Τζιν παραλίας εμπνευσμένα από την Ελλάδα (vid)

Κατηγορία Γυναίκα, Pictorial

ΜΟΔΑ 2018

Posted by Youmagazine Staff

 

Δύο οίκοι μόδας εμπνέονται από την Ελλάδα και λανσάρουν τις καλοκαιρινές κολεξιόν τους με κεντρικό σύνθημα: «Και με το Μνημόνιο μπορεί κάποιος να ντυθεί κομψά…»

Τα γυναικεία τζιν είναι MUST για καθημερινά looks. Αριστερά, η πρόταση του οίκου Fashion Nova των αδελφών Καρντάσιαν. Δεξιά, το τζιν της θερινής Κολεξιόν 2018, του οίκου Carmar Denim. Image: Supplied

ν

ΜΕ κεντρικό σύνθημα «Συμπαράσταση στη μνημονιακή Ελλάδα» και «Τίποτα δεν αξίζει περισσότερο από το λιγότερο», οι σχεδιαστές του οίκου Carmar Denim αποφάσισαν, σε πνεύμα λιτότητας, να αφαιρέσουν από τα τζιν της θερινής κολεξιόν τους το 95% του υφάσματος, ποσοστό παρόμοιο με αυτό που έχασαν οι Έλληνες από τον πλούτο τους στα χρόνια των Μνημονίων.
Κράτησαν όμως τις τσέπες, γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα και είναι πιθανόν, κάποτε στο μέλλον, να ξαναγεμίσουν – είτε με υποσχέσεις είτε με χρήματα.
Το “extreme cut jean” που έβγαλαν στο λιανικό εμπόριο έχει ως τιμή γνωριμίας τα 168 δολάρια (140 ευρώ). Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν ως ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας.
Στα συν της νέας γραμμής είναι ότι αποκαλύπτει τον γυναικείο σκελετό σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια. Το τζιν είναι κατάλληλο για όλες τις ώρες και κάνει ακόμη και για την παραλία.
ν

Το νέο τζιν δεν κρύβει τίποτε από τα κάλλη σας. Πηγή: Instagram
ν

Οι σχεδιαστές του οίκου Carmar Denim, με έδρα το Λος Άντζελες, περιγράφουν το νέο τους δημιούργημα ως «μια χαλαρή πρόταση επάρκειας με έντονα ανοίγματα διαμαρτυρίας».
Όπως υποστηρίζουν, τα παντελόνια αυτά κάνουν ξεκάθαρο ποιος ή μάλλον ποια τα φορά, ενώ δεν επιτρέπουν στη φαντασία να κάνει ψευδή σενάρια και να αναλώνεται σε άσκοπες φαντασιώσεις.
ν

Τίποτα δεν αξίζει περισσότερο από το λιγότερο, λένε οι σχεδιαστές του οίκου Carmar Denim. Πηγή: Instagram
ν

Το νέο είδος τζιν μπορεί να φορεθεί προαιρετικά και με ζώνη, ενώ είναι κατάλληλο για καύσωνες και γενικά για περιπτώσεις στις οποίες η θερμοκρασία του σώματος ανεβαίνει επικίνδυνα.
Εκτός από την πρακτικότητά του, το νέο τζιν είναι πανάλαφρο, αφού ζυγίζει μόνο 20 γραμμάρια. Γι’ αυτό είναι κατάλληλο και για αθλητές.
ν

Αν έχετε βαρεθεί το παλιό σας τζιν, ή σας ζεσταίνει αφόρητα, ιδού η επιλογή που έχετε να κάνετε. Πηγή: Instagram
ν


ν

Η πρόταση των αδελφών Καρντάσιαν

Από την πλευρά του, ο οίκος Fashion Nova των αδελφών Καρντάσιαν πρωτοτυπεί με ένα τζιν κατάλληλο για εποχές Μνημονίου. Το τζιν αυτό έχει τριπλή χρησιμότητα: είναι παντελόνι, κορσές και ταυτόχρονα εσώρουχο! Οπότε, φορώντας το, έχετε τριπλό κέρδος!
ν

Οι ανταγωνιστές των Καρντάσιαν υποστηρίζουν πως όποια γυναίκα φορέσει το τζιν αυτό με τα κορδόνια θα μοιάζει με ρολό χοιρινό στο φούρνο. Πηγή: Fashion Nova
ν

Το νέο τζιν των Καρντάσιαν ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, που σημαίνει ότι θα κάνει τρελές πωλήσεις αυτό το καλοκαίρι.
Το τζιν, εκτός από τα επίμαχα σημεία, είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από κορδόνια, οπότε είναι άνετο και αεράτο, ενώ παράλληλα κάνει και για όσους έχουν κυκλοφοριακά προβλήματα στα πόδια.
ν

Το παντελόνι “Wild Thang Lace Up” αποτελείται από ένα λευκό κορδόνι που ελίσσεται σε όλο το ύψος των ποδιών. Πηγή: Fashion Nova
ν

Το τζιν των Καρντάσιαν ονομάζεται “Wild Thang Lace Up” και αποτελείται από ένα λευκό κορδόνι που ελίσσεται σε όλο το ύψος των ποδιών. Ένα μικροσκοπικό κομμάτι denim καλύπτει τις επίμαχες περιοχές της λεκάνης και το πίσω μέρος των ποδιών.
Η τιμή του γελοία: κοστίζει μόνο 30 ευρώ, που σημαίνει ότι θα γίνει ανάρπαστο.
Οι χρήστες του Instagram υποδέχτηκαν τη νέα δημιουργία με ανάμικτα συναισθήματα.
«Χα, χα, χα, ρε φίλε, νομίζω ότι αυτός είναι ο τρόπος για να δέσει κανείς το ψητό».
ν

Μια ενδιαφέρουσα πρόταση για μόλις 30 ευρώ. Πηγή: Fashion Nova
ν

Αν πάλι δεν σας περισσεύουν χρήματα, δείτε πώς να σκίσετε το παλιό σας τζιν και να είστε in fashion, ακολουθώντας τις οδηγίες της Τζέσικα Κάρτερ.

ν

ν

 


Translate this post