Οι «ήχοι της Αποκάλυψης» ακούστηκαν στην Ολλανδία

Κατηγορία Παράξενα

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Οι κάτοικοι μιας πόλης στην Ολλανδία, νότια του Αϊντχόβεν, ακούν δυσοίωνους ήχους σάλπιγγας που φαίνεται να προέρχονται από τον ουρανό.

Οι σάλπιγγες της Αποκάλυψης ήχησαν στον ουρανό της Ολλανδίας. Image: Supplied

ν

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ χρόνια, σε ολόκληρο τον πλανήτη και σε διαφορετικές περιοχές κάθε φορά, ακούγονται μυστηριώδεις ήχοι που τρομοκρατούν όσους τους ακούν και τους «πιάνεται η ψυχή».

Ήχοι που ενώ θυμίζουν από «νυχτερινά μουγκρητά» και βαριές αλυσίδες έως βιομηχανικά βουητά, φαίνεται να διαπερνούν τα τείχη των πόλεων. Αυτοί οι ήχοι έχουν αναφερθεί και τεκμηριωθεί από χιλιάδες ανθρώπους.

Ίσως ο πιο ανατριχιαστικός από αυτούς τους ήχους, να είναι αυτός που μοιάζει με ήχο απόκοσμης τρομπέτας που συνθέτει μια εξίσου απόκοσμη μουσική.

Άνθρωποι από όλον τον κόσμο αναρωτιούνται τι προκαλεί αυτό το παράξενο φαινόμενο.

Άλλοι λένε ότι οι ήχοι αυτοί είναι ουράνιοι και προέρχονται από τους αγγέλους της Αποκάλυψης που ειδοποιούν με τα σαλπίσματά τους τούς ανθρώπους.

Άλλοι λένε ότι προέρχονται από τα μεταλλικά τμήματα γερανών που τα κινεί ο δυνατός άνεμος ή από κάποιον άλλο τύπο βαρέων βιομηχανικών μηχανημάτων.

Οι ήχοι του βίντεο που ακολουθεί καταγράφηκαν στην πόλη Valkenswaard της Ολλανδίας, νότια του Αϊντχόβεν, τα βράδια της 9ης και 10ης Δεκεμβρίου από τον Roy van Zon, κοντά στα σύνορα με το Βέλγιο.

Παρόμοιοι «ήχοι της Αποκάλυψης» έχουν καταγραφεί τα τελευταία χρόνια στη Σλοβακία, την Ουκρανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, τον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Τώρα ήταν η σειρά της Ολλανδίας.
ν

Verschillende mensen in Valkenswaard legden het metaalachtige gegalm vast | Omroep Brabant
ν

ν

 


Translate this post