Μέγκαν: Βαρέθηκε την Αγγλία κι επιστρέφει στην Αμερική

Κατηγορία Πρόσωπα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Youmagazine Newsroom

 

Η Μέγκαν Μαρκλ σχεδιάζει να πάει μόνη της στην Αμερική τον Αύγουστο σε ένα ταξίδι «προσωπικής αναζήτησης», σύμφωνα με το περιοδικό Us Weekly.

Η πρώην Μέγκαν Μαρκλ, νυν δούκισσα του Σάσεξ, θα επισκεφτεί μόνη της την Αμερική για να «συσφίξει τις σχέσεις μεταξύ Ηνωμένων Πολιτειών και Ηνωμένου Βασιλείου». Image: Supplied

ν

ΑΦΟΥ πέτυχε αυτό που ήθελε, να παντρευτεί έναν αληθινό πρίγκιπα και να αποκτήσει τίτλο ευγενείας –εντάξει, μπορεί να μην έγινε πριγκίπισσα όπως επιθυμούσε και να έγινε απλή δούκισσα (αγγλ. duchess, ντάτσες), αλλά και ο Μουσολίνι απλός δούκας (ιταλ. duce, ντούτσε) ήταν– αφού κατάφερε λοιπόν να γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, η πρώην ηθοποιός στη σειρά Suits, Μέγκαν Μαρκλ βαρέθηκε να κάνει παρέα στις συρρικνωμένες μούμιες του μαυσωλείου του Μπάκιγχαμ κι αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα της.
Και δεν έχει άδικο η κοπέλα. Αν εξαιρέσουμε τα παιδιά του Καρόλου και της Νταϊάνας, η βασίλισσα Ελισάβετ είναι 91 ετών, ο Φίλιππος 96, ο Κάρολος 69, ο πρίγκιπας Άντριου 58, η Καμίλλα 70, ο πρεσβύτερος πρίγκιπας Έντουαρντ 82, ο νεώτερος πρίγκιπας Έντουαρντ 54, η πριγκίπισσα Άννα 67, ο πρίγκιπας Μιχαήλ 75, η Σοφία, η σύζυγος του νεώτερου Έντουαρντ, 53 ετών, η Μπιργκίτε, δούκισσα του Γκλόστερ, 71 ετών, ο πρίγκιπας Ρίτσαρντ 73, η πριγκίπισσα του Κεντ επίσης 73, η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα 81, η δούκισσα Κάθριν 85 και μόνο η πριγκίπισσα Ευγενία είναι 28 ετών.
Όλοι μαζί (χωρίς την πριγκίπισσα Ευγενία) φτάνουν τα 1.100 χρόνια! Υπάρχουν μούμιες στην Αίγυπτο που έχουν μικρότερη ηλικία από τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας.
Η ίδια η Μέγκαν, τον επόμενο μήνα (στις 4 Αυγούστου) γίνεται 37 ετών και δεν της απομένει και πολύς χρόνος ακόμη για να γλεντήσει. Ήδη στα μαλλιά της εμφανίστηκαν οι πρώτες πολιές τρίχες.
ν

Η Μέγκαν ανακοίνωσε ότι θα κάνει ένα «προσωπικό» ταξίδι στην Αμερική μόνη της. Image: Supplied
ν

Εκτός από την αρχαιολογία του Μπάκιγχαμ, η Μέγκαν φαίνεται να βαρέθηκε και τον Χάρι. Καλό παιδί, αλλά κάπως κρυόπλαστος. Και δεν ταιριάζουν ζωδιακά. Αυτή είναι μια φιλόδοξη, φλογερή Λιονταρίνα, εκείνος ένας σχολαστικός και επικριτικός Παρθένος.
Ούτε στο κινέζικο ωροσκόπιο ταιριάζουν. Αυτή έχει γεννηθεί σε έτος Πετεινού, εκείνος σε έτος Ποντικού. Μεταξύ τους υπάρχει ασυμφωνία. Παρά τα χαμόγελα μπροστά στον φακό, η κατανόηση απουσιάζει. Η Μέγκαν δέχεται έντονες επικρίσεις, οι καυγάδες είναι συνεχείς, η γαλήνη στο σπίτι ανύπαρκτη. Η δεσποτικότητα και η στάση ανωτερότητας της Μέγκαν υποσκάπτουν την αυτοπεποίθηση του Χάρι και του δημιουργούν αισθήματα ανικανότητας και ανασφάλειας.
Όπως συμβαίνει με πολλά ζευγάρια, σκέφτηκαν να μείνουν για λίγο χώρια μέχρι να δουν πού πάνε τα πράγματα.
ν

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ στην έκθεση που διοργανώθηκε προς τιμήν του Νέλσονα Μαντέλα αυτή την εβδομάδα στο Λονδίνο. Image: Supplied
ν

Όπως αναφέρει το περιοδικό Us Weekly, επικαλούμενο πηγές του Μπάκιγχαμ, θα γίνουν δύο ταξίδια: στις αρχές του 2019, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ θα επισκεφτούν επίσημα την Αμερική, με κύριους σταθμούς της περιοδείας τους το Λος Άντζελες, το Σαν Φρανσίσκο, τη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον.
«Η Μέγκαν ανυπομονεί να ξεναγήσει τον Χάρι στην ιδιαίτερη πατρίδας της και να του δείξει τις ομορφιές και τα επιτεύγματα των Αμερικανών», αποκάλυψε πηγή του παλατιού.
Δεν αποκλείεται μάλιστα να συναντηθούν και με το ζεύγος Ομπάμα.
Πριν όμως από αυτό, η Μέγκαν θα επισκεφτεί solo τις ΗΠΑ σε ένα ταξίδι «προσωπικής αναζήτησης».
Αυτόν τον Αύγουστο, η Μέγκαν θα ταξιδέψει ανεπίσημα στο Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη, για να δει συγγενείς και φίλους, ανέφερε η πηγή.
«Έχουν σχεδιάσει να κάνουν μαζί πολλά άλλα ταξίδια, στην Αυστραλία, στα νησιά Φίτζι και Τόνγκα, στη Νέα Ζηλανδία και αλλού», συμπλήρωσε η πηγή, θέλοντας να διαλύσει τις φήμες ότι το ζευγάρι βρίσκεται στα πρόθυρα χωρισμού, τρεις μόλις μήνες μετά το γάμο τους το Μάιο. Ούτε ταξίδι του μέλιτος δεν κατάφεραν να πάνε…
ν

 


Translate this post