Welt: Η γερμανική κυβέρνηση εξαγόρασε επιστήμονες για να επιβάλει lockdown

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

ΕΥΡΩΠΗ

Posted by Youmagazine Staff

 

Η Μέρκελ εξαγόρασε λοιμωξιολόγους για να αναπτύξουν ένα επιδημιολογικό μοντέλο «τρόμου» που θα δικαιολογούσε την επιβολή lockdown.

Η γερμανική Καγκελαρία, μέσω του υπουργείο των Εσωτερικών, εξαγόρασε επιστήμονες για να δικαιολογήσουν το lockdown. Πηγή: News Media

ν

H ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ εφημερίδα Welt am Sonntag (Ο κόσμος την Κυριακή) αποκάλυψε ότι η Μέρκελ, μέσω του υπουργείου Εσωτερικών της Γερμανίας, εξαγόρασε λοιμωξιολόγους και επιδημιολόγους για να δίνουν ψεύτικα αποτελέσματα, με την ανάπτυξη ενός επιδημιολογικού μοντέλου που θα μπορούσε να δικαιολογήσει την λήψη απόφασης για lockdown.

Η αποκάλυψη της γερμανικής εφημερίδας έγινε στις 7 Φεβρουαρίου, με τον εύγλωττο τίτλο “Innenministerium spannte Wissenschaftler für Rechtfertigung von Corona-Maßnahmen ein” (Το υπουργείο Εσωτερικών προσέλαβε επιστήμονες για να δικαιολογήσει τα μέτρα για τον κορονοϊό).

Δηλαδή, ενώ δεν υπήρχε πραγματική ανάγκη, η Μέρκελ επέβαλε lockdown ‒παρόμοιο με αυτό που επέβαλε πρόσφατα έως τις 7 Μαρτίου‒ παρουσιάζοντας ψευδή στοιχεία για την εξάπλωση του κορονοϊού.

Το παράδειγμα της Γερμανίας ακολούθησαν οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ιδίως αυτές που όπως η Ελλάδα είναι υποταγμένες στην καγκελαρία του Βερολίνου, προκαλώντας έτσι ένα κύμα υστερίας.
ν

Το άρθρο της Welt am Sonntag που αποκαλύπτει την απάτη της Μέρκελ. Image: Supplied
ν

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το γερμανικό ομοσπονδιακό υπουργείο Εσωτερικών προσέλκυσε επιστήμονες από διάφορα ερευνητικά ινστιτούτα και πανεπιστήμια για πολιτικούς σκοπούς κατά το πρώτο κύμα της πανδημίας του κορονοϊού τον Μάρτιο του 2020.

Συγκεκριμένα, ανέθεσε στους ερευνητές του Ινστιτούτου Robert Koch και άλλων ιδρυμάτων να δημιουργήσουν ένα ψευδές επιδημιολογικό μοντέλο βάσει του οποίου ο υπουργός Εσωτερικών, Χορστ Ζέεχοφερ (Horst Seehofer), από το βαυαρικό κόμμα της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης, θα μπορούσε να δικαιολογήσει τα αυστηρά μέτρα κατά του κορονοϊού.

Οι πληροφορίες περιέχονται σε περισσότερες από 200 σελίδες εσωτερικής αλληλογραφίας μεταξύ του υπουργείου Εσωτερικών και των ερευνητών, που ήρθαν στην κατοχή της γερμανικής εφημερίδας.

Το Ινστιτούτο Robert Koch προσέφυγε στη δικαιοσύνη εναντίον της εφημερίδας και η νομική μάχη κράτησε αρκετούς μήνες.

Στα e-mails, ο υφυπουργός Εσωτερικών, Μάρκους Κέρμπερ (Markus Kerber), ζητά από τους λοιμωξιολόγους να αναπτύξουν ένα μοντέλο, με βάση το οποίο θα μπορούσαν να προγραμματιστούν «προληπτικά και κατασταλτικά μέτρα».

Όπως προκύπτει από την αλληλογραφία, οι επιστήμονες συνεργάστηκαν στενά με το υπουργείο και μέσα σε τέσσερις ημέρες συνέταξαν ένα έγγραφο που κρατήθηκε μυστικό, με ψευδή επιδημιολογικά στοιχεία, το οποίο διανεμήθηκε σε διάφορα καθοδηγούμενα από την κυβέρνηση ΜΜΕ τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με το «σενάριο τρόμου» που παρουσίαζε το έγγραφο, περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι στη Γερμανία θα μπορούσαν να πεθάνουν από τον κορονοϊό, εάν η κοινωνική ζωή συνεχιζόταν όπως ήταν πριν από την πανδημία.

Ύστερα από αυτή την «επιστημονική» πρόβλεψη, η γερμανική κυβέρνηση επενέβη ως «σωτήρας», επιβάλλοντας καθολικό lockdown.
ν

ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Κυβέρνηση και επιστήμονες έδρασαν ως κοινοί απατεώνες, δημοσιεύοντας ένα πληρωμένο, τάχα «επιστημονικό», άρθρο στο ιατρικό περιοδικό Lancet με ψευδή στοιχεία για την εξέλιξη της επιδημίας.

Αυτό ενορχηστρώθηκε από τον δρα Πίτερ Ντάσακ (Dr. Peter Daszak), Βρετανό ζωολόγο, ειδικό στον τομέα των νόσων στα ζώα, πρόεδρο της EcoHealth Alliance, μιας μη κυβερνητικής οργάνωσης που υποστηρίζει διάφορα προγράμματα για την παγκόσμια υγεία και την πρόληψη πανδημιών με έδρα στη Νέα Υόρκη.

Να σημειωθεί ότι η EcoHealth Alliance έλαβε τον Αύγουστο του 2020 χορηγία 1.499.414 δολαρίων από το Ίδρυμα Μπιλ & Μελίντα Γκέιτς.

Και αυτά δεν ήταν τα μόνα χρήματα που πήρε.
ν

Ο Βρετανός ζωολόγος δρ Πίτερ Ντάσακ, πρόεδρος της EcoHealth Alliance. Πηγή: Twitter
ν

Για να αντιληφθείτε την αξιοπιστία της EcoHealth Alliance, ενώ οι κορονοϊοί στον πλανήτη εδώ και 10.000 χρόνια είναι μόνο τέσσερις (Alpha, Beta, Gama, Delta και οι υποδιαιρέσεις τους OC43, HKU1, 229E και NL63), στην ιστοσελίδα της Alliance υπάρχει άρθρο που υποστηρίζει ότι υπάρχουν 1.000.000 κορονοϊοί για τους οποίους δεν ξέρουμε τίποτα, χίλιοι από τους οποίους μας απειλούν άμεσα! (There are more than 1 million viruses that we know absolutely nothing about).

Το άρθρο αυτό, κατασκευασμένο για να σπείρει τον τρόμο, δημοσιεύτηκε αρχικά σε κάποιες ιστοσελίδες το 2016, στο BBC Future το 2018 και τελικά στο περιοδικό Lancet το 2019.

Και να ήταν μόνο αυτό…

Όπως αποκαλύπτει η Welt am Sonntag, η EcoHealth Alliance έλαβε εκατομμύρια δολάρια από τους Αμερικανούς φορολογούμενους για την γενετική τροποποίηση κορονoϊών με ειδικούς επιστήμονες στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Ουχάν. (Βλ. σχετικό άρθρο στο Youmagazine).

Πρόσφατα, γερμανικό δικαστήριο, εκδίδοντας μια απόφαση ορόσημο, ακύρωσε την απόφαση της τοπικής κυβέρνηση της Βάδης-Βυρτεμβέργης, για απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις οκτώ το βράδυ μέχρι τις πέντε το πρωί, με το αιτιολογικό ότι οι περιορισμοί για την καταπολέμηση της Covid-19 είναι αντισυνταγματικοί.

Το εαρινό lockdown της Θουριγγίας ήταν μια «καταστροφικά λανθασμένη πολιτική απόφαση με δραματικές συνέπειες σε σχεδόν όλους τους τομείς της ζωής των ανθρώπων», ανέφερε το δικαστήριο, αιτιολογώντας την απόφασή του.

Λέτε να συνέβη κάτι αντίστοιχο και στην Ελλάδα από τους λοιμωξιολόγους που προσέλαβε η κυβέρνηση;
ν

 


Translate this post