Νίκολας Κέιτζ: Ήμουν τύφλα στο μεθύσι όταν παντρεύτηκα

Κατηγορία NEWS, Κοινωνία

CELEBRITIES

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο Νίκολας Κέιτζ ισχυρίζεται πως όταν παντρεύτηκε ήταν πολύ μεθυσμένος για να το αντιληφθεί και πως η νέα σύζυγός του έχει «εγκληματικό παρελθόν»!

Ο ηθοποιός υποστηρίζει ότι ήταν πολύ μεθυσμένος όταν συμφώνησε να παντρευτεί την Έρικα Κοΐκι. Image: Supplied

ν

ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ακύρωσης του γάμου του Νίκολας Κέιτζ αποκαλύπτουν τους λόγους για τους οποίους ο ηθοποιός ζητά να χωρίσει, τέσσερις μόλις ημέρες από την τέλεση του γάμου του με την φίλη του μακιγιέρ Έρικα Κοΐκι στο Λας Βέγκας.
Όπως ισχυρίζεται, είχε πιει τόσο πολύ, ώστε είχε πάθει δηλητηρίαση του αίματος από την αιθυλική αλκοόλη που είχε απορροφήσει ο οργανισμός του – κάτι που συμβαίνει στους αλκοολικούς που πίνουν οινοπνευματώδη ποτά, συνήθως με άδειο στομάχι, με αποτέλεσμα να έχουν μειωμένη συνείδηση και διαταραχές μνήμης.
Λέει επίσης ότι η ιδέα να παντρευτούν ήταν την Έρικα κι ότι ο ίδιος αντέδρασε φωνάζοντας «δεν θέλω να τι κάνω», «θέλει μόνο τα λεφτά μου» και «ο πρώην της είναι ναρκομανής, ο πρώην της είναι ναρκομανής». Σύρθηκε στο γάμο, γιατί η Έρικα του έβαλε «το πιστόλι στον κρόταφο».
Όπως αποκάλυψε η Daily Mail, το ζεύγος κατά την επίσκεψή του σε δικαστήριο του Λας Βέγκας για να υποβάλλουν αίτηση για άδεια γάμου, άρχισε να λογομαχεί, με τον Νίκολας Κέιτζ εκτός εαυτού.
Σύμφωνα με παρευρισκόμενο μάρτυρα, ο Νίκολας Κέιτζ φαινόταν μεθυσμένος, ενώ όλη την ώρα φώναζε δυνατά: «Αυτή θα μου πάρει όλα τα χρήματα», εννοώντας την σύντροφό του.
Μάλιστα, ο Κέιτζ δεν σταμάτησε εκεί, αλλά συνέχισε να φωνάζει «Ο πρώην της είναι ναρκομανής», κάνοντας έτσι όλους τους περαστικούς να σαστίσουν με την συμπεριφορά του.
ν

Λίγη ώρα πριν παντρευτούν, Νίκολας Κέιτζ και η Έρικα έχουν έντονη λογομαχία. Πηγή: ΤΜΖ
ν

Μετά το γάμο τους, ο Κέιτζ και η Έρικα συνεχίζουν να τσακώνονται μπροστά σε ένα ταξί. Πηγή: ΤΜΖ
ν

Ο ανιψιός του σκηνοθέτη Φράνσις Φορντ Κόπολα και βραβευμένος με Όσκαρ για την ερμηνεία του στην ταινία “Leaving Las Vegas” (1995), όπου υποδυόταν έναν αλκοολικό συγγραφέα, λέει επίσης ότι η Έρικα Κοΐκι τον εξαπάτησε, καθώς δεν του αποκάλυψε «τη σχέση της με ένα άλλο πρόσωπο», ούτε τον ενημέρωσε για το «εγκληματικό παρελθόν» της και το «βεβαρυμμένο ποινικό μητρώο της».
Ο ίδιος ο Κέιτζ έχει «βεβαρυμμένο» μητρώο στους γάμους του. Το 1995 παντρεύτηκε την Πατρίτσια Αρκέτ, στην οποία είχε κάνει πρόταση γάμου όταν εκείνη ήταν 18 ετών. Παντρεύτηκαν εννέα χρόνια μετά, αλλά τον περισσότερο καιρό ζούσαν χωριστά.
Τον Αύγουστο του 2002 παντρεύτηκε μυστικά στη Χαβάη την Λίζα Μαρί Πρίσλεϋ, με την οποία χώρισε τρεις μήνες μετά, γιατί η σχέση τους ήταν γεμάτη «τσακωμούς και καυγάδες».
ν

Ο Κέιτζ παντρεύτηκε το 2002 κρυφά στη Χαβάη την Λίζα Μαρί Πρίσλεϋ, κόρη του Έλβις Πρίσλεϋ. Image: Supplied
ν

Το 2004 παντρεύτηκε την 23χρονη Άλις Κιμ, μια σερβιτόρα που εργαζόταν στο εστιατόριο όπου έτρωγε ο Κέιτζ στο Λος Άντζελες. Με την Κιμ απέκτησε έναν γιο, τον Καλ-Ελ.
Αυτό ήταν το δεύτερο παιδί του Κέιτζ, μετά τον Γουέστον, που γεννήθηκε το 1990, από την σχέση του με το μοντέλο Κριστίνα Φούλτον.
Με την Κιμ χώρισε το 2016, ύστερα από 12 χρόνια γάμου. Το 2011 συνελήφθη από την αστυνομία, ύστερα από μια έντονη σύγκρουση που είχε με την Κιμ.
ν

Ο Νίκολας Κέιτζ με την Άλις Κιμ. Image: Supplied
ν

 


Translate this post