Συνελήφθη Ιάπωνας που είχε 35 αρραβωνιαστικιές!

Κατηγορία Κοινωνία

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο απατεώνας γαμπρός έλεγε ψέματα για τα γενέθλιά του προκειμένου να του κάνουν δώρα οι φιληνάδες και οι δεκάδες αρραβωνιαστικιές του.

Image credit: Unsplash / Al Soot / @anspchee

ν

ΣΥΝΕΒΗ στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου. Συνελήφθη άνδρας που προσποιούταν ότι βρισκόταν σε σοβαρή σχέση με 35 γυναίκες, στις οποίες έλεγε ψέματα για τα γενέθλιά του προκειμένου να παίρνει δώρα. Κάποιες από τις «αρραβωνιαστικιές» του κατάλαβαν την απάτη και τον κατήγγειλαν στην αστυνομία.

Ο Takashi Miyagawa, 39 ετών, εργαζόμενος μερικής απασχόλησης στην επαρχία Κανσάι στη νότια Ιαπωνία, είχε σχέση με 35 γυναίκες ταυτόχρονα στις οποίες έλεγε ψέματα σχετικά με την ημερομηνία γέννησής του για να τις εξαπατήσει.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα γενέθλια του Miyagawa είναι στις 13 Νοεμβρίου. Ωστόσο, τρεις από τις φίλες του δήλωσαν ότι τους είχε πει ότι είχε γενέθλια τον Φεβρουάριο, τον Απρίλιο και τον Ιούλιο.

Ο ιαπωνικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός MBS δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες του Miyagawa με πολλές διαφορετικές γυναίκες και εορταστικά γεύματα σε εστιατόρια. Μια από τις εικόνες δείχνει δύο μικρά κέικ στο τραπέζι και μια κάρτα που λέει «Χρόνια πολλά».

Η αστυνομία πιστεύει ότι κατάφερε να αποσπάσει δώρα αξίας περίπου 1.000 δολαρίων, ρούχα και χρήματα. Στο τηλέφωνό του είχε τους αριθμούς τουλάχιστον 35 γυναικών με τις οποίες έβγαινε ραντεβού.
ν

Να γαμπρός να μάλαμα. Ο Miyagawa είχε πολλές διαφορετικές γυναίκες που του έκαναν δώρα και τον κερνούσαν εορταστικά γεύματα σε εστιατόρια. Πηγή: YouTube
ν

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Miyagawa γνώριζε γυναίκες, ενώ πουλούσε εξοπλισμό ντους για μια εταιρεία μάρκετινγκ. Στόχος του ήταν οι ανύπαντρες γυναίκες τις οποίες φλέρταρε και τις άφηνε να πιστέψουν ότι ήθελε να παντρευτεί σύντομα. Ένα από τα θύματά του ανέφερε ότι ο Miyagawa της είπε ότι ήθελε να είναι μαζί της για το υπόλοιπο της ζωής του.

Τελικά, οι γυναίκες συνεργάστηκαν και κατάγγειλαν τον Miyagawa στην αστυνομία. Δεν είναι ωστόσο σαφές πώς κατάφεραν να ανακαλύψουν τι είδους άνθρωπος ήταν ο υποψήφιος «σύζυγος». Ίσως κάποια τον παρακολούθησε ή έβαλε κάποιον άλλον να τον παρακολουθήσει.
ν

 


Translate this post