Ντιέγκο Μαραντόνα: «Με απήγαγαν εξωγήινοι» (vid)

Κατηγορία NEWS, Εξωγήινη Έρευνα, Πρόσωπα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου Ντιέγκο Μαραντόνα ισχυρίζεται ότι «απήχθη» από τους εξωγήινους για τρεις μέρες.

Ο Μαραντόνα ως προπονητής. Image: Supplied

ν

Ο ΝΤΙΕΓΚΟ Μαραντόνα (γεν. 30 Οκτωβρίου 1960 στο Λανούς της Αργεντινής) θεωρείται από πολλούς ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών. Ακόμη, βραβεύτηκε ως ο καλύτερος παίκτης του 20ου αιώνα μαζί με τον Πελέ.

Έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου που έσπασε το φράγμα της ακριβότερης μεταγραφής ποδοσφαιριστή δύο φορές, την πρώτη, όταν έπαιξε για την Μπαρτσελόνα για 5 εκατομμύρια λίρες και την δεύτερη, όταν αγωνίστηκε στη Νάπολι για 6,9 εκατομμύρια λίρες.

Έχει αγωνιστεί στους Αρχεντίνος Τζούνιορς, Μπόκα Τζούνιορς, Μπαρτσελόνα, Νάπολι, Σεβίλλη και στο τέλος της αδιάσειστης καριέρας του, στη Νιούελς Ολντ Μπόις και τελικά μετά από μια παύση ενός έτους από το ποδόσφαιρο έκλεισε την καριέρα του στην αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς το 1997.

Τα πιο ένδοξα ποδοσφαιρικά του χρόνια τα πέρασε στη Νάπολι και στη Μπαρτσελόνα, όπου κέρδισε πολλά βραβεία. Στην καριέρα του με την Εθνική Αργεντινής, σκόραρε 34 γκολ σε 91 εμφανίσεις.

Η διείσδυση του Μαραντόνα, οι πάσες του, η ικανότητά του στη ντρίμπλα, η ταχύτητα, τα αντανακλαστικά και ο χρόνος αντίδρασης συνδυάστηκαν με το μικρό του μέγεθος (1,65 μέτρα) δίνοντάς του ένα χαμηλό κέντρο βάρους που του επέτρεψε να χειριστεί καλύτερα την μπάλα από τους περισσότερους παίκτες του κόσμου.

Η παρουσία του στο γήπεδο είχε μεγάλη επίδραση στη γενική απόδοση της ομάδας του. Βάσει του απαράμιλλου ταλέντου του και των ηγετικών του ικανοτήτων, έλαβε το ψευδώνυμο “El Pibe de Oro” (χρυσό αγόρι), κάτι που τον ακολούθησε σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του.
ν

Ο Μαραντόνα ως ποδοσφαιριστής. Image: Supplied
ν

Έλαβε μέρος σε τέσσερα Παγκόσμια Κύπελλα, συμπεριλαμβανομένου του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1986 στο Μεξικό, όπου ήταν χαρισματικός και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη επί της Δυτικής Γερμανίας στον τελικό και κέρδισε τη Χρυσή μπάλα ως ο καλύτερος παίκτης του τουρνουά.

Στον ημιτελικό κόντρα στην Αγγλία, πέτυχε δύο γκολ, σε μια νίκη της ομάδας του με 2-1 και γράφτηκε στην ιστορία για δύο διαφορετικούς λόγους. Το πρώτο γκολ ήταν ένα γκολ με χέρι γνωστό ως “Χέρι του Θεού”, ενώ το δεύτερο γκολ ήταν ένα πραγματικό ποίημα.

Σε μια επέλαση 60 μέτρων μακριά από το αντίπαλο τέρμα, πέρασε πέντε παίκτες της Αγγλίας μαζί με τον τερματοφύλακα. Αυτό το γκολ, καταγράφηκε ως το “Γκολ του αιώνα” από τους ψηφοφόρους της ΦΙΦΑ το 2002. Στη συνέχεια έκανε καριέρα ως προπονητής. Στη χώρα του λατρεύεται ως θεός από χιλιάδες οπαδούς.
ν

Maradona Goal of the Century – Argentina-England 2-1 1986 | forfunny59
ν

ν

Πρόσφατα ο θρύλος του ποδοσφαίρου ισχυρίστηκε ότι «απήχθη» από εξωγήινους, για να δικαιολογήσει την τριήμερη εξαφάνισή του από το σπίτι του, ύστερα από μια μεγάλη κραιπάλη.

Μιλώντας στο αθλητικό κανάλι της Αργεντινής TyC Sports, ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1986 μοιράστηκε με τους θεατές την εμπειρία του, λέγοντας ότι πήγε να «συναντήσει τους εξωγήινους» οι οποίοι τον «πήραν» από τη Γη και τον μετέφεραν στον κόσμο τους.

Δεν προσδιόρισε ωστόσο χρονικά πότε ακριβώς έγινε η «απαγωγή» και η «ξενάγησή» του στον κόσμο των εξωγήινων.

«Μετά από ένα πάρτι με πολλά ποτά, έλειψα από το σπίτι για τρεις μέρες», δήλωσε ο Μαραντόνα. «Όλοι είχαν τρελαθεί από την ανησυχία. Γύρισα σπίτι και είπα ότι με πήραν τα UFO. Είπα: “Με πήγαν στον κόσμο τους, αλλά δεν μπορώ να σας πώς τίποτε γι’ αυτό”».

Ο 59χρονος Μαραντόνα μίλησε επίσης για την ερωτική του ζωή, λέγοντας ότι έχασε την παρθενιά του σε ηλικία 13 ετών σε «ένα υπόγειο από μια κοπέλα μεγαλύτερης ηλικίας».

Την περασμένη εβδομάδα ο θρύλος του ποδοσφαίρου κέρδισε τη δίκη εναντίον του οίκου μόδας Dolce & Gabbana, που θα καταβάλλει 77.000 δολάρια στον πρώην παίκτη επειδή χρησιμοποίησε το όνομά του χωρίς άδεια.
ν

Maradona Kusturica – Manu Chao – Si yo fuera Maradona (La Vida Tombola) | saledjero
ν

ν

 


Translate this post