Κοπέλες πηδούν από κτίριο για να μην καούν ζωντανές

Κατηγορία NEWS, Κοινωνία

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Youmagazine Newsroom

 

Viral έχει γίνει ένα βίντεο με έντρομες κοπέλες να πηδούν από το μπαλκόνι μιας σχολής χορού, καθώς το κτίριο άρχισε να κατακλύζεται από φλόγες.

Τα κορίτσια αναγκάζονται να πηδήξουν από τον πρώτο όροφο, καθώς η φωτιά κατακλύζει το στούντιο χορού. Photo: Ilker Kesiktas. Πηγή: YouTube

ν

Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ξέσπασε σε στούντιο χορού στο Edgewater του Νιου Τζέρσυ περίπου στις 19:00 (τοπική ώρα) τη Δευτέρα. Στα πλάνα, τα κορίτσια φαίνονται να κρέμονται από τα κάγκελα, ενώ οι συγκεντρωμένοι τις προτρέπουν να πηδήξουν, υποσχόμενοι ότι θα τις πιάσουν.
Παρά το ότι είχε τοποθετηθεί μια σκάλα και οι παρευρισκόμενοι έφερναν και άλλες, κάποια από τα κορίτσια άρχισαν πανικόβλητα να πηδούν από τον πρώτο όροφο και να πέφτουν στο οδόστρωμα. Τραυματίστηκαν 15 κοπέλες, ευτυχώς καμιά από αυτές σοβαρά.
ν

Αριστερά: Τα κορίτσια κρέμονται από τα κάγκελα του μπαλκονιού και φωνάζουν πανικόβλητα για βοήθεια, ενώ μια κοπέλα πηδά ήδη στο κενό. Δεξιά: Οι σκάλες δεν φτάνουν έως το μπαλκόνι κι εκείνες πηδούν, καθώς η φωτιά τις πλησιάζει. Photo: Ilker Kesiktas. Πηγή: YouTube
ν

Ο Ίλκερ Κεσίκτας (Ilker Kesiktas) που τραβηξε το βίντεο, είπε ότι αυτός κι ένας φίλος του έτρεξαν μέσα με πυροσβεστήρες για να σβήσουν τη φωτιά, αλλά η πυρκαγιά είχε εξαπλωθεί σε όλο το χώρο του ισογείου και στον πρώτο όροφο.
Και ήταν αυτός που κάλεσε την πυροσβεστική υπηρεσία, ενθαρρύνοντας ταυτόχρονα τα κορίτσια να πηδήξουν, καθώς οι σκάλες δεν έφταναν στο ύψος του μπαλκονιού.

ν

ν

Πηγή βίντεο: Ilker Kesiktas

 


Translate this post