Τα αρώματα που θα τον κάνουν να σε ερωτευτεί!

Κατηγορία Γυναίκα

ΑΡΩΜΑΤΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Δείτε τη σειρά αρωμάτων που θα σας χαρίσουν την έλξη, το μυστήριο και τη σαγηνευτική δύναμη της βασίλισσας της Αιγύπτου, της Κλεοπάτρας.


v
Μπορεί ένα άρωμα να πάρει το μυαλό ενός άνδρα; Μπορεί όταν αφήνει μια αύρα που προκαλεί μυστήριο και αισθησιασμό.
v
ΠΟΙΟΣ δεν έχει ακούσει για τη μοναδική ικανότητα της θρυλικής βασίλισσας της Αιγύπτου, της Κλεοπάτρας, να δελεάζει και να σαγηνεύει τους άνδρες, σε βαθμό που να ξεχνάνε τα πάντα;

v

Μερικά από τα αρώματα που έχουν σχεδιαστεί για να έλκουν και να αιχμαλωτίζουν τις αισθήσεις του αντικείμενου του πόθου σας.

v
Η γυναίκα που “αιχμαλώτισε” τον Καίσαρα και στη συνέχεια τον αρχιστράτηγό του, τον Αντώνιο, είχε σίγουρα κάποια ισχυρά όπλα στη φαρέτρα της! Μπορούμε να υποθέσουμε με αρκετή σιγουριά ότι ένα από αυτά ήταν το μεθυστικό της άρωμα.
v

Το μυστήριο της Αιγύπτου και ο εξωτικός χαρακτήρας του μόσχου, ενός από τα βασικά χαρακτηριστικά της σειράς.

v
Το μυστήριο της Αιγύπτου και ο εξωτικός χαρακτήρας του μόσχου, ενός από τα βασικά χαρακτηριστικά της σειράς αρωμάτων που σας παρουσιάζουμε εδώ, συνεργάζονται για να δώσουν και σε εσάς αυτή τη μαγεία και να σας κάνουν ακαταμάχητους στο αντίθετο φύλο.

v

Σειρά αρωμάτων από αιθέρια έλαια όπως μύρο, υάκινθο, γιασεμί, τριαντάφυλλο, αφρικανική βιολέτα, μόσχο και άλλα που θα σας χαρίσουν μια υπέροχη και ακαταμάχητη αύρα.

ν

Γνωστό από την αρχαιότητα το μύρο (ονομάζεται και σμύρνα) ήταν ένα πολύ ακριβό εμπόρευμα. Το μύρο χρησιμοποιούνταν στην αρχαιότητα ως επικλητικό θυμίαμα κάτι που φαίνεται και από τους Ορφικούς ύμνους, στους οποίους μια σειρά Θεών καλούνται από το μύρο. Του έχουν αποδοθεί πολλές θεραπευτικές ιδιότητες και χρησιμοποιείται από την κινέζικη ιατρική, την ομοιοπαθητική και την αρωματοθεραπεία.

ν

Φυσικά αρώματα, χωρίς χημικές προσμίξεις, με τη μοναδική δύναμη των αιθέριων ελαίων.

 

v

Θα βρείτε όλα τα αρώματα σε μεγάλη ποικιλία στο κατάστημα Αιώνιος Ηνίοχος, Σόλωνος 97, τηλ. 210-3830920.

 


Translate this post