Ασυγκράτητη η Σάκκαρη επελαύνει προς την κορυφή

Κατηγορία Ελλάδα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Youmagazine Newsroom

 

Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε σήμερα και την Ελίνα Βεσνίνα (Ρωσία) και μπήκε στην 8άδα του Wuhan Open. Βίντεο με τα highlights του αγώνα.

 

Η ΜΑΡΙΑ Σάκκαρη κρατούσε την καλύτερη επίδοσή της φέτος για τους τελευταίους μήνες του 2017. Η 22χρονη πρωταθλήτρια προκρίθηκε στα προημιτελικά του πολύ σημαντικού τουρνουά Wuhan Open (Κίνα), αποκλείοντας μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας σκηνής.
Η αρχή έγινε χθες με τη νίκη επί της Καρολίν Βοζνιάκι (Δανία), πρώην Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA και νυν έκτη καλύτερη αθλήτρια στον πλανήτη.
Οι φιλοδοξίες της, όμως, όχι μόνο δεν «ξεθύμαναν» με τη μεγαλύτερη –έως τώρα– νίκη στην καριέρα της, αλλά αντίθετα μεγάλωσαν!
Η Σάκκαρη συνέχισε σήμερα με μια ακόμη σπουδαία νίκη, επί της Ρωσίδας Ελίνα Βεσνίνα (Νο 21 στην παγκόσμια κατάταξη) και προκρίθηκε στις «οκτώ» της διοργάνωσης.
Πλέον μπροστά της θα βρει τη νικήτρια της αναμέτρησης Μπάρμπαρα Λεπτσένκο (ΗΠΑ, Νο 76) και Αλίζ Κορνέ (Γαλλία, Νο 42), έχοντας κάνει, σε κάθε περίπτωση, ένα τεράστιο άλμα στην παγκόσμια κατάταξη, αφού στις ανανεωμένες κατατάξεις, την ερχόμενη εβδομάδα, από το Νο 80 θα βρίσκεται στο Νο 60.
ν

 


Translate this post