Ένοπλη γυναίκα άνοιξε πυρ στα γραφεία του Youtube

Κατηγορία Κόσμος

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Η ένοπλη φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή της ύστερα από ανταλλαγή πυρών με την αστυνομία. Τέσσερις βαριά τραυματίες, ενώ πανικόβλητοι οι εργαζόμενοι στο Youtube έτρεχαν να σώσουν τη ζωή τους.

Αστυνομικοί έχουν περικυκλώσει τα γραφεία του Youtube στο Σαν Μπρούνο της Καλιφόρνιας. Πηγή: Youtube
ν

ΕΝΟΠΛΗ άνοιξε πυρ στα κεντρικά γραφεία του Youtube, στο Σαν Μπρούνο της Καλιφόρνιας. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τέσσερις βαριά τραυματισμένους, ενώ η ένοπλη γυναίκα φέρεται να αυτοκτόνησε ύστερα από ανταλλαγή πυρών με την αστυνομία.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ακούστηκαν να πέφτουν 10 με 20 πυροβολισμοί. Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα.
Συναγερμός σήμανε στην Καλιφόρνια ύστερα από περιστατικό με πυροβολισμούς στα κεντρικά γραφεία του Youtube στο Σαν Μπρούνο, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για τέσσερις τραυματίες. Ένας εκ των τραυματιών έχει δεχτεί σφαίρα στο στήθος, όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ.
Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι δεν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια.
ν

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ
ν

ν

Όπως μεταδίδει το CNN, δράστης ήταν μια γυναίκα που είναι νεκρή. Αυτό επιβεβαιώθηκε λίγη ώρα αργότερα και από τον αρχηγό της αστυνομίας του Σαν Μπρούνο, Εντ Μπαρμπερίνι, που δήλωσε ότι η άμεση δράση ενημερώθηκε με πολλά τηλεφωνήματα στις 12:46 τοπική ώρα της 3ης Απριλίου και τα πρώτα περιπολικά έφτασαν στο σημείο περίπου δύο λεπτά αργότερα.
Αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του ενόπλου, κάτι που ήταν αρκετά δύσκολο καθώς εκείνη την ώρα εργαζόμενοι εγκατέλειπαν τρέχοντας τα γραφεία. Στην έδρα του Youtube εργάζονται περίπου 1.700 άνθρωποι.
ν


ν


ν


ν

Οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν τραυματία λίγα λεπτά αργότερα ενώ μέσα στο κτίριο εντοπίστηκε και μια νεκρή γυναίκα, που πιθανότατα έβαλε τέλος στη ζωή της.
Στη συνέχεια εντοπίστηκαν άλλοι δύο τραυματίες. 
«Δεν υπάρχουν πληροφορίες για δεύτερο ένοπλο, αλλά ακόμη ελέγχουμε το κτίριο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.
ν


ν

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, αλλά και ασθενοφόρα.
Η αστυνομία ζητά από τους κατοίκους να αποφεύγουν την περιοχή. 
H Google, η μητρική εταιρεία του Youtube, ανακοίνωσε νωρίτερα ότι ερευνάται «πιθανό περιστατικό με πυροβολισμούς», χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες.
ν

Εργαζόμενοι στα κεντρικά γραφεία του Youtube βγαίνουν από το κτίριο με τα χέρια ψηλά – μια γνώριμη εικόνα στη σύγχρονη Αμερική. Image: Supplied
ν

 


Translate this post