Έμαθε για το θάνατο του άντρα της παρουσιάζοντας την είδηση

Κατηγορία Κοινωνία

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Βίντεο με την παρουσιάστρια που έμαθε για το θάνατο του συζύγου της την ώρα που έλεγε την σχετική είδηση.

Την ώρα που παρουσίαζε το δελτίο ειδήσεων, η Supreet Kaur μετέδωσε και την είδηση που αφορούσε το θάνατο του συζύγου της σε δυστύχημα. Πηγή: Youtube
v
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ της μοίρας. Μια 28χρονη Ινδή τηλεπαρουσιάστρια, πληροφορήθηκε χθες το πρωί, την ώρα που μετέδιδε το δελτίο ειδήσεων, ότι ο σύζυγός της είχε σκοτωθεί σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.
Το έμαθε διαβάζοντας την σχετική είδηση στο «ότοκιου», το μηχάνημα δηλαδή που χρησιμοποιούν οι παρουσιαστές της τηλεόρασης για να διαβάζουν τις ειδήσεις.
Ταυτόχρονα εκείνη την ώρα υπήρχε ζωντανή επικοινωνία με ανταποκριτή του σταθμού που είχε σπεύσει στον τόπο του δυστυχήματος και περιέγραφε την κατάσταση.
Η Supreet Kaur, που μετέδιδε τις ειδήσεις για το κανάλι IBC24 της Ινδίας, κατάφερε με κάποιο τρόπο να διατηρήσει την ψυχραιμία της ως δημοσιογράφος, δίνοντας στο κοινό όλες τις μακάβριες λεπτομέρειες σχετικά με το δυστύχημα.
Ο ανταποκριτής δεν ανέφερε ονόματα, λέγοντας μόνο ότι τρεις από τους πέντε επιβάτες του αυτοκινήτου ήταν νεκροί, μεταξύ των οποίων και ο οδηγός του οχήματος.
Αλλά υπήρχαν αρκετά στοιχεία από τα οποία η 28χρονη παρουσιάστρια μπόρεσε να συνειδητοποιήσει ότι ο σύζυγός της, Harsad Kawade, ήταν ένας από αυτούς που είχαν σκοτωθεί.
Γνώριζε ότι εκείνη την ώρα εκείνος ταξίδευε με ένα Renault Duster, το οποίο οδηγούσε, στον συγκεκριμένο δρόμο που έγινε το δυστύχημα, μαζί με μια παρέα φίλων.
Παρ’ όλα αυτά συνέχισε να μεταδίδει ειδήσεις για τα επόμενα 10 λεπτά.
Και μόνο όταν τελείωσε το δελτίο ξέσπασε σε λυγμούς, όπως αναφέρει η εφημερίδα Hindustan Times.
ν


ν

Βγαίνοντας από το στούντιο, η γενναία, όπως την χαρακτήρισαν οι συνάδελφοί της, δημοσιογράφος άρχισε να καλεί τους συγγενείς της.
Η 28χρονη είχε παντρευτεί μόλις ένα χρόνο πριν και είχε αποκτήσει μια κορούλα.
Αν και σε κατάσταση σοκ, έφυγε από το στούντιο και κατευθύνθηκε προς την περιοχή του δυστυχήματος.
Οι δύο επιζήσαντες έφεραν σοβαρά τραύματα, καθώς το αυτοκίνητό τους βγήκε εκτός πορείας έχοντας χτυπηθεί από πίσω από ένα άλλο αυτοκίνητο.

 


Translate this post