Ποια τα δηλητηριασμένα τρόφιμα από αντιεξουσιαστές

Κατηγορία NEWS, Κοινωνία

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Youmagazine Newsroom

 

Με ανάρτησή τους, οι αντιεξουσιαστές ισχυρίζονται ότι δηλητηρίασαν με υδροχλωρικό οξύ προϊόντα στα σούπερ μάρκετ!

ν

ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ χρονιά αντιεξουσιαστές με μήνυμα που ανάρτησαν σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέρουν πως έχουν δηλητηριάσει προϊόντα μεγάλων εταιρειών σε αλυσίδες σούπερ μάρκετ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Παραθέτουν μάλιστα χαρακτηριστικές φωτογραφίες.
Όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα», η προανάκριση για το κείμενο που ανέβηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου και υποστηρίζει ότι δηλητηριάστηκαν προϊόντα ανατέθηκε στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Από τις αστυνομικές Αρχές ενημερώθηκε αμέσως ο ΕΦΕΤ και οι εταιρείες που αναφέρονται στο κείμενο.
Οι αντιεξουσιαστές ονομάζουν το σχέδιό τους «Πράσινη Νέμεσις Πράξη 3» και γράφουν χαρακτηριστικά πως επιλέγουν να κάνουν το συγκεκριμένο «σαμποτάζ» τις ημέρες των εορτών που «χιλιάδες κόσμος αφήνει τον καναπέ για να κάνει τα απαραίτητα ψώνια για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, γεμίζοντας τις κενές υπάρξεις τους με καταναλωτικά σκουπίδια με όμορφα και αστραφτερά περιτυλίγματα».
Την ανακοίνωση υπογράφουν οι «Μαυροπράσινοι Εμπρηστές», ενώ στο κείμενο αναφέρεται επίσης πως «όλο αυτό το πανηγύρι (των εορτών) έχει ως θύματα εκατομμύρια ζωντανά πλάσματα όπου είτε σφάζονται για να φτάσουν στο τραπέζι των ζωντανών/νεκρών είτε στραγγίζονται μέχρι τελευταίας σταγόνας για να ικανοποιήσουν τις γευστικές ανάγκες των καταναλωτών».
Αυτή είναι η τρίτη φορά που οι αντιεξουσιαστές προβαίνουν στη συγκεκριμένη πράξη.
ν

Ποια προϊόντα θεωρούνται δηλητηριασμένα

Ο ΕΦΕΤ σε ανακοίνωσή του καλεί τους καταναλωτές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπως για προληπτικούς λόγους, να μην προβούν στην προμήθεια των κάτωθι προϊόντων ανεξαρτήτως παρτίδας για το χρονικό διάστημα από 20 έως 25 Δεκεμβρίου 2017:
  • Μεμονωμένες συσκευασίες «COCA-COLA» σε πλαστική συσκευασία PET του 1,5 λίτρου.
  • Μεμονωμένες συσκευασίες «COCA-COLA LIGHT» σε πλαστική συσκευασία PET του 1,5 λίτρου.
  • Συσκευασίες «Παριζάκι ΥΦΑΝΤΗΣ» των 350 γρ. και των 500 γρ.
  • Πλήρες Φρέσκο Γάλα ΔΕΛΤΑ του ενός λίτρου σε χάρτινη συσκευασία λευκού και μπλε χρώματος.
Επίσης, καλούνται οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι οποίες διαθέτουν στον τελικό καταναλωτή τα ανωτέρω προϊόντα, να τα απομακρύνουν άμεσα από το χώρο πώλησης.
Να σημειωθεί ότι οι εταιρείες, οι οποίες διακινούν στην ελληνική αγορά τα εν λόγω προϊόντα, έχουν αρχίσει την προληπτική απομάκρυνσή τους από τα ράφια των καταστημάτων.

 


Translate this post