“Η σκιά στο σπίτι” book trailer του Κων/τίνου Κέλλη

Κατηγορία Book Corner

ΒΙΒΛΙΟ

Youmagazine Newsroom

 

Διθυραμβικές κριτικές έχει αποσπάσει το βιβλίο “Η σκιά στο σπίτι” του Κωνσταντίνου Κέλλη, που θεωρείται ο Έλληνας Στίβεν Κινγκ.

323nb45nbbn64nbc
v

523nb45nbbn64nbdΜΕΤΑ τον πρόωρο θάνατο της αγαπημένης του Ναταλίας, ο Τάσος Βαρθαλίτης προσπαθεί μαζί με τα δυο του παιδιά να μαζέψει τα κομμάτια της διαλυμένης οικογένειάς του και να ξαναφτιάξει τη ζωή τους.
Θέλοντας να πραγματοποιήσει την επιθυμία της νεκρής πια συζύγου του, αποφασίζει να αγοράσει το παλιό αρχοντικό Καρατζά δίπλα στη λίμνη Βόλβη, το μέρος όπου μια νύχτα δεκαέξι χρόνια πριν της είχε κάνει πρόταση γάμου.
Μια σκιά όμως παραμονεύει στο αρχοντικό, μια οργισμένη ύπαρξη που ο θάνατος και τα χρόνια δεν κατάφεραν να σιγάσουν το μοιρολόι της.
Μια σκιά που αποκαλεί το σπίτι τους, σπίτι της.
Καθώς τα σημάδια ανείπωτων πράξεων του παρελθόντος αρχίζουν να εμφανίζονται γύρω τους, η ανάγκη του Τάσου και των παιδιών του να ξαναβρούν όσα έχασαν δεν τους αφήνει να δουν την πραγματικότητα, και αυτό βάζει το παρόν αλλά και το μέλλον τους σε θανάσιμο κίνδυνο…
Οι εκδόσεις Κέδρος και ο Κωνσταντίνος Κέλλης, συγγραφέας της συλλογής βραβευμένων διηγημάτων “Το φως μέσα μου” και του best seller “Νεκρή γραμμή”, παρουσιάζουν μια ιστορία αγάπης και τρόμου, ένα μεταφυσικό θρίλερ που δε θα αφήσετε στιγμή από τα χέρια σας.
«Ο Κωνσταντίνος Κέλλης ανέβασε τον πήχη του ελληνικού Τρόμου εκεί όπου θα βρισκόταν αν είχαμε μια μεγάλη και ώριμη αγορά όπως η αγγλόφωνη».
– Μιχάλης Μανωλιός, συγγραφέας
v

“Η σκιά στο σπίτι” book trailer εκδόσεις Κέδρος
v

 


Translate this post