Τσιτσιπάς και Σάκκαρη κέρδισαν τους Φέντερερ και Μπένσιτς (vid)

Κατηγορία Ελλάδα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Posted by Youmagazine Staff

 

Τεράστια επιτυχία για την Ελλάδα η νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη κόντρα στο δίδυμο Ρότζερ Φέντερερ και Μπελίντα Μπένσιτς.

Πανηγυρισμοί για τους Έλληνες τενίστες που κέρδισαν το δίδυμο Ρότζερ Φέντερερ και Μπελίντα Μπένσιτς στο Hopman Cup. Πηγή: eurosport video

ν

Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη πέτυχαν σήμερα τεράστια νίκη κόντρα στους Φέντερερ και Μπένσιτς στο Hopman Cup!
Το ελληνικό δίδυμο επικράτησε με 4-3(4), 2-4, 4-3(3) και έτσι η Ελλάδα κέρδισε με 2-1 την αναμέτρηση με την Ελβετία, καθώς το «σκορ» ήταν 1-1 μετά την ήττα του Τσιτσιπά από τον Φέντερερ και τη νίκη της Σάκκαρη επί της Μπένσιτς.
Η Ελλάδα, λοιπόν, τερμάτισε στη δεύτερη θέση του ομίλου, πάνω από Μεγάλη Βρετανία και ΗΠΑ, ενώ η Ελβετία, ως πρώτη του γκρουπ, πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Hopman Cup.
Βέβαια, εκείνη που αποτέλεσε την ατραξιόν του ματς ήταν η Μαρία Σάκκαρη.
Η Ελληνίδα αθλήτρια έπαιξε για πρώτη φορά κόντρα στον Ρότζερ Φέντερερ, όπως συνέβη νωρίτερα και με τον Στέφανο Τσιτσιπά και έδειχνε να απολαμβάνει κάθε στιγμή του αγώνα. Μάλιστα, ήταν εκείνη που πήρε τον τελευταίο πόντο του αγώνα χαρίζοντας τη νίκη στην Ελλάδα.

ν

ν

 


Translate this post