Ο Τζέιμς Κόρντεν τραγουδά με τον Τζορτζ Μάικλ (vid)

Κατηγορία Music Corner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Posted by Youmagazine Staff

 

Το πρώτο Carpool Karaoke του Τζέιμς Κόρντεν ήταν με τον Τζορτζ Μάικλ για την φιλανθρωπική οργάνωση Comic Relief.


v

Ο ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ σταρ της ποπ ήταν αυτός που βοήθησε τον δημοφιλή παρουσιαστή Τζέιμς Κόρντεν στην πρώτη, ανεπίσημη εκδοχή του Carpool Karaoke για λογαριασμό του BBC το 2011.
Μερικά χρόνια προτού ο Τζέιμς Κόρντεν μετακομίσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και συμπεριλάβει στην εκπομπή του το περίφημο Carpool Karaoke από το οποίο έχουν παρελάσει ονόματα όπως η Μαράια Κάρεϊ, ο Έλτον Τζον και η Μισέλ Ομπάμα, ο δημοφιλής Βρετανός ηθοποιός, παρουσιαστής και κωμικός είχε παρουσιάσει την πρώτη ανεπίσημη εκδοχή του στο BBC, με τη συμμετοχή του Τζορτζ Μάικλ.  
Ο παρουσιαστής του The Late Late Show έχει παραδεχτεί σε παλαιότερη ραδιοφωνική του συνέντευξη πως χάρη σε αυτό το μικρό βίντεο με τον Μάικλ εμπνεύστηκε το Carpool Karaoke.
Μιλώντας στον Stephen Colbert τον περασμένο Ιούνιο, ο Κόρντεν αποκάλυψε ότι συνέλαβε την ιδέα μετά την συμμετοχή του τραγουδιστή του Faith για το φιλανθρωπικό ίδρυμα Comic Relief το 2011.
«Η αρχική μου ιδέα ήταν να βάλω τον Τζορτζ Μάικλ σε ένα αυτοκίνητο και να τραγουδήσουμε παρέα», δήλωσε ο Κόρντεν.
«Και τότε συνειδητοποίησα πως αυτό που για μένα και τον Τζορτζ ήταν διασκέδαση, θα μπορούσε να καταλήξει να γίνει μόνιμη εκπομπή».
Έτσι, κατέγραψε αυτή την πρώτη προσπάθεια και η επιτυχία ακολούθησε.
v

George Michael in James Corden’s first Carpool

Karaoke for Comic Relief
v

 


Translate this post