Κοριτσάκι σηκώνεται στον αέρα από χαρταετό (vid)

Κατηγορία Παράξενα

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ένα κοριτσάκι στην Ταϊβάν που πετούσε έναν μεγάλο χαρταετό, σηκώθηκε στον αέρα εξαιτίας των ισχυρών ανέμων.
ν

ν

Αυτή η τρομακτική εμπειρία είναι απίθανο να ξεχαστεί. Πηγή: Facebook / @ viasblog.tw

ν

ΕΝΑ παρ’ ολίγον φρικτό ατύχημα με πρωταγωνίστρια ένα μικρό κορίτσι συνέβη νωρίτερα σήμερα Κυριακή στην Ταϊβάν, κατά τη διάρκεια ενός διαγωνισμού πετάγματος χαρταετού.

Το διεθνές φεστιβάλ χαρταετού γίνεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή στην παραθαλάσσια πόλη Nanlioao στη βόρεια Ταϊβάν ‒μια περιοχή διάσημη για τους ισχυρούς ανέμους‒ συγκεντρώνοντας χιλιάδες κόσμου.

Εφέτος τα πράγματα πήραν περίεργη τροπή, όταν ένα κοριτσάκι τριών ετών μπλέχτηκε μέσα στους σπάγκους και τα σχοινιά των διαγωνιζόμενων, με αποτέλεσμα να παγιδευτεί σε έναν τεράστιο πορτοκαλί χαρταετό και να σηκωθεί ψηλά στον ουρανό από τον δυνατό άνεμο.

Για λίγη ώρα το πλήθος παρακολουθούσε έντρομο τα ρεύματα του αέρα να σπρώχνουν πότε από ’δω και πότε από ’κει τον χαρταετό και το κρεμασμένο από αυτόν κοριτσάκι.
ν

Το κορίτσι σηκώθηκε στον αέρα έχοντας πιαστεί από την ουρά του χαρταετού. Πηγή: Facebook / @ viasblog.tw
ν

Κάποιοι έτρεξαν προς το μέρος του αετού, ώστε να πιάσουν το κοριτσάκι σε περίπτωση που έπεφτε από ψηλά, ενώ άλλοι προσπαθούσαν να πιάσουν το σχοινί για να ελέγξουν τον χαρταετό.

Ευτυχώς, το κοριτσάκι ήταν τυχερό. Ένα φύσημα του αέρα, το έφερε πολύ κοντά στο έδαφος, όπου μπόρεσε νε προσγειωθεί χωρίς να υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς.

«Η δημοτική αρχή της πόλης προσφέρει την ειλικρινή συγγνώμη της προς το θύμα και το κοινό», δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης Λιν Τσι-τσιέν (Lin Chih-chien).

Η διερεύνηση του περίεργου περιστατικού βρίσκεται σε εξέλιξη.
ν

3 Year Old Girl Safe After Being Lofted by Kite in Taiwan | You News2
ν

ν

 


Translate this post