Οι γιάντρες της ευημερίας και του πλούτου (slideshow)

Κατηγορία Wellbeing

ΓΙΑΝΤΡΑ-ΜΑΝΤΑΛΕΣ

Posted by Youmagazine Staff

 

Επιλέξτε τη γιάντρα που σας ταιριάζει καλύτερα για να αποκτήσετε αφθονία, ευημερία και πλούτο στη ζωή σας. Οι γιάντρες-μάνταλες ενισχύουν επίσης την ενέργειά σας.


v
Ο ναός Sringeri, κοντά στο Μπανγκαλόρ στην Ινδία, είναι φτιαγμένος σύμφωνα με τη Σρι Γιάντρα.
v

v
Η ΓΙΑΝΤΡΑ είναι η οπτική έκφραση ενός μάντρα ή αλλιώς μιας θετικής φράσης που σαν σκοπό έχει να χαρίσει ευτυχία και ευημερία στον άνθρωπο. Όταν χρησιμοποιείται σε μάνταλες, η γιάντρα παίρνει τη μορφή ενός γεωμετρικού σχεδίου – συνήθως ενός κύκλου μέσα σε ένα τετράγωνο – το οποίο θεωρείται σαν την ενσωμάτωση μιας συγκεκριμένης θεότητας.
Η μάνταλα που σημαίνει κυριολεκτικά κύκλος και θεωρείται ιερή, επιτρέπει στον ενδιαφερόμενο να μεταφερθεί σε μια υψηλότερη ενεργειακή κατάσταση.
Με αυτά τα δεδομένα, μια γιάντρα-μάνταλα μπορεί να θεωρηθεί ως μια γεωμετρική ενσάρκωση μιας ινδουιστικής θεότητας που περιβάλλεται από έναν ιερό κύκλο. Μια τέτοια ενσάρκωση λέγεται ότι προκαλεί την επίγνωσή μας και μας βοηθά να αποκτήσουμε όλα τα υλικά και πνευματικά οφέλη που σχετίζονται με τη συγκεκριμένη θεότητα.
Υπάρχουν διάφορες γιάντρες-μάνταλες που σχετίζονται με διαφορετικές θεότητες και ενέργειες. Επιλέγοντας αυτές που σας εκφράζουν καλύτερα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα δώρα τους.
v

Διαλογισμός πάνω σε γιάντρα-μάνταλα

Επιλέξτε μια γιάντρα-μάνταλα που ταιριάζει με την επιθυμία σας. Πρέπει να γνωρίζετε την έννοια της γιάντρα που έχετε επιλέξει ή να ορίσετε το δικό σας νόημα πριν τη χρησιμοποιήσετε για διαλογισμό.
Μόλις αποκτήσετε ξεκάθαρη πρόθεση, μπορείτε να αρχίσετε να επικεντρώνεστε στη γιάντρα. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να απορροφηθεί από τα σχέδια και αφήστε το μυαλό σας να περιπλανηθεί στα σύμβολά της. Αν το μυαλό σας αρχίσει να κάνει τις συνηθισμένες, καθημερινές σκέψεις, απλά φέρτε ξανά την προσοχή σας πάνω στα σχέδια της γιάντρα.
Καθώς αρχίζετε να «βυθίζεστε» στη γιάντρα, θα αποκτήσετε μια ανάλαφρη αίσθηση και πιθανόν να προκύψουν διαισθητικές σκέψεις. Χαλαρώστε και αφήστε τις σκέψεις και τα συναισθήματα να έρθουν σε εσάς.
O καθένας βιώνει διαφορετικά συναισθήματα. Αλλά εάν διατηρείτε μια ανάλαφρη στάση, ενώ εστιάζεστε στη γιάντρα, έχετε προφανώς επιτύχει το στόχο της άσκησης αυτής. Με το τέλος του διαλογισμού, θα πρέπει να υπάρχει μέσα σας απόλυτη σαφήνεια σχετικά με την πρόθεση ή τον σκοπό σας.
v
v
Ο Χρυσαετός φέρνει δύναμη και υλικό πλούτο, ενώ τα μενταγιόν-μάνταλες ενισχύουν τα οικονομικά και την καλή τύχη.
ν
1. Sri Yantra, η μάνταλα του υλικού και πνευματικού πλούτου
2. Μάνταλα ενίσχυσης οικονομικών, υγείας και σχέσεων
3. Μενταγιόν ρουντράκσα του Σίβα για υγεία
4. Οργονίτης για θετική ενέργεια
5. Μενταγιόν προστασίας των 9 πλανητών
6. Μάνταλα «ασταντάντου» 8 μετάλλων για πλούτο
7. Μάνταλα «ασταντάτου» 8 μετάλλων για καλοτυχία
v

Γιάντρα – μάνταλες για πλούτο και καλοτυχία

Previous Image
Next Image

info heading

info content


v
Αποκλειστική διάθεση ΑΙΩΝΙΟΣ ΗΝΙΟΧΟΣ Σόλωνος 97, τηλ. 210-3830920
v

Οι γιάντρες αναλυτικά

ν
Γιάντρα Χάνουμαν για προστασία από ατυχήματα και κλοπές

Ο Xάνουμαν είναι το σύμβολο της δύναμης και της ανιδιοτελούς αφοσίωσης. Αναφέρεται στα μεγαλύτερα έπη της Iνδουιστικής παράδοσης, όπως η Ραμαγιάνα, η Μαχαμπαράτα και άλλες Πουράνες, σαν μια ανίκητη δύναμη. Aυτός είναι ο λόγος που η γιάντρα του Xάνουμαν χαρίζει ψυχικές και σωματικές δυνάμεις και προστασία από όλα τα κακά.
Ο Χάνουμαν κυβερνάει τους πλανήτες Άρη και Κρόνο. Όσοι έχουν αρνητικές επιρροές στο γενέθλιο χάρτη τους από τους δύο αυτούς πλανήτες θα ωφεληθούν πολύ από τη γιάντρα του Xάνουμαν.
Tέλος, η γιάντρα αυτή φέρνει ευνοϊκούς κραδασμούς σε όσους ασχολούνται με τη θεραπεία.
v

Γιάντρα Ερμή για εμπόριο και επικοινωνία

Η γιάντρα του Ερμή βοηθά στη γνώση και τη δημιουργικότητα και καθώς ο Ερμής συμβολίζει τη νοημοσύνη και την ομιλία μπορεί να τοποθετηθεί στο δυτικό τμήμα του σπιτιού για να ενισχύσει τις αρετές αυτές. Ο Ερμής βέβαια επηρεάζει άμεσα το εμπόριο και τις επιχειρήσεις. Έτσι, οι επιχειρηματίες μπορούν να χρησιμοποιούν αυτή τη γιάντρα για να έχουν ευνοϊκά αποτελέσματα στο εμπόριο και σε όλες τις δραστηριότητές τους. Οι μαθητές και όσοι ασχολούνται με συγγραφή και εκδόσεις ωφελούνται επίσης από τη γιάντρα του Ερμή.
v
v

Γιάντρα των 9 πλανητών
H γιάντρα των 9 πλανητών διορθώνει τις αρνητικές επιδράσεις των πλανητών, αποτρέπει τα εμπόδια της ζωής και φέρνει μεγάλη ευδαιμονία και επιτυχία στη ζωή. Όποιος υποφέρει από τις κακές επιπτώσεις των πλανητών στο προσωπικό του γενέθλιο χάρτη μπορεί να επιλέξει αυτή τη γιάντρα για να αποκτήσει καλύτερες προοπτικές. Το άτομο που πάσχει από κακοτυχίες, απώλειες ή αποτυχία στη δουλειά ή στη ζωή θα έχει μεγάλο όφελος από αυτήν. H ενέργιεα της γιάντρα επικεντρώνεται κυρίως στην άρση των εμποδίων που προκαλούνται από τους εννέα πλανήτες, ενώ αποτελεί εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν μια ευτυχισμένη, συζυγική ζωή.
v

Γιάντρα Λάξμι-Γκανές για διάλυση εμποδίων και πλούτο

Η Λάξμι είναι η θεά της καλής τύχης, του πλούτου και της ευημερίας. Επειδή όμως ο πλούτος δεν έρχεται από μόνος του, χρειάζεται και γνώση, η οποία είναι η βάση του πλούτου και της αληθινής απόλαυσης. Στην ινδουιστική παράδοση, εκτός από πλούτο και γνώση, κανείς χρειάζεται και απογόνους. Γι’ αυτό και οι τρεις αιώνιες πλευρές της Θεάς Μητέρας είναι αυτές της γνώσης, του πλούτου και της αναπαραγωγής που εκπροσωπούνται από την Σαρασβάτι, την Λάξμι και την Παρβάτι και παίζουν σημαντικό ρόλο στον ινδουιστικό τρόπο ζωής. Η Λάξμι δεν αντιπροσωπεύει μόνο τον υλικό πλούτο αλλά και τον πνευματικό. Λατρεύεται επίσης για αφθονία στο θάρρος, τη γνώση, τη δύναμη, τη νίκη, τους απογόνους, την εκπαίδευση κλπ.
Στη μάνταλα αυτή, η ευεργετική επιρροή της Λάξμι ενισχύεται από τον  Γκανέσα, μία από τις πιο γνωστές και αγαπημένες θεότητες στο ινδουιστικό πάνθεον. Ο Γκανέσα είναι ο θεός της καλής τύχης και παρέχει ευημερία και επιτυχία. Είναι αυτός που φέρνει επιτυχία στο ξεκίνημα και απομακρύνει τα εμπόδια από το δρόμο στα εγχειρήματα των ανθρώπων. Σύμφωνα με την παράδοση, παρόλα αυτά, είναι αυτός που τοποθετεί επίσης εμπόδια στο δρόμο εκείνων που πρέπει να ελέγξουν την πορεία τους. Παρέχει επίσης ηρεμία, μεγαλοπρέπεια, σοφία και δύναμη.
v

Γιάντρα Κούμπερ για αφθονία

Σύμφωνα με τους ινδουιστικούς θρύλους, ο Kούμπερ είναι ο ουράνιος τραπεζίτης και ο θεός των Γιάκσας, μιας εξωτικής φυλής ημίθεων όντων που φυλάσσουν τον πλούτο της γης. Έτσι, η γιάντρα του Kούμπερ φέρνει χρήματα, υλικές ανέσεις και επιτυχία.
Παράλληλα, αναζωογονεί το μυαλό και την ψυχή με θετικά κύματα ενέργειας. H γιάντρα του Kούμπερ προσελκύει τεράστια ποσά θετικής ενέργειας, φέρνοντας πλούτο, ευημερία, επιτυχία και καλή τύχη σε όλες τις πτυχές της ζωής. Πιστεύεται επίσης ότι αποτρέπει την κακή τύχη.
Μπορεί να τοποθετηθεί στο σπίτι, στο γραφείο ή ακόμα και εκεί όπου φυλάσσετε τα χρήματά σας.
v

Γιάντρα Δία για πλούτο και αφθονία

Σύμφωνα με το ινδικό σύστημα χωροθεσίας Βάστου Σαστρά, ο Δίας βρίσκεται στην βορειοανατολική κατεύθυνση του σπιτιού, εκεί όπου βρίσκεται και η κεφαλή του σώματος του Vastu Purusha. O Δίας παρέχει απεριόριστη ενέργεια για να διατηρούμε μια θετική στάση μέσα μας αλλά και προς το περιβάλλον μας. Τότε, έχουμε αρμονία στο χώρο, αλλά και στο μυαλό και την ψυχή μας. Η γιάντρα του Δία συνδέεται άμεσα με τις αρχές της ανάπτυξης, της επέκτασης, της ευημερίας και της καλής τύχης.
v

Γιάντρα Ραχού για προστασία στα Νοτιοδυτικά

O Pαχού είναι ο ανερχόμενος Δεσμός της Σελήνης, το σημείο εκείνο δηλαδή όπου τέμνονται οι τροχιές του Ήλιου και της Σελήνης. H θεότητα του αστρικού αυτού σημείου αναφέρεται σαν Pαχού και σύμφωνα με τη Βεδική αστρολογία αν είναι τοποθετημένη δυσμενώς στο γενέθλιο χάρτη σας, μπορεί να προκαλέσει σωματικές ασθένειες, ατυχήματα ή εμπόδια στην επίτευξη των στόχων σας.
H γιάντρα του Pαχού βοηθά στην πρόληψη όλων αυτών των κακών, στην προστασία από κρυφούς εχθρούς, από λανθασμένη διάγνωση ασθενειών, από εξαπάτηση και από αρνητικές ενέργειες. Μπορεί να τοποθετηθεί στη νοτιοδυτική κατεύθυνση του σπιτιού για προστασία και πρόληψη.
v

Γιάντρα Ήλιου για υγεία και δημιουργικότητα

Ο Ήλιος είναι από τα πιο ισχυρά σύμβολα για τη ζωή, την υγεία, την ευτυχία και τον πλούτο. Αντιπροσωπεύει το σύμπαν και αυτή καθεαυτή τη ζωή, καθώς είναι αυτός που υποστηρίζει την ανάπτυξη και διατηρεί τη ζωή στον πλανήτη.
Η γιάντρα του Ήλιου θα σας κάνει πιο δημιουργικούς και ικανούς στην επίλυση προβλημάτων. Παρέχει την πρόσθετη ενέργεια που χρειάζεστε για να είστε θετικοί και ευτυχισμένοι. Είναι η ιδανική γιάντρα για φυσική ενέργεια και θεραπεία. Είναι μια απίστευτα ισχυρή φυσική πηγή ενέργειας που χαρίζει σωματική και πνευματική δύναμη.
v

Σρι Γιάντρα, το βασιλικό για καλοτυχία σε όλους τους τομείς

Η Σρι Γιάντρα είναι μία από τις πιο ευοίωνες, σημαντικές και ισχυρές γιάντρες και είναι σίγουρα η απάντηση σε όλα τα προβλήματα και την αρνητικότητα που υπάρχει στη ζωή σας. Έχει αυτή την ανεξήγητη δύναμη να εκπληρώνει όλες τις επιθυμίες σας και να αλλάζει τη ζωή σας προς το καλύτερο. Φέρνει υλικό και πνευματικό πλούτο, γαλήνη και αρμονία. Εξομαλύνει τις αρνητικές ενέργειες του χώρου και εξαφανίζει τα εμπόδια που εμφανίζονται στο δρόμο σας.
v

Γιάντρα Βάστου για διόρθωση της χωροθεσίας του σπιτιού

Η γιάντρα Βάστου βοηθά στην απομάκρυνση όλων των αρνητικών ενεργειών που υπάρχουν σε ένα χώρο, είτε πρόκειται για κατοικία είτε για τον χώρο εργασίας σας. Συνήθως, υπάρχουν ορισμένα εγγενή σφάλματα σχετικά με την κατεύθυνση, την τοποθεσία και την κατάσταση ενός κτιρίου, τα οποία καλείται να διορθώσει η μέθοδος χωροθεσίας Βάστου Σαστρά.
Η γιάντρα Βάστου δεν βοηθά μόνο να θεραπευτούν όλα τα εγγενή λάθη, αλλά παράλληλα απομακρύνει τις κακές επιδράσεις τους, ενισχύοντας τα θετικά αποτελέσματα του Βάστου. Οποιοσδήποτε χώρος, είτε είναι σπίτι, εμπορική βάση ή βιομηχανική εγκατάσταση, είναι χτισμένος σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές του Βάστου Σαστρά είναι σίγουρο ότι θα φέρει στον ιδιοκτήτη υγεία, πλούτο, ευημερία και ευτυχία.
v

Γιάντρα Μπαγκλαμούκι για προστασία από αρνητική ενέργεια

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα λόγω των αντιπάλων ή των εχθρών σας ή αντιμετωπίζετε αγωγές και δικαστικές μάχες, τότε η γιάντρα Μπαγκλαμούκι μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από όλες αυτές τις δυσκολίες.  Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η θεά Μπαγκλαμούκι βοηθά στην απόκτηση υπεροχής πάνω στους εχθρούς. Η γιάντρα της προσφέρει επίσης προστασία από ατυχήματα, εκδορές και ουλές.
v

Γιάντρα Πούρνα Λάξμι για ενίσχυση όλων των ειδών πλούτου

Πούρνα (purna) σημαίνει ολοκλήρωση και σε συνδυασμό με τη θεά Λάξμι, η γιάντρα αυτή παρέχει ευημερία, τύχη και πλούτο, τόσο υλικών όσο και πνευματικών αγαθών στον υπέρτατο βαθμό. Η θεά Λάξμι αντιπροσωπεύει όχι μόνο την υλική αφθονία αλλά και την αφθονία σε γενναιότητα, επιτυχία, θάρρος, απογόνους, αρμονία, ομορφιά και πνευματική ευτυχία.
v

Τις Γιάντρες-Μάνταλες θα τις βρείτε αποκλειστικά στο κατάστημα ΑΙΩΝΙΟΣ ΗΝΙΟΧΟΣ, Σόλωνος 97, Αθήνα 106 78, τηλ.: 210-3830920.

v


Translate this post