Το μυστηριώδες κόκκινο “Χ” στους χάρτες της Google

Κατηγορία MAGAZINE, Σύγχρονα Μυστήρια

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Στον χάρτη της Ανταρκτικής, κάποιος από τη Google έχει σημαδέψει μια τοποθεσία με ένα πελώριο κόκκινο “Χ”, σαν να θέλει να πει ότι εκεί κρύβεται κάποιο μυστικό.

Το μυστηριώδες “Χ” όπως εμφανίζεται στους χάρτες του Google Earth. Πηγή: YouTube
ν

ΟΠΩΣ οι φωτογραφίες της NASA από τον Άρη, έτσι και οι δορυφορικές φωτογραφίες της Google αποτελούν γόνιμο έδαφος για τις έρευνες των θιασωτών του μυστηρίου, οι οποίοι ανακαλύπτουν κατά διαστήματα «θησαυρούς» παραδοξότητας, άλλους εύκολο να εξηγηθούν και άλλους ανεξήγητους.
Η τελευταία πάντως ανακάλυψη περιβάλλεται από έναν «αέρα» μυστηρίου, καθώς δεν έχει δοθεί καμία εξήγηση από τη μεγαλύτερη εταιρεία διαδικτυακών υπηρεσιών.
Ο χάρτης της Ανταρκτικής έχει σημαδευτεί με ένα πελώριο επίμηκες κόκκινο “Χ”, η μύτη του οποίου δείχνει ένα συγκεκριμένο σημείο δίπλα από τη θέση όπου βρίσκεται ο νότιος γεωγραφικός πόλος.
Οι ερευνητές εικάζουν ότι κάποιος μέσα από τη Google θέλησε με αυτό τον τρόπο να τραβήξει την προσοχή μας ότι στο σημείο εκείνο βρίσκεται κάποιο μυστικό κρυμμένο κάτω από το παγωμένο έδαφος.
Το μυστηριώδες “Χ” εμφανίζεται όταν κάποιος επισκεφθεί στο Google Earth την Ανταρκτική και ενεργοποιήσει τη ρύθμιση καιρού στην οθόνη.
Κάνοντας μεγέθυνση, το μυστηριώδες “Χ” φαίνεται να δείχνει απευθείας σε ένα συγκεκριμένο σημείο της Ανταρκτικής.
ν

Το σημείο που δείχνει η κορυφή του μυστηριώδους “Χ”. Το τι ακριβώς υπάρχει σε αυτό το σημείο παραμένει αδιευκρίνιστο. Πηγή: YouTube
ν

Το θέμα ήρθε στην επιφάνεια από ένα βίντεο που δημοσίευσε στο YouTube η ομάδα του Conspiracy Depot που έκανε και την ανακάλυψη.
Ωστόσο στο βίντεο (που δημοσιεύεται στο τέλος του άρθρου) δεν δίνεται κάποια εξήγηση σχετικά με τι θα έκανε έναν υπάλληλο της Google να αποφασίσει να μας προειδοποιήσει με αυτόν τον τρόπο.
Τι υπάρχει θαμμένο εκεί; Κάποιος θησαυρός των Ναζί; Πυρηνικά όπλα; Σκάφη των εξωγήινων; Φαίνεται ότι δεν θα μάθουμε ποτέ.
Πρόσφατα άλλο ένα βίντεο έγινε viral παρουσιάζοντας μια φωτογραφία από τους χάρτες της Google που υποτίθεται ότι το σημείο συντριβής ενός UFO πενήντα μέτρων σε έναν παγετώνα της νήσου της Νότιας Γεωργία στην Ανταρκτική.
Όπως όμως αποκάλυψε το περιοδικό Forbes, επρόκειτο για τμήμα μιας μεγαλύτερης αεροφωτογραφίας του Google Earth, η οποία δείχνει μια μάζα χιονιού που μετακινήθηκε σε μια πλαγιά, από την πτώση ενδεχομένως ενός βράχου ή εξαιτίας μιας χιονοστιβάδας.
Η Γη έχει πολλά μυστήρια, αλλά ο ενθουσιασμός κάνει ορισμένες φορές τους κυνηγούς του αγνώστου να δίνουν τη δική τους ερμηνεία ακόμη και σε πράγματα που είναι εύκολο να εξηγηθούν.

ν

ν

 


Translate this post