Πρώτα παραιτήθηκε κι έπειτα αφαίρεσε τη ζωή του

Κατηγορία Κοινωνία

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Youmagazine Newsroom

 

Ένας διευθυντής Γυμνασίου υπέγραψε πρώτα την επιστολή παραίτησής του κι έπειτα έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο διευθυντής του Γυμνασίου στο Κέρμπιβιλ του Τέξας, Ντένις Ρηβς. Image: Supplied
ν
ΤΥΠΙΚΟΣ έως το τέλος, ένας δημοφιλής διευθυντής Γυμνασίου και πατέρας δύο παιδιών, υπέβαλε πρώτα την παραίτησή του και στη συνέχεια πήγε στο χώρο στάθμευσης των αυτοκινήτων όπου αυτοπυροβολήθηκε.
Το παράξενο περιστατικό συνέβη στο Κέρμπιβιλ του Τέξας. Όπως αναφέρει η New York Post, ο Ντένις Ρηβς, 45 ετών, συναντήθηκε την Τρίτη το απόγευμα με τους διοικητικούς υπαλλήλους του Γυμνασίου, στους οποίους υπέβαλε την παραίτησή του.
Μετά τη συνάντηση, ο Ρηβς περπάτησε μέχρι το αυτοκίνητό του στο χώρο στάθμευσης του σχολείου, όπου αυτοκτόνησε.
Ο επιθεωρητής Τόμι Γουόλις, ο οποίος ήταν στη συνάντηση, είδε από το παράθυρο τον Ρηβς να αυτοκτονεί και κάλεσε την αστυνομία.
ν


ν

Σύμφωνα με τον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, η αστυνομία βρήκε τον διευθυντή νεκρό μέσα στο αυτοκίνητό του, με τη μηχανή αναμμένη και το πόδι του πάνω στο φρένο. Δεν υπήρχε κάποιο σημείωμα ούτε κάποια άλλη ένδειξη ότι σκόπευε να βάλει τέλος στη ζωή του.
Η συνάντηση των διοικητικών με τον διευθυντή του σχολείου είχε προγραμματιστεί για να συζητήσουν για τα θερινά τμήματα και το διδακτικό προσωπικό.
Ο γαμπρός του Ρηβς είπε στη New York Post ότι ο Ρηβς ήταν πολύ ευχαριστημένος σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς και ότι είχε πολλά πράγματα να κάνει.
«Δεν υπήρχε τίποτα που να δείχνει ότι σκόπευε να αφαιρέσει τη ζωή του».
Πρόσθεσε ότι ο Ρηβς δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα ούτε είχε ποτέ στο παρελθόν παρουσιάσει σημάδια ψυχικής διαταραχής ή κατάθλιψης.
ν
Ο διευθυντής Ρηβς ήταν δημοφιλής και αγαπητός σε όλους και ο θάνατός του ανεξήγητος. Image: Supplied
ν
«Έχουμε πάθει σοκ. Όλοι αγαπούσαν τον Ντένις. Ήταν σπουδαίος τύπος. Τα τελευταία χρόνια ανακηρυσσόταν πολίτης της χρονιάς στο Κέρμπιβιλ. Οι καθηγητές τον αγαπούσαν και τα παιδιά τον λάτρευαν».
Ο Ρηβς έκλεινε φέτος τρία χρόνια σαν διευθυντής Γυμνασίου στο Κέρμπιβιλ. Είχε χόμπι το κυνήγι και συχνά έκανε κάμπινγκ με τη σύζυγό του και τα δυο τους παιδιά. Συνόδευε τους γιους του στην ποδοσφαιρική ομάδα στην οποία έπαιζαν και ήταν ερασιτέχνης ξυλουργός με ειδίκευση στην αποκατάσταση παλαιών επίπλων.

 


Translate this post