Μυστηριώδης ξένος σώζει τη ζωή ανθρώπου στην Τουρκία (vid)

Κατηγορία Παραφυσικό, Σύγχρονα Μυστήρια

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει έναν μυστηριώδη άνδρα να σώζει έναν μαγαζάτορα από βαρύτατο τραυματισμό από περαστικό όχημα.

Ποιος ήταν ο μυστηριώδης αυτός άνθρωπος; Πηγή: YouTube / Serdar Biniciyi / Gazete Duvar

ν

ΒΙΝΤΕΟ από κάμερα ασφαλείας (CCTV) δείχνει τη στιγμή που ένας μυστηριώδης άνδρας, με μια απλή κίνηση, σώζει έναν μαγαζάτορα από βαρύτατο τραυματισμό στον ώμο και στο κεφάλι από προεξέχον εξάρτημα ενός περαστικού φορτηγού.
Το περίεργο περιστατικό συνέβη στις αρχές Μαρτίου στα Άδανα της Τουρκίας και αφορούσε τον Σερντάρ Μπίνιτζι, ιδιοκτήτη παντοπωλείου, την ώρα που μάζευε την πραμάτεια του από το πεζοδρόμιο για να τη μεταφέρει μέσα στο κατάστημα.
Ο Σερντάρ στεκόταν ανύποπτος στο πεζοδρόμιο, όταν άκουσε να τον καλεί μια φωνή και αισθάνθηκε ένα χτύπημα στον ώμο που τον έκανε να στραφεί προς το δρόμο. Η κίνηση αυτή του έσωσε τη ζωή.
Εκείνη την ώρα περνούσε ένα φορτηγό, από το οποίο η μεταλλική πύλη της καρότσας είχε απασφαλιστεί και θα χτυπούσε τον Σερντάρ, ο οποίος ενστικτωδώς έσκυψε, αποφεύγοντας ένα βαρύτατο τραυματισμό.
Το περίεργο είναι ότι ο μυστηριώδης ξένος, η φιγούρα του οποίου αποτυπώθηκε στο βίντεο την ώρα που περνούσε δίπλα από τον μαγαζάτορα, μοιάζει να είναι αόρατος, καθώς ο μαγαζάτορας δεν τον αντιλαμβάνεται να περνά.
Όταν αργότερα είδε το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας, ανακάλυψε συγκλονισμένος ότι ένας μυστηριώδης άνθρωπος (ή άγγελος) είχε περπατήσει κατευθείαν προς το μέρος του και τον χτύπησε στον ώμο, λίγα μόλις δευτερόλεπτα πριν η μεταλλική καρότσα φτάσει στο μέρος όπου στεκόταν και τον χτυπήσει.
Όπως φαίνεται, ο ξένος γνώριζε τι επρόκειτο να συμβεί και του έσωσε το ζωή.
Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει τα απίστευτο αυτό περιστατικό.
ν

ν

 


Translate this post