«Κόντρα» UFO και αεροπλάνου: ποιος νίκησε (vid)

Κατηγορία Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Δείτε πώς ένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο ξεπερνά ένα αεροσκάφος τζετ, αναπτύσσοντας ταχύτητα πάνω από 900 χλμ./ώρα.

Στη μεταξύ τους «κόντρα», το UFO, αν και βρισκόταν πολύ πίσω από το αεριωθούμενο, το έφτασε και το ξεπέρασε με άνεση. Πηγή: Youtube

ν

ΑΙΣΘΗΣΗ έχει προκαλέσει ένα βίντεο στο Youtube που δείχνει τον “ανταγωνισμό” δύο αεροσκαφών, ενός επιβατικού της Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ και ενός άλλου σκάφους η ταυτότητα του οποίου παραμένει άγνωστη.
Από το σχήμα του, πάντως, όπως δείχνει η μεγέθυνση της εικόνας, φαίνεται να μην προέρχεται από τον δικό μας κόσμο, καθώς είναι το αντίθετο αυτού που ονομάζεται αεροδυναμικός σχεδιασμός.
Το περιστατικό συνέβη στις 21 Απριλίου 2016 στις 7:00 το απόγευμα, αλλά το βίντεο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο πρόσφατα.
Το άτομο που τράβηξε το βίντεο, είπε ότι διάβαζε στο σπίτι του στο Λίνκολν του Νιου Χάμσαϊρ, όταν παρατήρησε ένα παράξενο αντικείμενο να κινείται κατά μήκος του λευκού ίχνους από τα εξερχόμενα αέρια του αεροπλάνου που πετούσε εκείνη τη στιγμή στον ουρανό.

ν

ν

«Στην περιοχή μας πετούν συχνά μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα, με τους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας να κάνουν εκπαιδευτικές ασκήσεις γύρω από το βουνά που υπάρχουν εδώ».
«Αεροσκάφη τζετ και ελικόπτερα είναι κάτι σύνηθες και μου αρέσει να τα βλέπω να πετούν».
«Στην περίπτωση αυτή, νόμισα ότι ήταν κάποιο πειραματικό αεροπλάνο και άρχισα να το κινηματογραφώ. Ωστόσο, δεν νομίζω ότι ήταν κάτι τέτοιο. Έμοιαζε περισσότερο με… πιατάκι που κυνηγούσε το αεροπλάνο».
ν

Το άγνωστο σκάφος αν και βρισκόταν πολύ πίσω, τελικά κέρδισε το αεριωθούμενο. Πηγή: Youtube
ν

Κάποιοι από τους χρήστες του Youtube είπαν ότι πρόκειται για δύο αεροπλάνα που πετούν σε διαφορετικά ύψη, με το ένα μόνο να δημιουργεί νεφικό ίχνος από τα εξερχόμενα αέρια, όπως συμβαίνει όταν πετά κανείς στα 26.000 πόδια.
Όπως είπε ο κάτοικος που τράβηξε το βίντεο, λίγη ώρα αργότερα είδε τρία μαχητικά και ένα ελικόπτερο να πηγαίνουν προς την ίδια κατεύθυνση, κυνηγώντας κατά τη γνώμη του το άγνωστο σκάφος.
 

 


Translate this post