Ο κόσμος από το ύψος των πουλιών (βίντεο)

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Περιβάλλον

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Posted by Youmagazine Staff

 

Δείτε τον κόσμο όπως τον βλέπουν τα ταξιδιάρικα πουλιά από τα ύψη των αιθέρων, σε ένα βίντεο που μεταρσιώνει την ανθρώπινη συνείδηση.

224kuj532gku541646
v

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ μαζί με γκρίζες χήνες, ιαπωνικούς γερανούς, φλαμίνγκο, πελαργούς, λευκοκέφαλους αετούς, λευκομάγουλες χήνες, ωδικούς κύκνους, ινδικές χήνες, πελεκάνους, παπαγάλους, νεροκότσυφες, κόνδορες, άλμπατρος, γλάρους και πολλά ακόμη είδη του φτερωτού βασιλείου και δείτε πόλεις και χώρες της γης όπως τις βλέπουν τα ταξιδιάρικα πουλιά.
Σαν να είσαστε κι εσείς ένα από τα φτερωτά όντα, επισκεφθείτε απάτητες βουνοκορφές, χιονισμένα φαράγγια, δάση και λειμώνες, καταρράκτες και λίμνες, ποτάμια και θάλασσες.
Πετάξτε ελεύθερα πάνω από τις πεδιάδες της Ολλανδίας, τους ναούς της Κωνσταντινούπολης, τα κάστρα της Σκωτίας, τη Βενετία, τη νησίδα Σαιν Μισέλ στις ακτές της Νορμανδίας, πάνω από πύργους και κήπους στη Γαλλία, πάνω από τις απόκρημνες ακτές της Αγγλίας, από παλάτια μαχαραγιάδων στην Ινδία, την Όπερα του Σύδνεϋ και πολλά άλλα γνωστά και άγνωστα μέρη.
Το υπέροχο βίντεο είναι επενδυμένο ηχητικά με την εναρμονισμένη με τη φύση παραδοσιακή μουσική των Ινδιάνων της Αμερικής. Απολαύστε το!
v

The Wings (Native American Music)
v

 


Translate this post