Her Sunglasses On: Το τραγούδι του καλοκαιριού

Κατηγορία MAGAZINE, Music Corner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ένα υπέροχο τραγούδι με καλοκαιρινή διάθεση από τον Simon Bloom που σε ταξιδεύει σε κιθαριστικές pop και folk διαδρομές.
v
Simon Bloom – Her Sunglasses On

v

v

Ταξίδια σε μέρη μυστικά, στροβιλίσματα ανάμεσα στο άσπρο και το μαύρο και ουράνια τόξα μέσα στα μεσάνυχτα. Το νέο, τέταρτο, album του Simon Bloom –κατά κόσμον Συμεών Νικολαΐδη– “Midnight Rainbows” κυκλοφορεί και βρίσκει τον Έλληνα singer / songwriter / παραγωγό να συνεχίζει στα γνωστά του μουσικά μονοπάτια, με επιρροές από ονόματα όπως ο Nick Drake, o JJ Cale, o Bob Dylan, οι πρώιμοι Pink Floyd, o Neil Young.
Πρωτοείδαμε τον Συμεών Νικολαΐδη στο πλευρό του Γιάννη Αγγελάκα να τραγουδάει με το μελαγχολικό του στυλ το Wonderful World. Και αυτό ήταν μόνο η αρχή…
Το single “Her Sunglasses On” είναι μια ονειρική μπαλάντα για την πατρότητα και το βλέμμα της αγάπης που φέρνει μαζί της, σε μια ατμόσφαιρα εσωτερικής γαλήνης και ηρεμίας. Με το γιουκαλίλι στο ρόλο του οδηγού και τη βαθιά φωνή του Simon να το συνοδεύει, πάνω από το υπόβαθρο που σιγά-σιγά χτίζουν τα υπόλοιπα όργανα, αποτελεί χαρακτηριστική στιγμή ενός album που ξεδιπλώνεται αβίαστα, με μελωδίες –πότε μελαγχολικές και πότε πιο φωτεινές– που μπορούν να σε συνεπάρουν.
Οι μουσικοί που συνοδεύουν τον Simon Bloom σε αυτό το ταξίδι έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους στην εγχώρια σκηνή. Ο John Hardy (Thee Holy Strangers, Dustbowl) στην pedal steel guitar, ο Μάρκος Δεληβοριάς στην Dobro guitar, o Κωστής Ζουλιάτης (Night On Earth) στο Fender Rhodes, o Ale Casta στο μπάσο και τα κρουστά, μαζί με τις υπέροχες φωνές της Melentini (Sequence Theory Project) και της Τζένης Καπάδαη (Thee Holy Strangers, Expert Medicine), συγκροτούν ένα σύνολο γεμάτο ταλέντο και ψυχή.
v

2234HJ51H25H4J64364v

Album: Midnight Rainbows (2016)

Simon Bloom: Vocals, Uke
Ale Casta: Bass, Percussion
John Hardy: Pedal Steel Guitar
Markos Delivorias: Dobro Guitar
Costis Zouliatis: Fender Rhodes
Jennie Kapadai: Vocals

Clip Directed and Edited by Simon Bloom
Photography by Christos Kapatos

Recorded and Mixed at Shakti Studio by Simon Bloom

Mastered By Yannis Christodoulatos At Sweetspot studio

 


Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Translate this post