από το Μάλι, τη χώρα αυτή της δυτικής Αφρικής, γέννησε πέντε κορίτσια και τέσσερα αγόρια στο Μαρόκο, ανακοίνωσε η κυβέρνηση της αφρικανικής αυτής χώρας. Τα εννιάδυμα και η μητέρα τους το πιθανότερο είναι να έχουν δημιουργήσει νέο παγκόσμιο ρεκόρ.

Η Χαλιμά Σισέ (Halima Cisse), 25 ετών, πίστευε ότι κυοφορούσε επτά μωρά, όταν έκανε εξετάσεις στο Μάλι τον Μάρτιο. Όμως οι τοπικοί γιατροί έκαναν λάθος. Οι υπέρηχοι έχασαν δύο ολόκληρα μωρά! 

Επειδή η περίπτωσή της ήταν μοναδική, η έγκυος γυναίκα από το βόρειο τμήμα της χώρας μεταφέρθηκε σε κλινική στο Μαρόκο για καλύτερη φροντίδα, σύμφωνα με τις οδηγίες του προσωρινού προέδρου του Μάλι, Μπα-Νντάου. Όλα πήγαν καλά και το «ευτυχές αποτέλεσμα» αυτής της σπάνιας πολλαπλής εγκυμοσύνης δημοσιοποιήθηκε από το υπουργείο Υγείας του Μάλι. Σύμφωνα με τη δήλωση του υπουργείου, τα εννιάδυμα γεννήθηκαν με καισαρική τομή στις 4 Μαΐου.

«Τα νεογέννητα (πέντε κορίτσια και τέσσερα αγόρια) και η μητέρα είναι όλοι καλά», ανέφερε το υπουργείο, επαινώντας όχι μόνο τους γονείς, αλλά και τον επαγγελματισμό των ιατρικών ομάδων τόσο στο Μάλι όσο και στο Μαρόκο..

Αξιωματούχοι στο Μαρόκο, ωστόσο, δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει την πολλαπλή γέννηση. 
ν

Unbelievable! Mali woman ‘Halima cisse’ has given birth to nine babies | DIW news
ν

ν

 


Translate this post