Η όμορφη στιγμή που ένα σκιουράκι μυρίζει ένα λουλούδι

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Περιβάλλον

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ένας φωτογράφος κατέγραψε τη στιγμή που ένας «ρομαντικός» σκίουρος σταμάτησε μπροστά σε ένα λουλούδι για να το μυρίσει.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να καταγράψω αυτή τη σκηνή», λέει ο Ολλανδός φωτογράφος Ντικ βαν Νταν. Image: SWNS. Πηγή: Supplied

ν

ΕΝΑΣ φωτογράφος που βρισκόταν στη Βιέννη της Αυστρίας μπόρεσε με τον φακό του να καταγράψει μια σπάνια σκηνή – έναν σκίουρο που σταμάτησε μπροστά σε ένα λουλούδι για να το μυρίσει.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να καταγράψω αυτή τη σκηνή», δήλωσε ο 34χρονος Ολλανδός φωτογράφος Ντικ βαν Νταν (Dick van Duijn) μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων South West News Service (SWNS).

Όπως είπε καιροφυλακτούσε επί δύο ώρες για να καταγράψει μια τέτοια σκηνή, ενώ τράβηξε συνολικά περί τις 200 φωτογραφίες.
ν

Ο σκίουρος, έχει αγκαλιάσει μια μαργαρίτα σε πάρκο της Βιέννης και κλείνει τα μάτια από ευτυχία, απολαμβάνοντας το άρωμα του λουλουδιού. Image: SWNS. Πηγή: Supplied
ν

Στις φωτογραφίες, ο σκίουρος σηκώνεται στα πίσω πόδια για να μυρίσει μια κίτρινη μαργαρίτα, αγγίζοντας το λουλούδι στο πρόσωπό του. Τα μάτια του κλείνουν καθώς φαίνεται ότι εισπνέει το λουλουδάτο άρωμα. Στιγμές αργότερα, το τρωκτικό έκοψε μια δαγκωνιά από το λουλούδι για να δοκιμάσει τη γεύση του, δήλωσε ο φωτογράφος.
ν

Ο σκίουρος έψαχνε για το πιο αρωματικό λουλούδι. Image: SWNS. Πηγή: Supplied
ν

«Αυτός ο περίεργος σκίουρος άρχισε να μυρίζει και να δοκιμάζει το ένα λουλούδι μετά το άλλο», θυμάται ο Ολλανδός φωτογράφος. «Ήμουν πραγματικά πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να τον φωτογραφήσω».

«Ήρθα στην Αυστρία ειδικά για να φωτογραφίσω τους σκίουρους εδάφους», πρόσθεσε. «Ήταν υπέροχο να δω την επιθυμία μου να πραγματοποιείται».
ν

 


Translate this post