Πώς να βρεις τον έρωτα αυτή τη χρονιά

Κατηγορία Σχέσεις & Σεξ

ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Posted by Youmagazine Staff

 

Όποιο κι αν είναι το ερωτικό σου παρελθόν, αν ψάχνεις για έναν καινούριο έρωτα, ακολούθησε αυτά τα δέκα εύκολα βήματα για να βρεις ξανά την αγάπη, που εμπνέει το πάθος, τη δημιουργικότητα και γλυκαίνει την καρδιά.

ν

ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ μιας νέας χρονιάς είναι πάντα μια καλή ευκαιρία ν’ αφήσεις πίσω το παρελθόν και να βάλεις στόχο  να αποκτήσεις αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου.  Αν αυτό που επιθυμείς πάνω απ’ όλα είναι να βρεις σύντροφο, πάρε χαρτί και μολύβι και χάραξε την πορεία σου! Δεν χρειάζεται να έχεις σαγηνευτικές ικανότητες, μόνο τη διάθεση να αλλάξεις και να κάνεις τα πράγματα καλύτερα για σένα αυτή τη χρονιά.
ν

Στρατηγικό σχέδιο για να βρω τον έρωτα

1. Αυτή τη χρονιά βρίσκω τον έρωτα της ζωής μου. Θα βάλω τον στόχο αυτόν πάνω από την κοινωνική μου ζωή, πάνω και απ’ τη δουλειά μου ακόμα. Θα βρίσκω τουλάχιστον δύο βράδια μέσα στην εβδομάδα για να βγαίνω έξω σε ραντεβού ή με φίλους. Το λέω και το κάνω.
2. Αλλάζω τη στάση μου απέναντι στον έρωτα και τις σχέσεις. Υπάρχουν και καλά παιδιά και ένα από αυτά είναι το μελλοντικό ταίρι μου. Πρέπει μόνο να ανοίξω τα μάτια μου και να διώξω τις προκαταλήψεις. Μπορεί να έχω πληγωθεί στο παρελθόν και η λογική λέει να αποκοπώ από όλους και να μην προσπαθήσω ξανά, αλλά το τραύμα μέσα μου δεν κλείνει και η μοναξιά το κάνει χειρότερο.
3. Το σπίτι δεν είναι το παν στη ζωή μου. Δεν μπορώ να μένω για πάντα κλεισμένη μέσα στο σπίτι μόνο και μόνο επειδή νιώθω άνετα σ’ αυτό. Όσο κουρασμένη κι αν είμαι, όσο κι αν βαριέμαι, όσο κι αν με έχει πιάσει κατάθλιψη, θα σηκωθώ, θα ετοιμαστώ και θα βγω έξω σε ραντεβού, συναντήσεις με φίλους, πάρτι και κοινωνικές εκδηλώσεις.
4. Χαμογελώ και πιάνω κουβέντα ακόμη και με ανθρώπους που δεν γνωρίζω. Είμαι θετική, άνετη και εκπέμπω ζωντάνια και θετική ενέργεια. Είμαι πρόθυμη να γνωρίσω ανθρώπους, να μιλήσω μαζί τους και να ακούσω αυτά που έχουν να πουν. Αφήνω το κινητό στη τσάντα μου και επικοινωνώ εκείνη τη στιγμή με τα άτομα που έχω μπροστά μου.
5. Αφήνω τους φόβους μου στην πόρτα. Έχω ακούσει πολλούς να λένε ότι δεν θα ανοιχτούν στον άλλον επειδή δεν θέλουν να ξαναγίνει η καρδιά τους κομμάτια. Όποιος όμως φοβάται μήπως τραυματιστεί, είναι βέβαιο ότι θα τραυματιστεί! Το ξέρω, γι’ αυτό αφήνω ελεύθερο τον εαυτό μου να ενεργήσει όπως πραγματικά είναι.
ν

ν

6. Ξεπερνώ την ιδέα του «ιδανικού άνδρα». Δεν ξέρω καν αν υπάρχει κάτι τέτοιο. Αντί να ψάχνω για τον «κύριο τέλειο» θα αφήσω το ένστικτο να με οδηγήσει και να μου υποδείξει αυτόν που μου ταιριάζει αληθινά.
7. Ξεπερνώ το άγχος όταν βγαίνω ραντεβού. Είμαι άνετη γιατί ξέρω ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν πάντα όπως τα περιμένουμε. Μπορεί να μη βρω σύντροφο, αλλά μπορεί να αποκτήσω ένα νέο φίλο. Κάθε ραντεβού που βγαίνω με προετοιμάζει για το επόμενο και με μαθαίνει να είμαι κάθε φορά καλύτερη.
8. Είμαι πάντα φρέσκια και νέα σε κάθε ραντεβού. Όταν βγαίνω από το σπίτι και πηγαίνω να συναντήσω κάποιον, αφήνω πίσω μου αρνητικές διαθέσεις, αποτυχημένες σχέσεις και προκαταλήψεις. Δεν φορτώνω ποτέ το καινούριο που πάω να κάνω με τα κατάλοιπα του παρελθόντος.
9. Δεν παίρνω τα πράγματα προσωπικά. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Στο κάτω της γραφής, ο καθένας έχει τα δικά του γούστα. Δεν μπορώ να ξέρω τι ψάχνει ο καθένας, αλλά δεν πρόκειται να στεναχωρηθώ αν ψάχνει κάτι διαφορετικό από μένα. Ο άνδρας που μου ταιριάζει., θα με αναγνωρίσει και θα είναι τρελός για μένα!
10. Δεν το βάζω κάτω. Επειδή μερικά ραντεβού ήταν απογοητευτικά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα βρω ποτέ αυτό που ψάχνω. Ξέρω ότι με περιμένει μια υπέροχη σχέση με έναν άνθρωπο που με καταλαβαίνει και αισθάνομαι όμορφα μαζί του. Είναι θέμα χρόνου και αυτή τη χρονιά θα γίνει πραγματικότητα.

 


Translate this post