Ο Ίλον Μασκ, οι εξωγήινοι και η καταστροφή των Starships

Κατηγορία NEWS, Διάστημα, Εξωγήινη Έρευνα

ΔΙΑΣΤΗΜΑ  | Ενημ. 06:53

Posted by Youmagazine Staff

 

Ένα ακόμη Starship καταστράφηκε, ενώ σταμάτησαν να λειτουργούν οι κάμερες καταγραφής τόσο κοντά όσο και μακριά από το σκάφος.

Οι εξωγήινοι δεν θέλουν πυρηνικά στο διάστημα, όπως σχεδιάζει να στείλει η αμερικανική κυβέρνηση με τα αστρόπλοια του Ίλον Μασκ. Πηγή: News Media

ν

ΣΕ ΕΝΑ ομιχλώδες τοπίο στη Μπόκα Τσίκα του Τέξας, ένα ακόμη Starship, το SΝ11, καταστράφηκε, καθώς διαλύθηκε εις τα εξ ων συνετέθη – κάτι πρωτοφανές, γιατί συνήθως τα δοκιμαστικά διαστημόπλοια του Ίλον Μασκ ανατινάζονται μέσα σε μια μεγαλοπρεπή σφαίρα φωτιάς, όπως για παράδειγμα το SΝ9 στις 2 Φεβρουαρίου, ή το SΝ10 στις 3 Μαρτίου 2021.

Αλλά ενώ μέχρι τώρα οι ανατινάξεις καταγράφονταν λεπτό προς λεπτό από κάμερες τόσο του ίδιου του διαστημόπλοιου όσο και από εξωτερικές, αυτή τη φορά κανείς δεν κατάλαβε τι ακριβώς συνέβη.

Σαν να σταμάτησε ο χρόνος και μαζί του σταμάτησαν να λειτουργούν όλες οι κάμερες ταυτόχρονα, τόσο αυτές της SpaceX όσο και των κινηματογραφικών και τηλεοπτικών συνεργείων!

Πλήρης συσκότιση, πλήρης απουσία στοιχείων.

Όσες κάμερες είχαν τραβήξει λίγα μέτρα φιλμ, επαναλάμβαναν τα ίδια και τα ίδια, σε μια αδιάκοπη επανάληψη, λες και είχε «κολλήσει ο δίσκος».
ν

ν

Κανείς δεν κατάλαβε τι έγινε, μέχρι που ο ίδιος ο Ίλον Μασκ βγήκε και επιβεβαίωσε την καταστροφή του διαστημόπλοιου.

Όπως έγινε γνωστό, το πρωτότυπο Starship Serial Number 11 (ή SN11) απογειώθηκε από τη διαστημική βάση της SpaceX στη Boca Chica του Τέξας την Τρίτη παρά την έντονη ομίχλη που επικρατούσε στην περιοχή.

Οι κινητήρες Raptor ανύψωσαν τον πύραυλο σε υψόμετρο 10 χιλιομέτρων. Στη συνέχεια, το SN11 πυροδότησε δύο από τους κινητήρες του για να κατέβει, τους σταμάτησε και τους έθεσε ξανά σε λειτουργία όταν πλησίαζε το έδαφος.

Το σχέδιο ήταν το SN11 να προσγειωθεί σε όρθια θέση και να ακουμπήσει με ασφάλεια στην εξέδρα εκτόξευσης, αλλά το διαστημόπλοιο διαλύθηκε λες και ήταν φτιαγμένο από τραπουλόχαρτα. Άλλοι λένε ότι υπήρξε στιγμιαία έκρηξη.
ν

ν

Σύμφωνα με τον Αμερικανό UFOλόγο Στίβεν Μ. Γκριρ (Steven Macon Greer), οι εξωγήινοι εδώ και δεκαετίες παρακολουθούν επισταμένα τις γήινες δραστηριότητες, ιδίως αυτές που σχετίζονται με τα πυρηνικά όπλα.

Ορισμένα κέντρα και κάποιες κυβερνήσεις, θέλουν, από την εποχή ήδη του προέδρου Ρήγκαν (1981-1989), να θέσουν πυρηνικά όπλα σε τροχιά γύρω από τη Γη (πρόγραμμα Star Wars) και να κάνουν πυρηνικές δοκιμές στο διάστημα – κάτι που αποτελεί απειλή όχι μόνο για τις μορφές ζωής στη Γη, αλλά και για κάθε άλλη μορφή ζωής στο διάστημα.
v

Το πρόγραμμα Star Wars προβλέπει δοκιμές πυρηνικών όπλων στο διάστημα. Πηγή: Wookieepedia
ν

Το σχέδιο εγκαταλείφθηκε τα επόμενα χρόνια, αλλά επανήλθε πρόσφατα μετά τις επιτυχίες του προγράμματος SpaceX του Ίλον Μασκ.

Και φυσικά, μετά από την τοποθέτηση πυρηνικών κεφαλών στο διάστημα από τις ΗΠΑ, θα ακολουθήσουν και οι άλλες πυρηνικές δυνάμεις.

Σήμερα εννέα κράτη έχουν πυρηνικά όπλα (ΗΠΑ, Βρετανία, Γαλλία, Ισραήλ, Πακιστάν, Ινδία, Ρωσία, Κίνα, Βόρεια Κορέα). Συνολικά στη Γη υπάρχουν 13.500 πυρηνικές κεφαλές, από τις οποίες οι 9,500 είναι έτοιμες να πυροδοτηθούν ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, μερικές δεκάδες αρκούν για να τιναχτούμε όλοι στον αέρα.

Φαίνεται όμως ότι οι γήινοι λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Οι εξωγήινοι πολιτισμοί παρακολουθούν τη Γη ήδη από την εποχή που τα κράτη απέκτησαν πυρηνικά όπλα και αποθαρρύνουν, ή ακόμη και σαμποτάρουν, τα τρελά σχέδια των γήινων.

Και όχι μόνο αυτό. Έχει παρατηρηθεί ότι τα UFO δεν πετούν τυχαία, αλλά σε μέρη όπου υπάρχουν μέσα σε στοές βουνών ή σε υπόγειες εγκαταστάσεις βάσεις πυραύλων με πυρηνικές κεφαλές. Και τα εξωγήινα σκάφη τις αφοπλίζουν, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του το 2011 στον Λάρι Κινγκ ο απόστρατος σμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, Ρόμπερτ Σάλας.
ν

ν

 


Translate this post