Δείξτε μας πού έχετε κρυμμένους τους εξωγήινους! (vid)

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Με συνθήματα όπως «Θέλουμε να δούμε τους εξωγήινους» και «Κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει», ενάμιση εκατομμύριο πολίτες ετοιμάζονται να εισβάλλουν στην απαγορευμένη Area 51.

Με μια πρωτοφανή στα χρονικά κίνηση, 1,5 εκατομμύριο πολίτες ετοιμάζονται να εισβάλλουν στην απαγορευμένη Area 51, απαιτώντας να μάθουν την αλήθεια. Image: Supplied

v

ΕΝΑ πρωτόγνωρο φαινόμενο βιώνουν οι Ηνωμένες, καθώς μια στρατιά Αμερικανών ετοιμάζεται, βασιζόμενη στην αριθμητική της υπεροχή, να εισβάλει στην περιβόητη Area 51 για να αποκαλύψει τι ακριβώς συμβαίνει εκεί.

Όλα άρχισαν από μια σελίδα στο Facebook, την “Storm Area 51”, η οποία έχει προσελκύσει ενάμιση εκατομμύριο χρήστες που λένε ότι θα πάνε στην κορυφαία μυστική στρατιωτική εγκατάσταση Area 51 (Περιοχή 51) στην έρημο της Νεβάδας, στις 20 Σεπτεμβρίου στις 3:00 το πρωί, με σκοπό να συναντήσουν τους «εξωγήινους» που κρύβονται εκεί.

Είναι μια πρωτοφανής ενέργεια, τις συνέπειες και τον αντίκτυπο της οποίας κανείς δεν μπορεί να προβλέψει.
ν


ν

Ήδη ορίζονται τα διάφορα επί μέρους σημεία συγκέντρωσης απ’ όπου θα ξεκινήσουν οι «εισβολείς», με τελικό σημείο συνάντησης όλων των ομάδων ένα τουριστικό κέντρο στην κοιλάδα Αμαργκόσα της Νεβάδας, απ’ όπου η στρατιά, κατάλληλα εξοπλισμένη, θα κατευθυνθεί προς την Area 51, διασχίζοντας 84 χλμ. ερήμου.
ν

ν

Να σημειωθεί ότι η Area 51 συνορεύει με το πεδίο βολής της αεροπορικής βάσης Νέλλις που βρίσκεται νοτιότερα. Και φυσικά όλοι αυτοί που είναι επιφορτισμένοι με την ασφάλεια της μυστικής βάσης δεν είναι διόλου ευχαριστημένοι.

Ήδη η βάση Νέλλις της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ εξέδωσε ανακοίνωση που λέει ότι «κάθε προσπάθεια παράνομης εισόδου στην περιοχή αποθαρρύνεται έντονα».

Και διευκρινίζει ότι στην Περιοχή 51 δεν κρύβονται εξωγήινοι, αλλ’ ότι αυτή, στο πλαίσιο στρατιωτικών δοκιμών, παρέχει «ένα ευέλικτο, ρεαλιστικό και πολυδιάστατο χώρο μάχης» για τα αεροσκάφη και «την προηγμένη εκπαίδευση πιλότων για την υποστήριξη των εθνικών συμφερόντων των ΗΠΑ».
ν

Το μικρό τουριστικό κέντρο στην κοιλάδα Αμαργκόσα της Νεβάδας παρέχει καταλύματα στους ενθουσιώδεις οπαδούς των UFO. Image: Supplied
ν

ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΑΦΕΛΗΣ ΙΔΕΑ

Ο συγγραφέας Thornton ‘T.D.’ Barnes, ένας βετεράνος της Area 51, αφού αποκαλεί τους εισβολείς «πολεμιστές του iPad», λέει ότι αυτή είναι μια απίστευτα ανεύθυνη και αφελής σκέψη ανθρώπων που δεν έχουν ιδέα για τα προβλήματα που θα δημιουργήσει η κίνησή τους αυτή στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις της βάσης.

Ο Barnes έχει υπηρετήσει στην Κορέα ως ειδικός σε θέματα στρατιωτικών πληροφοριών, έχοντας παρακολουθήσει «μαθήματα πάνω από δύο χρόνια στις στρατιωτικές σχολές πυραύλων και ραδιοεπικοινωνιών του στρατού», και συμμετάσχει σε εκατοντάδες αποστολές εντοπισμού πυραύλων στο Νέο Μεξικό και τις δυτικές Ηνωμένες Πολιτείες. «Ως μέλος του πρώτου τάγματος που ήταν εξοπλισμένο με πυραύλους Hawk, πέρασα χιλιάδες ώρες στα ραντάρ ψάχνοντας για εχθρικά αεροσκάφη που πετούσαν στον ουρανό της Ευρώπης».
ν

Η είσοδος στο κέντρο ερευνών της Area 51. Image: Supplied
ν

Και εξηγεί ότι ύστερα από δέκα και πλέον χρόνια υπηρεσίας, γνωρίζει τι συμβαίνει στην Area 51. Για παράδειγμα, εκεί έγιναν οι δοκιμές των πειραματικών αεροσκαφών X-15 και XB-70, καθώς και του διαστημικού λεωφορείου.

Τονίζοντας ότι η είσοδος σε μια εξαιρετικά διαβαθμισμένη κυβερνητική εγκατάσταση είναι παράνομη, απευθύνεται στους «συνωμότες» λέγοντας ότι έχουν μπερδέψει τον φανταστικό κόσμο ταινιών, όπως η “Μέρα Ανεξαρτησίας” με την πραγματικότητα.

Επισημαίνει επίσης τον κίνδυνο που υπάρχει, καθώς η Area 51 συνορεύει με τον χώρο αποθήκευσης πυρηνικών αποβλήτων στα βουνά Yucca, αλλά και με τον Εθνικό Χώρο Ασφαλείας της Νεβάδας, τόπο διεξαγωγής 739 πυρηνικών δοκιμών από το Υπουργείο Ενέργειας των Ηνωμένων Πολιτειών.
ν

Η είσοδος στον χώρο αποθήκευσης πυρηνικών αποβλήτων στα βουνά Yucca. Image: Supplied
ν

Και αφού τονίζει τους κινδύνους που αντιμετωπίζει κάποιος που θέλει να διασχίσει την έρημο της Νεβάδας, που βρίσκεται σε υψόμετρο από 1.100 έως 3.000 μέτρα και όπου η θερμοκρασία το Σεπτέμβριο φτάνει τους 38 βαθμούς Κελσίου, που σημαίνει ότι κάθε οδοιπόρος χρειάζεται τουλάχιστον ένα γαλόνι νερού την ημέρα για να επιβιώσει, καταλήγει ότι θα υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός δυνάμεων της Πολεμικής Αεροπορίας και της Εσωτερικής Ασφάλειας, μονάδες της αντιτρομοκρατικής, οπλισμένα ελικόπτερα και οχήματα εδάφους που θα σταματήσουν τους εισβολείς πριν εισέλθουν στην Area 51.
ν

Η Area 51 καλύπτει ένα νοητό ορθογώνιο σχήμα πλάτους 37 χλμ. και μήκους 40 χλμ. με δύο μεγάλους αεροδιάδρομους που καταλήγουν στην αποξηραμένη Λίμνη Γκρουμ. Image: Supplied
ν

ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΤΥΛΙΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ

Όπως είναι γνωστό, η περίφημη Area 51 στη Νεβάδα, επίσημα γνωστή ως Λίμνη Γκρουμ ή Αεροδρόμιο Χόμι, είναι η πιο απομακρυσμένη μονάδα της Αεροπορικής Βάσης Έντουαρντς. Σύμφωνα με την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA), τα σωστά ονόματα για την περιοχή είναι “Nevada Test and Training Range” και “Groom Lake”, αν και το όνομα Area 51 (Περιοχή 51) έχει χρησιμοποιηθεί σε επίσημα έγγραφα της CIA.

Είναι μεγάλο στρατιωτικό αεροδρόμιο στη νότια όχθη της Λίμνης Γκρουμ, μιας αποξηραμένης αλμυρής λίμνης, στο νότιο τμήμα της ερήμου, 240 χλμ. ΒΔ του Λας Βέγκας.

Ο αρχικός σκοπός της βάσης, που καλύπτει 13.000 τετρ./χλμ., είναι απροσδιόριστος. Ωστόσο, με βάση τα ιστορικά στοιχεία, υποστηρίζει την εξέλιξη και δοκιμή πειραματικών αεροσκαφών και οπλικών συστημάτων. Εδώ αναπτύχθηκαν τα κατασκοπευτικά αεροπλάνα U2 τη δεκαετία του 1950.

Η έντονη μυστικότητα που περιβάλλει τη βάση αποτέλεσε συχνά θέμα για διάφορες θεωρίες συνωμοσίας και θεάσεις Άγνωστου Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων (ΑΤΙΑ). Τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες έχουν ενισχύσει την φήμη της ως εξωγήινης βάσης και πολλοί Αμερικάνοι υποστηρίζουν αυτή την θεωρία στην πραγματική ζωή.

Ορισμένοι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι στη βάση αυτή η αμερικανική κυβέρνηση κατασκευάζει αεροσκάφη παρόμοια με ΑΤΙΑ. Αυτή η θεωρία φαινόταν αδύνατη, αλλά μετά τις αποκαλύψεις του Έντουαρντ Σνόουντεν φαίνεται πως είναι και η σωστή. Παρά το γεγονός ότι η βάση δεν έχει κηρυχθεί ως μυστική, όλες οι έρευνες και τα γεγονότα που αφορούν την Περιοχή 51 αποτελούν απόρρητες πληροφορίες.
ν

Οι προειδοποιητικές επιγραφές έξω από την περίφημη στρατιωτική βάση της Περιοχής 51 της Νεβάδας, υπενθυμίζουν στους επισκέπτες ότι οι φρουροί είναι εξουσιοδοτημένοι να ρίξουν στο ψαχνό. Image: Supplied
ν

ΦΑΝΤΑΣΙΑ Ή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;

Η τεράστια σε μέγεθος βάση άρχισε να κατασκευάζεται στη δεκαετία του 1950. Το περίεργο είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια η CIA αρνιόταν την ύπαρξή της. Για πρώτη φορά παραδέχτηκε εμμέσως ότι κάτι υπάρχει εκεί το 2005 και επισήμως αναγνώρισε τη βάση στις 25 Ιουνίου του 2013.

Φήμες μιλούν για υπόγειες εγκαταστάσεις στη Λίμνη Γκρουμ ή στη Λίμνη Παπιούζ (Papoose) που βρίσκεται 14 χλμ. νότια και είναι γνωστή ως Τοποθεσία S-4.

Άλλες φήμες μιλούν για ένα υπόγειο διηπειρωτικό σιδηροδρομικό δίκτυο, αλλά και για ένα αόρατο αεροδρόμιο που ονομάζεται “Cheshire Airstrip”, το οποίο εμφανίζεται και εξαφάνίζεται, όπως η γάτα Τσέσιρ του Λιούις Κάρολ, η οποία γινόταν ορατή όταν την ψέκαζες με νερό. Η μηχανική του “Cheshire Airstrip” βασίζεται στην εξωγήινη τεχνολογία και σε αυτό γίνονται οι επαφές των εξωγήινων με τους γήινους.
ν

Η Τοποθεσία S-4 σε δορυφορική φωτογραφία της Google. Κανείς δεν γνωρίζει ακριβώς τι συμβαίνει εκεί. Image: Supplied
ν

TRUTH REVEAL ABOUT AREA 51 SITE S4
ν


ν

Φαντασία ή πραγματικότητα;

Το ερώτημα θα απαντηθεί σύντομα και συγκεκριμένα τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου, όταν 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι θα φτάσουν στην Area 51 και θα απαιτήσουν να μπουν μέσα. Το κίνημα “Storm Area 51” (Εισβολή στην Περιοχή 51) θεωρεί βέβαιο ότι θα πάρει τις απαντήσεις που ζητά, γιατί όπως λέει το σύνθημά του: “They Can not Stop All Of Us” (Είμαστε πολλοί για να μας σταματήσουν).
ν

TOP 10 FACTS – AREA 51
ν

ν

 


Translate this post